Kočárek Free Line PATI

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
522
5.2.06 17:56

Kočárek Free Line PATI

Ahoj všem.
Nenáte někdo zkušenost s kočárkem Pati Sport od Free Line, docela mě zaujal.Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
14.3.06 20:35

Ahoj,opravdu nemate nikdo zkusenosti s timto kocarkem :?: :?: taky nad nim uvazuji. Andrea

• Citovat
  • Upravit
1917
14.3.06 20:47

Ahoj,

mame FreeLine Pati Combi z roku 2004 a jsme celkem spokojeni. Co by Te tak zajimalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.3.06 21:06

Ahoj,
ted me konkretne nic nenapada,rozhoduji se mezi DorJan Cross Country a FreeLine Pati.O kocarcich DorJan jsem nasla spoustu diskuzi,ale o tomto kocarku temer nic.Tak jsem chtela vedet jestli s nim ma nekdo prakticke
zkusenosti.Dik za rychlost a jsem rada ze jste spokojeni :) Andrea

• Citovat
  • Upravit
522
14.3.06 21:27

Už ho mám koupený ,tak uvidíme jak budem spokojeni . :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
14.3.06 23:02

Ja jsem od kocarku chtela cenu do 8tis., nakonec nas stal neco pres 6tis. i s taskou na rukojet, plastenkou a sitkou proti hmyzu. Muzu ho popsat dle nasich zkusenosti, mame kvetnatko 2005:

• prehazovaci rukojet
  • nafukovaci kola
  • taska na miminko, dobre se prenasi, ze se nemusi tahat cela korba a hlavne se mi do ni porad vejde i s fusakem i v 9 mesicich
  • striska jde hodne polohovat, pretahnout, nemusim vzdy kvuli slunicku prehazovat rukojet
  • reminkove zaveseni, takze se super houpe

+/- „sirokorozchodny“ a i diky tomu stabilni, potrebuje dvere aspon 70cm, coz nam neva

• je treba se naucit ovladat polohovani zad
  • olamala jsem ozubena kolecka u brzdy, jsou z mekkeho plastu a daji se koupit nova

udaje o vaze jsem nikde nenasla, nevazila jsem se s nim, ale neprijde mi to nijak hrozive. Jeste jsem byla ze zacatku znepokojena, ze se neda oddelat podvozek, ale ani to nakonec neva, protoze se jen pri prevozu na zahradce auta sunda latka pokryvajici „sportak“. A kdyz vidim nas slozeny kocarek a segrin x-lander xa, tak mi prijde, ze zaberou skoro stejne mista a oni jeste nekam musi dat korbu …

Kdyz to shrnu jsme vsichni spokojeni, a rikam si, ze i kdybych si mela vybirat znovu a nemela hledet na penize, asi bych sla opet do tohohle jak rika manza „tanku terenaku“.

ufff, to jsem se rozepsala, ale je pravda, ze pred rokem jsem se taky snazila najit nejake informace a moc se nedarilo, tak at jste spokojene!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
15.3.06 14:48

Sarach - díky za vyčerpávající odpověď.Mě se na něm líbí ,že je docela prostornej a připadá mi takový bytelný.Váhu uvádějí asi okolo 16kg což je běžný průměr.Cena mi přišla přijatelá vzhedem k tomu ,že jsme koupili model z lonska tak byl ještě o tiscicovku lenější.Tak se těším až ho vyzkoušíme naostro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí