Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrýden, jsem teď v 33týdnu a včera večer jsem zisitila že se mi loupou bradavky.. Když jsem přejela přes ně jemně prstem tak mi kousky vypadavali to co vypadlo bych přirovnala asi…asi jako když máte beďara takového toho tvrděho co je žlutý a tenký (vždycky tomu říkam žižalka) chjo snad někdo bude vědět co s tím
a taky nevím zda to s tím souvisí ale během těhotenství se mi udělala dvě mala znamínka na prsu, když jsem na ně sáhla šli cítit byli trochu vystouple a z ničeho nic tak před dvěmi týdny mě to svědilo a když sem se přes to poškrabala tak jsem znamínko sloupla a zbyla poněm v kuži mala tečka krve… co s tím mám dělat?? je to normalní v těhu nebo je to náka nemoc??
@bibi-lili Loupání se časem spraví.
Se znamínkem neporadím - jestli máš strach, tak s tím skoč radši na kožní. Já jsem měla na kůži malé krvavé tečky, ale ty prý jsou normální a 2 měsíce po porodu všechny zmizely. Ale ty máš nejspíš něco jiného…
Take si myslim, ze jeto zaschle mlezivo.Mam to dodnes pri menstruaci.
Taky bych se přikláněla že je to zaschlé mlezivo…taky mám dodnes
Se znamínkem neporadím, mi se jich při poslednom těhotenství udělolo tolik
i takové ty krvavé tečky mívám, za nějaku čas z nich kám klasické znamínko
Mě to právě moc jako mléko nepříjde… tak jak mi bradavky dost stmavly v těhotenství tak tam kde sem to sloupla zustali naruzovele…
Já je mívámtaky skoro do černa v těhotenství a taky sem místa po zadchlém mlezivu měla, růžové…počkej jak ti zrůžovějí jak je budeš mít furt mokré
at už ocumlané od mimina nebo protože z nách furt něco poteče
A jeste navic zaschle mleko by se přece vymilo ne?? a jelikoz to bylo cca pul hodiny po sprse tak nevim…
@bibi-lili já i dodnes ikdyž bych si vzala prsa snad kartáčem tak něco pak klidně nehtem vyškrábnu…vždycky když mě svědí bradavky je potřeba sednout a vydlubkat
ze všech „vrásek“
Jo a právě po sprše je to tuplem…teplo pomáhá spouštěcímu reflexu
Ahoj holky, loupou se mi bradavky, sloupava se kůže, nikdy jsem to nepozorovala, je to OK? ![]()
@StepkaStepka píše:
Ahoj holky, loupou se mi bradavky, sloupava se kůže, nikdy jsem to nepozorovala, je to OK?
No mně se dělo něco podobného, akorát nejsem těhotná ani nemám dítě.. po čase se to spravilo samo. Nemůže to být třeba známka toho, že ti chybí nějaké vitamíny? ![]()
@Carolanis píše:
No mně se dělo něco podobného, akorát nejsem těhotná ani nemám dítě.. po čase se to spravilo samo. Nemůže to být třeba známka toho, že ti chybí nějaké vitamíny?
Já jsem na tom stejně jako ty
takže nevím.. Asi můj moc žmoulal
![]()