Místo těhotenské únavy skoro nespím (10tt)

Anonymní
14.9.14 10:50

Místo těhotenské únavy skoro nespím

Ahoj,

jsem v 10. týdnu těhotenství. Moje první skončilo zamlklým v 7tt :(, tak mám teď opravdu velký strach a vůbec si to neužívám. Co mě trápí je fakt, že vůbec nejsem unavená. Spím tak 8 hodin denně, v noci se budím a nemůžu usnout třeba dvě hodiny. Někdy mě vzbudí nevolnost, někdy velký hlad. Je to také příznak ta nespavost? Často se mi stává, že usnu v osm a vzbudím se v deset, pak do jedné koukám.
Když jdu ven, tak potom hodně zívám, ale odpoledne neusnu. Taky nikam nevstávám, jsem na neschopence a pracuji z domova, tak mě asi nemá, co unavit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
14.9.14 11:04

Těhotenské příznaky o prosperitě těhotenství nic neříkají. Někdo je unavený, někdo trpí nespavostí. To neznamená, že za týden to můžeš mít naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
14.9.14 11:06
@Anonymní píše:
Ahoj,jsem v 10. týdnu těhotenství. Moje první skončilo zamlklým v 7tt :(, tak mám teď opravdu velký strach a vůbec si to neužívám. Co mě trápí je fakt, že vůbec nejsem unavená. Spím tak 8 hodin denně, v noci se budím a nemůžu usnout třeba dvě hodiny. Někdy mě vzbudí nevolnost, někdy velký hlad. Je to také příznak ta nespavost? Často se mi stává, že usnu v osm a vzbudím se v deset, pak do jedné koukám.
Když jdu ven, tak potom hodně zívám, ale odpoledne neusnu. Taky nikam nevstávám, jsem na neschopence a pracuji z domova, tak mě asi nemá, co unavit.

Ahojky, ja jsem v 11tt..a mam to podobne, nekolikrat za noc musim jit na wc a obcas proste cumakuju do tmy..kdyz treba vic vetram, spi se mi lip..ale zjistila jsem, ze kdyz ted usnu pres den, nejde mi to v noci..a beru to i tak, ze kdyz mam neschopenku a stale odpocivam, uz asi neni takova potreba.. :nevim: co jsem cetla, je to bezne v 1 a ve 3 trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
14.9.14 11:07

Já měla se spánkem problémy celý první trimestr. Na konci třetího měsíce to zmizelo jako mávnutím kouzelného proutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
14.9.14 11:11

@jitkajitkaj je fakt, ze posledni tyden take spim lip, ale dnes mi to neslo, zitra jdu na kontrolu po 4tydnech, tak mam obavy a jak jsem nervni, spim hur..myslimsi, ze nespavost neni znamkou prosperujiciho ci naopak neprosperujiciho tehotenstvi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
14.9.14 11:13

@jalisca Taky si myslím, že to nesouvisí. Myslím, že je to způsobeno hormonálními změnami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
14.9.14 11:17

@jitkajitkaj kdyby to tak bylo, tak zeny, ktere nemaji priznaky zadne, by nemohly byt tehotne..a ze jich znam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.9.14 11:19
@jalisca píše:
@jitkajitkaj kdyby to tak bylo, tak zeny, ktere nemaji priznaky zadne, by nemohly byt tehotne..a ze jich znam :mrgreen:

Pak je tady ještě spousta těch, které mají minimálně od ovulace zaručeně alespoň 3 těhotenské příznaky, ale těhotné nejsou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
14.9.14 11:20

@jalisca Teď tomu nerozumím. Já netrvrdila, že každá musí mít nějaké příznaky. Já teď dokonce žádné nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.9.14 11:20

Ja to mela cely tehotenstvi a bylo to peklo. Byla jsem silena, blazniva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
14.9.14 11:23

@jitkajitkaj pardon :oops: to bylo myslene na zakladatelku..ale jak jste mi odpovedela, automaticky jsem klikla na zminit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
14.9.14 11:24

@jalisca Tak to jóó :) To se mi taky stává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7715
14.9.14 11:27

Taky jsem v prvnim trimestru spatne spala, ted se mi spi dobre. Ale je jasne, ze kdyz si doma, nemas se cim unavit. Spis bych nechodila spat uz v osm, ale pozdeji, snaz se vydrzet a jit pozdeji, v osm bych neusnula ani za nic. Ja chodim kolem pulnoci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
14.9.14 11:31

@Choupinette taky chodim kolem pulnoci, kdyz jdu driv, jsem za noc casto vzhuru a uz nezaberu..jak clovek nic nedela, je unaveny min..uvidis zakladatelko, ze to brzy prejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
14.9.14 11:34

Já nemůžu spát od začátku. Většina těhotných to zalomí kdykoliv zalehnou, se mnou to ani nehne. :D Ale to jestli je všechno v pořádku nezáleží na tom, jestli se ti chce spát, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí