Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, prosím Vás..
před týdnem jsem zjistila těhotenství.. a od té doby se mi zdají extrméní sny.. vždy se probudím studený pot na čele a šílené mě bolí břicho..
včera se mi zdálo, že naši rodinu honili nějací zloději, neměli jsem se kam schovat, tatka se mě snažil bránit, nějakému kolegovi tam usekli ruku.. ja jsem pořád utíkala..
holky opravdu šílenvství, ještě teď se mi klepou ruce a bolí břicho.. ![]()
na žádné takové filmy se nedívám, večer jsem se dívala na pohádku k tomu si dala medunku a přesto toto.. co s tím prosím.. ja mam strach..
Nic:) mela jsem to same.. Prvni 2 mesice sny o nevěře, o autonehodě, o pohřbech… Pak to přešlo a začal se mi zdat sny že jsem porodila dceru ![]()
Taky jsem měla ze začátku šílené sny, ale tak nějak to postupně samo odeznělo. Co s tím ti neporadím, asi jen vydržet. ![]()
@neellaa U prvního se mi jen koncem těhotenství párkrát zdálo o odjezdech do porodnice a o porodu.
Teď se mi před prvním ultrazvukem zdálo, že tam našli trojčata. Jinak pohoda. Ale já jsem večer tak grogy, že se mi ani sny moc „nezdají“.
@neellaa tak to je vtipne - mam to od zacatku tehu a ted jsem 20.tt
nazacatku honili a zabijeli mou rodinu, ted se mi to zda obcas, ale za to mam jine hororove a thrillerove sny. Probudim se, jdu na wc a pak z toho snu nemuzu aspon pul hodiny hodinu usnout. A pak se to opakuje nanovo, i dnes. Na zadne horory a thrillery jsem se nikdy nedivala.
To tě přejde až půjdeš k dotkorovi, skrytě se bojíš toho aby to bylo v pohodě…aspoň já to tak měla, tři těhotenství a můry pokaždé ![]()
Já jsem měla taky extrémní sny a hlavně teda erotický nebo o porodu a zvířatech jako je krokodýl, had, žralok.. pokaždý mě ve snu pronásledovali nebo kousli
![]()
Taky jsem měla hrozné sny, noc co noc až do porodu a to téměř od začátku. Po porodu si už žádný sen nevybavuji
Ono to přejde ![]()
@Balatonek zajimalo by me, cim je to zpusobeno
clovek je z toho celkem nevyspaly
Říká se, že ten, komu se zdáli hrozný horory v těhotenství, má potom snadnější porod
Je to taková pověra na odlehčení
Ale mě se na začátku těhu zdáli fakt šílený horory a teď na konci už moc ne, teď jsem ráda, že usnu a spím víc jak 3 hodiny ![]()
Měla jsem to stejně. A po Utrogestanu ještě výživnější. Ke konci těhotenství se tyhle horory změnily na sny o porodu a to byl taky pořádný horor ![]()
Já jsem měla taky dost živé sny ale jak píšou ostatní holky, pak to odeznělo..vydrž ![]()
@blumen psychika, prostě nas zrejme v těhotenství asi szira nejaka mala myšlenka aby bylo vše v pořádku a pak se to takhle projevi. Me se zdálo vždycky o nějakých usekanych nohách, rukách, obesencich a podobne. Nevím, kde jsem k tomu prisla, před spaním jsem si poustela komedie nebo pohádky a stejne jsem mela hororove sny. Po porodu to odeznelo uplne samo a ihned ![]()
@Moncinas u me by to sedelo, ale ja jde „dobre“ stavena, porod bych mela asi i bez snu v pohodě ![]()