Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
nemůžete mi prosím některá poradit, jak vtipně zabalit synovci, který bude mít teď 18, jako dárek peníze? Chce totiž po všech, co se ptali, penízky- prý na řidičák. Můžu mu je dát do obálky, ale raději bych mu je dala nějak vtipně a originálně zabalené.
![]()
Díky!
Moje kamarádko dostala k svatbě takovou krabičku, ve které byly peníze naskládané stejně jako papírové ubrousky.Když se jedna vytáhnula, popotáhnula další ven z krabičky.Takže pokud jsi tvořivý typ a máte dostatek papírových penízků…
Ahoj, ja davam penize vzdy brachovi k Vanocum. Vzdy si koupim ctvrtku (barevnou) a balici papir a maslicky a z te cvtrtky vyrobim obalku, polepim ji kousky nastrihaneho vanocniho papiru (cik cak, proste jak me napadne - zalezi na fantazii - nekdy tam nalepim papir ve tvaru stromecku, u tebe by trevba bylo hezke auticko), napisu na ni jmeno. dovnitr dam penize a celou obalku zavazu normalne maslickou jako balicek - chce to trosku zrucnosti a hlavne trpelivosti. Muzu rict, ze tato obalka je vzdy pod stromeckem jednim z nejvyhledavanejsim darkem.
Nase babicka,kdyz davala brachovi penize na ridicak, tak normalne udelala na pocitaci „ridicak“ - nechala ho zalaminovat a ten pak dala dohromady s penizkama do obalky. Bylo to docela vtipny.
Tak hodne uspechu…
Marka
A co takhle nějakou vtipnou pokladničku a do ní penízky, třeba v mincích? My dávali k svatbě porcelánové prasátko a v tom desetikoruny.
Alenka
Koupila bych mu nějaké dětské autíčko - většího (20cm) „angličáka“ s otvíracím kufrem (syn kamarádky takový má, takže se to určitě vyrábí a stojí okolo 50,– Kč) a do toho kufru nandala penízky ![]()
Claudie
Jů, holky, díky!!! Máte prima nápady a já si už týden lámu hlavu!!!
Díky moc! ![]()
Ahoj,
v některých květinářstvích vyrábějí kytice s penízky v ruličkách. Ty jsou tam na drátku zapíchané jako kytka a vypadá to senzačně ![]()
Ahoj,
jednou jsem slyšela,jak jedna pani povídala,že manželovi dala k vánocům tři oříšky a v nich měl peníze.Asi to jde,kdo je zručnější,vždyť jsme to patlali na základce,docela dobrý tip…i pro mě.. ![]()
""http://lilypie.com/pic/050922/LOQ3.jpg":http://lilypie.com/…922/LOQ3.jpghttp://b1.lilypie.com/OpdCp2/.png
Ahoj,
sestra dostala ke svatbě fotoalbum a v něm různé bankovky místo fotek.. ![]()
Další : viděla jsem v roličce toaletního papíru zamotané bankovky (musíš odmotat celou roličku a pak zpátky namotat i s penězma). Obdarovaný odmotával ruličku a bankovky se sypaly… ![]()
Pavla
žjóva, holky, máte super nápady:-)))
musim si to uložit, to se bude určitě hodit:-)
Albi
Taky jsem to řešila nedávno - na svatbu a pak bráchovi, taktéž na řidičák.
Na svatbu jsem vyráběla vlastní květináč ubrouskovou technikou a nechala do toho udělat kytku jako stromeček ze sušených kytek a do toho zapíchat peníze. Na druhou svatbu jsem koupila ve zlatnicvtví krabičku na šperky a srulovala do toho bankovku a zavázala mašličkou a ještě přidala pidi přání, aby peníze nebyly hned vidět. A bráchovi jsem taky dala peníze do krabičky a k tomu namalovala „manuál“ - „L“ jako autoškola, řidičák a auto.
Jinak jsem viděla hezky darované peníze - v albumu na fotky, kdy se hodnota postupně stupňovala. Další rady, které jsem někde četla - kytice, zasklít za rámeček do nějakého obrázku, dát do deštníku a při otevření se peníze vysypou a taky vyrobit speciální přání, na které se peníze různě naaranžují. Někde na netu jsou i ukázky, ale nevzpomenu si kde.
Dobrý výběr a šikovné ruce
Ahoj..
No moje mamka mi jednou dávala peníze dárkem, no a normálně koupila rukavice a do každého prstu dala jednu papírovku, byl to dobrý nápad, jak zabalit peníze:D
My jsme s kamarády dávali jako svatební dar bankovky od 20 do 2000 vyskládané do vějíře pod sklo jako obrázek (clip rám) a kolem jsme každý napsali přání.
Lendulín
My dostali jako svatebni dar sklenicku se zabrousenym uzaverem(prodavaji v chemickem skle, v laboratornich potrebach, ale urcite i jinde) plnou bankovek srolovanych do rulicek. Uzaver je zalepeny vterinovym lepidlem.
Az bude nejhu, mame ji rozbit.
Tak zatim tak spatne nebylo a stoji v knihovne. ![]()
Mroe
kisotek píše:
Ahoj holky,
nemůžete mi prosím některá poradit, jak vtipně zabalit synovci, který bude mít teď 18, jako dárek peníze? Chce totiž po všech, co se ptali, penízky- prý na řidičák. Můžu mu je dát do obálky, ale raději bych mu je dala nějak vtipně a originálně zabalené.![]()
Díky!
Ahojky, já jsem to u svých synovců vyřešila penězy danými do kojenecké láhve
Úspěch jsem s originalitou měla a kluci se smáli tak moc, že si nakonec z láhve na počest ukončení dětství vypili přes dudlík čajíííček
S pozdravem Eva