// a batole doma :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
15.12.14 14:13

Taky si myslím, že když je těhotenství ok a mamina zdravá a cítí se na to, tak sama pozná, co si může dovolit :nevim: dřív se to vůbec neřešilo…myslím, že zdravý je názor něco mezi - nepřetáhnout se a být opatrnější, ale zas neřešit každé kilčo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1618
15.12.14 14:14

Ja jsem dokonce nosila 12 kg burta pri rizikovem tehotenstvi, babicky nefuguji a tatka pracoval..holt jsem si nemohla dovolit lehnout, ale vse dobre dopadlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.12.14 14:23

Neomezovala jsem to. S 15ti kilovým synem jsem se mazlila, nosila ho a blbli jsme. Těhotenství jsem měla bezproblémové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
15.12.14 14:30

Já tahala golfky s malou do busu a ven, nosila ji na zádech v manduce, cvičila s ní vojtovku až do porodu. Je to o rozumu a soudnosti, nikdy jsem nedělala nic, po čem by mi břicho „nadávalo“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.14 17:45

@Missa2 Neptala jsem se a prakticky až do konce jsem mladší nosila - ona ještě nechodila… Pak jsem měla miminko v šátku a náručí 2 letou…
TEď jsem velice čerstvě těhotná zase - děti 18 a 12 kg poponáším pořád, nic jinýho mi nezbývá.

• Citovat
  • Upravit
9659
15.12.14 22:00

Ona ta doporučení pro těhotné jsou pro ideální stav. Tedy, že žena nemá žádné další dítě (které váží x kilo a musí jej nosit), bydlí v domě s výtahem (a tedy nenosí nic po schodech), nemá namahavou práci, má milují okolí, může se pravidelně a zdravě stravovat, manžel ji nosí na rukou…

Ale ta realita nás prostě někdy od ideálu vzdaluje, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí