// a batole doma :)

289
15.9.14 20:47

// a batole doma :)

Ahojte všichni,

chtěla jsem se zeptat jestli tady není nějaká maminka, která teď nedávno objevila // a má doma batole?

Zajímalo by mě jestli těhotenství nějak řešíte?

Jde mi o to, že v první těhu jsem měla na všechno čas, chtěla jsem spat, spala jsem, odpočívala jsem.. no a teď to nějak nejde.. jsem z toho dost vystresovana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
midlajs
15.9.14 20:49

@neellaa bude lepsi a lepsi casem. Jen se nesmis nechat rozhazet placem miminka a krikem batolete :lol:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
15.9.14 20:53

Ano já mám doma 2.3letého kluka a jsem v 32tt..já taky na začátku hodně stresovala..malý to ještě nechápal a skákal mi na břicho, chtěl pořád nosit atd..ale nějak jsme to zvládli..

• Citovat
  • Upravit
1394

Máme doma 20ti měsíční holčičku, a jsem ve 24.týdnu. První tři měsíce byl teda mazec. Já bych spala, ale musela jsem vstávat ráno s malou, do toho jsem furt zvracela, malou za zadkem Bydlíme ve 4.patře bez výtahu takže taky super, teď teda schody už zvládá v pohodě. A taky mi to hrozne utíká..nějak mi to furt nedochází. Při malé jsem furt četla..co v jakem týdnů miminku roste atd, teď přijdu na gyndu a koukám kolikátý týden vlastně už jsem.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink

@neellaa jsem ráda, že jsem to minulý týden dostala :lol: měla jsem 5 dní zpoždění a doma 14měsíční holčičku ;) za sebe si to neumím představit…na druhou stranu, člověk zvládne vše když musí :) gratuluju a užívej si těhu a toho, že máš doma zatím jednoho ďáblíka :hug:

• Citovat
  • Upravit
1519
15.9.14 21:00

Tento tyden mam rodit a mala mela vcera 14 mesicu :D

prvni tehu sem doslova projedla a koulala na telku… Ted to bylo nemyslitelne, ale i tak sem nabrala 20kg… Ale da se to zvladnout i s divocejsim batoletem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
15.9.14 21:00

Mám tohle za sebou. Druhé těhotenství jsem tak nějak nestihla prožít. Prostě mě holka nenechala v poklidu. A rozhodně bych se nestresovala, že nemůžu spát, kdy se mi chce. Ale mělo to výhodu, váhový přírůstek 4,5 kg. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
15.9.14 21:02

Já zjistila, že čekám druhé, když bylo synovi 13 měsíců. Rodila jsem v jeho 21 měsících a těhotenství jsem neměla šanci moc řešit, nejdřív jsme se stěhovali, abychom se vešli, pak synovi zjistili meningokoka a pak najednou bylo jaro a já se chýlila ke konci. Občas jsem si uvědomila, že jsem malou necítila třeba dva dny, ale už se nekonal ten stres okolo toho, jako když jsem byla těhotná poprvé. Syna jsem musela naučit chodit po svejch a že mě musí poslechnout, protože bydlíme kousek od centra a je tu docela provoz, takže jsem ho taky často nosila v náručí navzdory tomu pupku… to, že jsem těhotná, mi docházelo snad jen když jsem musela na kontrolu nebo když jsem se nemohla zvednout z křesla. :-) Co se malá narodila, bylo to trochu náročnější, ale nic hroznýho, jsem ráda, že to takhle vyšlo a mám je blízko, užívám si to daleko víc než s jedním. :-)

• Citovat
  • Upravit
1519
15.9.14 21:03

S malou se mazlime do ted i s pupikem, nosim ji, vsechno jak kdybych nebyla tehu… Stalo se ze mi parkrat kopla do briska, ale tak nema z toho rozum… Akorat sem si ji uz nebrala do postele, pze se mlela tak aby me nebouchla do bricha… Ale neboj to zvladnes ;) sem otehotnela - neplanovane, kdyz mela mala 5 mesicu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
15.9.14 21:04
Děkuji holky za příspěvky.. :)
@smurfka píše:
Ano já mám doma 2.3letého kluka a jsem v 32tt..já taky na začátku hodně stresovala..malý to ještě nechápal a skákal mi na břicho, chtěl pořád nosit atd..ale nějak jsme to zvládli..

u nás je to pravě taky.. jako by to dcera cítila.. a taky se chce pořád nosit.. občas mě kopne do břicha.. tak mam strach aby bylo všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.9.14 21:06
@neellaa píše:
Děkuji holky za příspěvky.. :)u nás je to pravě taky.. jako by to dcera cítila.. a taky se chce pořád nosit.. občas mě kopne do břicha.. tak mam strach aby bylo všechno v pořádku

musíš si prostě pernamentně chránit břicho když bude poblíž..já to tak dělám. malý už sice chodí pusinkovat břicho a tak, ale i tak na mě občas ještě skočí..naučila jsem se v jeho blízkosti chránit si břicho a je to v poho..

• Citovat
  • Upravit
1429
15.9.14 21:07

Ahoj, tak já jsem v 8t a doma máme 20 měsíční a není to tak hrozný jak jsem čekala :) Malá už je celkem rozumná, mě není naštěstí špatně, ale i tak jsem hroozně unavená :? Večer jakmile ulehne malá ulehám i já a úklid bohužel nechávám stranou :roll: Ale uvidíme jak to bude dál, snad to bude dobrý :kytka:
Dopoledne klidně proležím do 10 do telky, malou obsypu pastelkama a jídlem a je pokoj :mrgreen:
A to je 8t, nevím co budu dělat v 28t :mrgreen: Ale už i při prvním jsem trpěla jako blázen na únavu v prvním trimestru a pak to bylo úplně v pohodě, tak snad to bude i těď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
15.9.14 21:08

@neellaa mám děti od sebe 21 měsíců. Nelituji ničeho oba jsou úžasný, první rok makacka ale neměla jsem zadne hlídání s chlap denně do večera v práci ale moct volit znovu rozhodnu se stejně děti se milujou a mají k sobě strašně blízko citově. Každý věk má své pro a proti ale za mě…kritické dny ti budou mnohonásobně vynahrazeny až uvidíš děti jak jsou na sebe citově navázany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
15.9.14 21:12

@neellaa Ahoj, mám od sebe děti 18m a teď jsem našla nečekané //. Mladší má 10m :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
15.9.14 21:24

Já mám doma čerstvě 15m dablici a tedka 2tydenniho novose :) těhotenství jsem nějak nestihla únava neunava chlap pracovně pořád pryč a hlídání žádný. kopance do bricha jsem nestihala vykrejvat natož nonstop skákání na břicho. vždycky jsem říkala ze to druhy dítko musí být super odolný a taky ze byl! vydržel skoro až do termínu a tedka je to zlaté miminko tuk tuk :)

pokud můžeš snaz se to vůbec neresit protože břicho není zničeho nic a naštěstí roste postupně takže se naucis kormidlovat batole a navíc az budeš mít před koncem dítko už bude rozumnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí