Podmínky prodeje:

MILÉ MAMINKY,
ZA 1. CHCI REAGOVAT NA TO ŠÍLENÉ NEG. HODNOCENÍ OD PASIKOVÁ, NELZE REAGOVAT U HODNOCENÍ, TAK PÍŠI SEM, ŘEŠILA JSEM S ADMINEM, ALE TĚM JE TO JEDNO, VŠE KOPÍRUJI…
DNE 13.3. PANÍ MĚLA ZÁJEM O ŠATY, DOTAZ ZNĚL…měla bych zájem o tyto šatičky. Jsou k dispozici? JÁ, ŽE ANO, TEN DEN ODESLANÉ PODKLADY, 19.3 PROSÍM O ADRESU, ALE BEZ ODPOVĚDI, 22.3…OPĚT PÍŠI,.. VIDÍM, ŽE JSTE PŘIHLÁŠENA, ALE ZPRÁVY NEČTETE, OPĚT BEZ ODPOVĚDI, 9.4. AČ NERADA, ALE PÍŠI NEGATIV, BLOKOVALA ŠATY, ZÁJEM MĚLA JINÁ MAMINKA, JEN STAČILO NAPSAT NEMÁM ZÁJEM, MĚLA NA TO MĚSÍC, JAKMILE DOSTALA NEGATIV NAJEDNOU KOMUNIKOVALA, NAPSALA MI TAKÉ NEGATIVNÍ HODNOCENÍ V TOMTO ZNĚNÍ.....

Paní si plete dotaz na zboží s objednávkou a pak je ještě k tomu hysterická. V případě ale, že si zboží skutečně objednáte a pošlete ‚penízky na účtík s adreskou‘, tak je zboží zřejmě bleskově u vás.LOVÍSKUJU

DALŠÍ ZPRÁVA NA MOU OSOBU OD PANÍ PASIKOVA…Vždyť to říkám..hysterka. Udělá chybu, na kritiku reaguje hystericky, používá CAPS LOCK a když má problém řešit tak napíše přiblblého smajlíka.. A ještě si stěžuje.
Jo nebo se snad zlobíte že jsem zrktizovala Vaši infantilní - (pro Vás dětinskou, abyste to zase nepovažovala za sprosté slovo a neposlala mi do zpráv další stížnost)mluvu?

Ale nestyďte se, to se stává i v lepších rodinách. Vyhledejte si v GOOGLu jak se historicky hysterie žen řešila.

JÁ PANÍ PSALA SLUŠNĚ, MÁM SAMÉ SPOKOJENÉ MAMINKY, TAKOVÉ TU VŮBEC NEMAJÍ CO DĚLAT, ALE ADMIN. TO TU VŮBEC NEŘEŠÍ, JE JIM TO JEDNO, TRPÍ JE TU. NA JINÝCH BAZÁRCÍCH JE ROVNOU VYHAZUJÍ.

VÍTÁM VÁS NA MÝCH STRÁNKÁCH, VAŠE OBJEDNÁVEČKY SE SNAŠÍM VYŘÍDIT CO NEJRYCHLEJI, PO OBDRŽENÍ KORUNEK SE TAKÉ SNAŠÍM CO NEJRYCHLEJI ODESLAT BALÍČEK NA UVEDENOU ADRESU.
SNAŽÍM SE VĚCIČKY POPSAT, ABY PAK NEDOCHÁZELO K NEDOROZUMĚNÍ, ALE MOHU NĚCO PŘEHLÉDNOUT, VŽDY SE S MAMINKOU DOMLUVÍM, ABY MAMINKA BYLA SPOKOJENÁ. JSME NEKUŘÁCKÁ RODINA.
V POPISU U VĚCÍ Z FLEECU, KDYŽ JE PSÁNO PRANÝ FLEEC, TO ZNAMENÁ, ŽE JE FLEEC PRANĚJŠÍ, KDYŽ NENÍ UVEDENO, TAK JE V SUPER STAVU.
RUKÁVKY JSOU MĚŘENY OD KRČKU.

PŘEJI VÁM PŘÍJEMNÉ NAKUPOVÁNÍ

hanickar

Kupující

05.09.17

obchod probehl bez problemu ;-)

kuklisek

Kupující

03.05.17

Vše OK, doporučuju!

AndyFer

Kupující

06.03.17

Vše proběhlo v pořádku, kabátek je krásný a děkuji za malý dáreček ;-)
určitě mohu doporučit

Milulasek

Kupující

24.01.17

Všechno proběhlo výborně, mohu doporučit

Andysek3

Kupující

11.10.16

Zdravim všechny, obchůdek proběhl dobře, s paní je dobrá komunikace. Vše v naprostém pořádku . Děkuji a mohu obchodování pouze doporučit. Akrmanová

nelisek94

Kupující

16.08.16

dekuji

Vigantice

Kupující

25.07.16

Hezká mikinka, bezproblémova domluva. Určitě doporučuji.

Vladiii

Kupující

12.07.16

Obchůdek proběhl v pořádku, s oblečením velká spokojenost. Doporučuji

kykiska

Kupující

28.06.16

Bleskový obchůdek, vše proběhlo v pořádku a věcičky jsou krásné. Moc milé a příjemné jednání. Určitě nebudu váhat při dalším obchůdku. Děkuji a doporučuji :)

Sofie.scs

Kupující

22.04.16

Vše na jedničku. Věci krásné, rychle odeslané a opět krásný dárek. Děkuji a opět velmi ráda doporučuji

lelulanda

Kupující

18.04.16

Obchod s paní můžu jen doporučit. Skvělá komunikace, rychlé odeslání zboží, zboží odpovídá popisu v inzerátu a vše pěkně voní.

orouš

Kupující

12.04.16

Velmi rychlé, vstřícné jednání.Kupovala jsem šaty a byly přesně takové, jako na obrázku.
Jsem spokojená a vřele doporučuji.

Pasikova

Kupující

12.04.16

Paní si plete dotaz na zboží s objednávkou a pak je ještě k tomu hysterická. V případě ale, že si zboží skutečně objednáte a pošlete 'penízky na účtík s adreskou', tak je zboží zřejmě bleskově u vás.LOVÍSKUJU

marža1

Kupující

10.04.16

Vše proběhlo v pořádku,můžu všem jen doporučit :-)

Sofie.scs

Kupující

06.04.16

Opět děkuji za super obchůdek i dáreček:) jednoznačně doporučuji:))

Majlucie

Kupující

22.03.16

Vše bez problémů, výborná komunikace. Děkuji a doporučuji!

addams

Kupující

18.03.16

Rychlé a bezproblémové. Děkuji.

Miunka

Kupující

14.03.16

vše proběhlo v pořádku ;) paní doporučuji ;) krásné zboží :)

Xmart106

Kupující

10.03.16

Krásné oblečky ve výborném stavu, rychlé jednání i příjemná komunikace. Děkuji a jednoznačně doporučuji!

B0M0

Kupující

09.03.16

Super obchůdek, doporučuji.

Sofie.scs

Kupující

09.03.16

Opět naprostá spokojenost. Jednoznačně doporučuji

Marky15

Kupující

25.02.16

Vše v naprostém pořádku, doporučuji! A ráda opět nakoupím :-)

Marky15

Kupující

24.02.16

Vše v pořádku, doporučuji!

eleenka85

Kupující

05.02.16

spokojenost

zuza92

Kupující

06.01.16

Rychlá komunikace. Věcičky v pěkném stavu a krásně voňavé :). Doporučuji!

Kameramannova

Kupující

02.12.15

Rychlý obchod. Krásné věcičky. Doporučuji.

Marsip

Kupující

27.11.15

Rychlá komunikace i odeslání balíčku.

ajax12

Kupující

23.11.15

Super obchůdek, milá komunikace. Zboží krásné, voňavé. Moc děkuji a rozhodně DOPORUČUJI!!!

kompůtek

Kupující

17.11.15

pohodová bezproblémová domluva.

Sonikber

Kupující

09.11.15

Moc dekuji za skvely obchudek, vecicky jsou krasne. Doporucuji!!! :-)

slecnaHulaHop

Kupující

27.10.15

Vše proběhlo v pořádku:-)

cosmy

Kupující

20.10.15

Milá Pavli,
moc děkuji za super obchůdek. Balíček dneska v pořádku dorazil.
Všem ostatním Vás jako prodávající moc doporučuji - milá komunikace, vstřícnost, bleskové zaslání, 100% spolehlivost, věci v krásném, bezvadném stavu a jako bonus voňavoučké.
Mějte se moc hezky.
Markéta

nycol

Kupující

20.10.15

Děkuji za obchod.!! Všem doporučuji!!!! :-)

Liska13

Kupující

16.10.15

Rychlý obchod, zboží v perfektním stavu, nové. Za dárek děkuji.

verkac

Kupující

12.10.15

Rychlé zaslání. Děkuji

vikinka83

Kupující

05.10.15

Rychlý a bezproblémový obchůdek, moc děkuji :-)

janazel

Kupující

02.10.15

Příjemná a rychlá komunikace.

janazel

Kupující

02.10.15

V pořádku, příjemná a rychlá komunikace.

sim35

Kupující

16.09.15

Vřele doporucuji,milá paní,hezké oblečky a příjemná komunikace spojena s rychlým dodáním.

Silia

Kupující

21.08.15

Rychlý a bezproblémový obchod. Doporučuji.

Monítko

Kupující

26.07.15

Super rychlý obchod. Vše v pořádku. Doporučuji.

L.17

Kupující

16.07.15

Všechno v naprostém pořádku! :)

JaPav

Kupující

02.07.15

Doručení bylo rychlé, oblečení moc pěkné. Výborná spolupráce. Vše zcela bez problémů.

MarcelaZ

Kupující

22.06.15

Obchůdek doporučuji - oblečení hezké, vyřízení rychlé, paní příjemná.

Lea14

Kupující

17.06.15

Skvělá domluva na 100%spokojenost :-)

kowalinka

Kupující

11.06.15

Moc děkuji za obchůdek, jsem velmi spokojená, oblečení pro děti odpovídá fotkám a popisu, věci velmi pěkné, vřele doporučuji dalším kupujícím :-)

Ferdicek10

Kupující

10.06.15

Rychlá, příjemná domluva. Vřele doporučuji

cambridge02

Kupující

08.06.15

Vše v pořádku, paní doporučuji...

ditala

Kupující

06.06.15

Také ze strany prodávající vše v naprostém pořádku. Moc děkuji!!

Gejdo

Kupující

26.05.15

Rychlá a vstřícná komunikace.

Stránka:  1 2 3 4 5 Další »