Plyšový koník (foto) - nemáte ho, prosím, někdo???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1966
19.5.08 14:11

Plyšový koník (foto) - nemáte ho, prosím, někdo???

Ahoj holky,
syn včera ztratil svého milovaného muchláčka - koníka :cry: Zkoušeli jsme mu nabídnout milion jiných plyšáků, včetně nových koníků v obchodě (byli ale jiní, než ten jeho), nic nechce. Včera večer hodinu řval, než usnul…KOIKAAAA, KOIKAAAA, KOIKAAAA :roll:

Tak to zkouším ještě tady…nemáte ho náhodou někdo doma? Skoro každý, koho znám, má doma plný koš nebo krabici různých plyšáků, tak není možné, že se nikde nenajde koníkův dvojník :? Kdyby náhodou jo, můžete mě vydírat, dám cokoliv :lol:

Díky, Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
19.5.08 16:28

Ahoj, my mame teda miliony plysaku, ale takoveho konika bohuzel nee. Takze nepomuzu.

Radka

• Citovat
  • Upravit
24
19.5.08 22:09

Jé, škoda že jej nemáme, hodila by se mi dovolená na Hawai :D :D :D
Omlouvám se, ale bohužel nepomohu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
19.5.08 22:21

Jejda, to je smutné :cry: úplně ho chápu, taky mám (ve svém věku :) ) svého oblíbence a je nenahraditelný. Zkus zapátrat v paměti, kde jste k němu přišli, třeba se dopátráš, kde a kdo ho koupil…
Stejně pozná, že to není on :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.5.08 23:12

Myslim, ze to novym konikem nevyresis. Doted si pamatuju, ze jsem jako mala mela trpaslika, ktery se casem roztrhal,nasi mi koupili noveho uplne stejneho, ale nebyl to proste on, to same se pak opakovalo s saskem, mela jsem postupne dva uplne stejne, ale ten druhy byl vzdy necim jiny - lehce jinou tvar, jine prositi… proste to uz nebyl ten muj milacek. Casem si najde jineho oblibence, uvidis.

Mroe

• Citovat
  • Upravit
1966
20.5.08 08:08

Holky díky, jo bohužel to vypadá, že budem muset objevit nového muchláčka :( Už jsem to měla naplánované, že kdybysme měli nového, trochu po něm pojezdím autem, vymáchám ho v nočníku a tak podobně, pak by ho určitě přijal :lol: Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí