Může to být potrat?

lulinaaa
15.9.14 13:41

Může to být potrat?

Ahojte holky,
jsem v 10tt a včera odpoledne jsem zjistila, že celkem silně špiním. myslela jsem si, že to zmizí, ale později to bylo něco mezi špiněním a nějakou tekutinou… Pak v menší síle přišla čistá, světlá krev. Přidaly se i MS bolesti, později i v zádech a hlavně!, začala mě štípat a pálit jizva po císaři (4roky st.)! 8o…mám doma dva malé prcky, chlapa do zítra na služebce, jsme rodina „bezbabičková“, tak jsem nakonec po sehnání od švagra přítelkyně, jela až kolem 22hod. na pohotovost. Tam mi řekli, že plod je dle UTZ v pořádku. Hematom to prý nebyl, když jsem se ptala, zda to mohla být nějaká prasklá cévka, tak mi bylo stručně oznámeno, že nejsem doktor, tak ať si nestanovuji diagnózy 8o 8o :potlesk: dál jsem se nedozvěděla nic, nezajímaly je mé bolesti, ani jizva, prý je vše OK, tak mě dnes kolem 10hod pustili domů. Krvácení nepřestalo, hned po příjezdu domů začalo být rázu MS, i s maličkými kousky tkáně. Bolesti se objevují nárazově, ale ta jizva už začíná být celkem protivná a omezující… :think: důvěřuji lékařům, ale prostě se mi to nezdá, kolikrát člověka odbydou a pak ty následky…
Máte tu někdo podobnou zkušenost??? Jinak předchozí dvě těhu byly v začátku OK, první SC druhé spontánně, mladší má 2,5. Děkuji moc za vaše podněty :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
381
15.9.14 13:43

Možná bych zkusila jet ještě do jiné nemocnice, pro jistotu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
15.9.14 13:45

Nemáš možnost jet ke svému gyn.dr? Mě by se to totiž nelíbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.9.14 13:47

@loula a do kdy ma tvuj doktor ten zastup? Ma v ordinaci UZV? (Cetla jsem tvoji vcerejsi diskuzi). Urcite bych zkusila bud tvoji ordinaci i s tim zastupem nebo pak k tomu klidne po 17h., nebo do kdy se u vas ordinuje, i jinou pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.9.14 13:48

Kamarádka s dvojčaty taky krvácela.. x týdnů, nejvíc vždy po ránu.. vše bylo OK, taky jí nikdo přesně neřekl, co to mělo být. Hematom to taky nebyl.
A nemohly tam být 2 a to jedno teď odešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
15.9.14 13:55

Holky, můj gyndař má dovolenou skrz nemoc, už jsem volala jeho sestřičce/manželce, sám prý neví, kdy bude ordinovat. Zástup má jeden kokos, co nemá ani UTZ, a poslouchá ozvy takovou tou trubkou… Je hodně EKO a prášky nedává skoro nikomu. Jen homeo atp., prostě magor 8o…do jiné nemocnice, nevím kam, myslela jsem si, že naše porodnice ve Zlíně je dostatečně vybavená, i neonatologické centrum tu mají… Bohužel s dětma se teď nikde velice nehnu, kamarádky a známí jsou v práci, tchánů psi mají nějaké škrkavky přenosné na lidi, tak to bych taky nerada… Už jsem to řešila včera v jedné diskuzi, že ty děti jsou brzda. Můj dojede až zítra večer :think: vyšetřoval mě primář, tak mě to tak nějak uklidňuje, že snad ví, co dělá… :nevim: a ta jizva, ta mě kupodivu bolí zvenku, a ne zevnitř… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
15.9.14 14:01
@lekarnicka28 píše:
Kamarádka s dvojčaty taky krvácela.. x týdnů, nejvíc vždy po ránu.. vše bylo OK, taky jí nikdo přesně neřekl, co to mělo být. Hematom to taky nebyl.
A nemohly tam být 2 a to jedno teď odešlo?

No já mám celkem vyhlášeného gyndaře, co jsem teda aspoň slyšela, a nezmínil se o dvojkách, a to se mnou probírá každý prd (u předchozích těhu děckám každý UTZ poctivě počítal všechny kostičky a ukazoval mi všechno, velice pečlivý), takže to bych asi nebrala v úvahu. Právě jedna sestřička, co tam byla asi jediný vstřícný člověk, mi řekla že vůbec neví, co může způsobovat ty bolesti :nevim: když to celé shrnu, tak to vypadá jako normální klasická MS, plus ta jizva :think:

• Citovat
  • Upravit
7009
15.9.14 14:06

@loula pustila bych dětem pohádku, objednala pizzu, hodila nohy nahoru a snažila se na to nemyslet :| Myslím, že teď se to může vyvinout jakkoli, ale klidový režim je asi to jediné, co můžeš udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.9.14 14:07

@loula no těžko říct.. Ale já když není vyhnutí, jezdím k doktorovi i s dětmi.. Syn 3 roky se mnou absolvoval všechna gyn vyšetření v těhotenství s druhým.. Co jsem jako měla dělat? Gyndařka si už z nás vždy dělala legraci a typovala, co má dnes za ovoce, vždy jsem mu něco nachystala, a on se jídlem zabavil než mně vyšetřila. Ve 14ti měsících byl se mnou na dvou kontrolách a vyndavání stehů po slepáku.. V tomhle případě..no já nevím..ráno tě propustili..zítra večer se vrací chlap.. fakt těžko říct, co dělat, čekat nebo tam jet znova.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
15.9.14 14:10

@loula zkus jet ještě jednou na pohotovost, třeba budeš mít štěstí a bude tam vstřícnější dr než pan primář
Já, když sem čekala prvního začala krvácet kolem 5tt, jela sem na pohotovost a taky tam byl primář, řekl mi že tam nic nevidí ikdyž by měl a že jsem určitě potratila, celkově byl dost neochotný cokoli vysvětlovat a přišlo mi že sem ho jen otravovala a měl mě za hysterku, dmdva dny na to můj gyn pěkně viděl plod i s mnohem(ale fakt mnohem) horším utz a napsal utrogestan…ted v srpnu sem potratila v 6 tt pan primář je stále stejně protivný ale vyšetřoval mě mladý dr vše krásně vysvětlil, popisoval, pochopil i to že sem nechtěla jít ihned na revizi a podepsala sem reverz s tím že počkáme do, druhého dne jestli hcg klesá samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
15.9.14 14:11

Vzala bych deti a jela i s nimi do jineho ustavu na vysetreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
15.9.14 14:14

Já s klukama, taky chodím ke všem dr…i na gyndu…co mám jiného dělat, když chlap dělá denně do 5 a babičky min do 3 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
15.9.14 14:20

No jo holky, ale kam? Nemám vůbec představu, kam bych jela, kde jsou nějaké nemocnice… Zkoušela jsem i obvolat jiné gyndaře, jestli by mě nevzali, že se mi to vyš. nezdálo, ale celkem bez úspěchu. Nehodí si to na triko… :roll: tady ten přístup je děsný. Jo a zapomněla jsem napsat, že mimi je po stimulaci. V CARu ale mají transfery a prý pokud jsem byla v nemocnici, tak je určitě vše v pořádku. On je hlavně ten problém v tom, že TÉMĚŘ VŠICHNI LÉKAŘI VIDÍ TĚHULE JAKO HYSTERICKÉ HYPOCHONDRY A POSÍLAJÍ JE DOMŮ! :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
15.9.14 14:23

@cizova Já jsem to řešila už včera, to kam s dětma. Jasný, k doktorovi ještě jo, ale co třeba, když bych musela zůstat hospitalizovaná?? Kam by šli?? :think: to je to. Bylo mi řečeno, že pokud nezajistí hlídání někdo z rodiny či příbuzných, tak prý klokánek 8o 8o 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.14 14:26

… klidový režim… bohužel jsem měla stejné příznaky, nejdřív lehké špinění asi 3 dny, doktor, že je vše normální, pak stejně jako ty, docela to šlo rychle… tkáň nakonec i plod a doma, pak nemocnice. konec těhu. Držím palce, nenrvuj se, nedá se to moc ovlivnit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky