Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den dámy zítra mám dostat MS a včera dělaný test je to možné
![]()
Je. Ja jsem mela den pred ocekavanou MS jeste silnejsi carku. Objevila se okamzite po namoceni. Lekla jsem se, ze to budou dvojcata, uz jsme v te dobe meli 3 deti. Nakonec je to 1 dite, ale ovulace byla o tyden driv, proto taky ta silna carka.
A gratuluji ![]()
Muze byt, nejspis mas ovulaci spise driv
! Ja mela taky pozitivni jeste pred MS ale ne teda takovehle dalnice, to spise az tyden po.. kazdopadne lepsi testovat az po uplnem vynechani, muze se stat i to ze ti menstruace prijde a bude to zamlkle nebo biochemicke (i kdyz uz ti testy ukazaly tehotenstvi), stalo se mi pri prvnim tehotenstvi. Drzim palce at to dobre dopadne ![]()
@Nenitamduch píše:
A ty vazne chces vychovavat dite? se mi fakt zda…
@Nenitamduch píše:
A ty vazne chces vychovavat dite? se mi fakt zda…
To se ti nezdá já už mám tři děti vychovane ale nemám zkušenosti s testama protože mám dvě umělé oplodnění z důvodu že nemůžu otěhotnět přirozeně proto jsem docela v šoku ![]()
@Iacovlev pokud jste se snažili tak buď jediné ráda. Ono se tremi dítky už člověk nemá moc čas se zabývat tím, jestli to půjde jak to půjde a prostě to jde samo ![]()
Příspěvek upraven 29.03.22 v 13:03
@Iacovlev píše:
To se ti nezdá já už mám tři děti vychovane ale nemám zkušenosti s testama protože mám dvě umělé oplodnění z důvodu že nemůžu otěhotnět přirozeně proto jsem docela v šoku
Pri umělém si taky musíš udělat test. Nechápu, že se kvůli odečtení výsledku musíš zaregistrovat sem.
@Lucy75 píše:
@Iacovlevtakže zázraky se dějí
gratuluji
Asi ano v roce 2006 dvojcatka a v roce 2017 jedno ditko
![]()
@karkarka píše:
Pri umělém si taky musíš udělat test. Nechápu, že se kvůli odečtení výsledku musíš zaregistrovat sem.
Nikdy jsem si test nedělala