Zjištění těhotenství a extrémní sny (noční můry)?

289
13.9.14 08:21

Zjištění těhotenství a extrméní sny (noční můry)?

Holky, prosím Vás..

před týdnem jsem zjistila těhotenství.. a od té doby se mi zdají extrméní sny.. vždy se probudím studený pot na čele a šílené mě bolí břicho.. :( včera se mi zdálo, že naši rodinu honili nějací zloději, neměli jsem se kam schovat, tatka se mě snažil bránit, nějakému kolegovi tam usekli ruku.. ja jsem pořád utíkala.. :nevim: holky opravdu šílenvství, ještě teď se mi klepou ruce a bolí břicho.. :(

na žádné takové filmy se nedívám, večer jsem se dívala na pohádku k tomu si dala medunku a přesto toto.. co s tím prosím.. ja mam strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2515
13.9.14 08:27

Nic:) mela jsem to same.. Prvni 2 mesice sny o nevěře, o autonehodě, o pohřbech… Pak to přešlo a začal se mi zdat sny že jsem porodila dceru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
13.9.14 08:31

Taky jsem měla ze začátku šílené sny, ale tak nějak to postupně samo odeznělo. Co s tím ti neporadím, asi jen vydržet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.9.14 08:31

@neellaa U prvního se mi jen koncem těhotenství párkrát zdálo o odjezdech do porodnice a o porodu.
Teď se mi před prvním ultrazvukem zdálo, že tam našli trojčata. Jinak pohoda. Ale já jsem večer tak grogy, že se mi ani sny moc „nezdají“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85490
13.9.14 08:47

@neellaa tak to je vtipne - mam to od zacatku tehu a ted jsem 20.tt :mrgreen: nazacatku honili a zabijeli mou rodinu, ted se mi to zda obcas, ale za to mam jine hororove a thrillerove sny. Probudim se, jdu na wc a pak z toho snu nemuzu aspon pul hodiny hodinu usnout. A pak se to opakuje nanovo, i dnes. Na zadne horory a thrillery jsem se nikdy nedivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
13.9.14 09:41

To tě přejde až půjdeš k dotkorovi, skrytě se bojíš toho aby to bylo v pohodě…aspoň já to tak měla, tři těhotenství a můry pokaždé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
13.9.14 09:58

Já jsem měla taky extrémní sny a hlavně teda erotický nebo o porodu a zvířatech jako je krokodýl, had, žralok.. pokaždý mě ve snu pronásledovali nebo kousli :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1332
13.9.14 10:33

Taky jsem měla hrozné sny, noc co noc až do porodu a to téměř od začátku. Po porodu si už žádný sen nevybavuji :-) Ono to přejde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85490
13.9.14 10:36

@Balatonek zajimalo by me, cim je to zpusobeno :think: clovek je z toho celkem nevyspaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
13.9.14 10:38

Říká se, že ten, komu se zdáli hrozný horory v těhotenství, má potom snadnější porod :mrgreen: Je to taková pověra na odlehčení :) Ale mě se na začátku těhu zdáli fakt šílený horory a teď na konci už moc ne, teď jsem ráda, že usnu a spím víc jak 3 hodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2228
13.9.14 10:41

Měla jsem to stejně. A po Utrogestanu ještě výživnější. Ke konci těhotenství se tyhle horory změnily na sny o porodu a to byl taky pořádný horor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
13.9.14 11:58

Já jsem měla taky dost živé sny ale jak píšou ostatní holky, pak to odeznělo..vydrž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
13.9.14 13:22

@blumen psychika, prostě nas zrejme v těhotenství asi szira nejaka mala myšlenka aby bylo vše v pořádku a pak se to takhle projevi. Me se zdálo vždycky o nějakých usekanych nohách, rukách, obesencich a podobne. Nevím, kde jsem k tomu prisla, před spaním jsem si poustela komedie nebo pohádky a stejne jsem mela hororove sny. Po porodu to odeznelo uplne samo a ihned :)
@Moncinas u me by to sedelo, ale ja jde „dobre“ stavena, porod bych mela asi i bez snu v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85490
13.9.14 19:14

@Balatonek no porad lepsi, nez aby se mi zdalo o porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie