// nikde

854
13.2.13 11:37

// nikde

Ahojky, chtěla bych se zeptat zda nemáte někdo podobnou zkušenost.
Sice vím, že tady nejsme v lékařství, k dr. se chystám, ale třeba jen to někdo zažil.
2.2. jsem dostala MS ale hned skončila 3.2 jsem jí dostala znovu ale pouze čistá krev(jako při říznutí) a měla jsem to tak 3 dny, mám chutě, sem tam mě pobolívají prsa nebo spíš bradavky, ale nijak moc. Ale zjistila jsem že při zmáčknutí, mi vitíka něco jako to colostrum a testy jsou negativní. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12337
13.2.13 11:38

@Vajki že těhotná nejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
13.2.13 11:41

Myslím že těhotná nejsi. měla si ms a testy jsou negativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.2.13 11:44

Mívám trošku jinou MS, ne takovou, tak mě to zaskočilo a hlavně ten výtok z prs. Nekojím už víc jak dva roky, tak proč teĎ najednou toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.2.13 11:46

To mohly být nějaký rozházený hormony spíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.2.13 11:47

Dobře děkuji :) vše je možné :) potvory hormony :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
13.2.13 11:51

@Vajki to že nekojíš nic neznamená. v těla máš prolaktin přirozeně. mě vždycky během ms trochu mleziva teklo. a každá ms nemusí být stejná já mám od porodu taky každou jinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.2.13 11:54

@paola white aha no já měla celkem stejnou, proto říkám, že jsem byla „zaskočena“ ale je fakt, že najednou se to může změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
13.2.13 12:00

Tohle jsem měla, když jsem se snažila otěhotnět…a nic. Je to zvýšený prolaktin, hormon, který se vyskytuje v těle v hojném množství při kojení, a také je to právě stresový hormon-když se v krvi jeho hladina zvýší, zbůsobí to menstruační problémy(menstruace nepřichází, nebo jen málo) a z prsou vytéká mlezivo. Proto právě ženy, které prodělávají nějaký stres, nemenstruují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.2.13 12:01

Myslíš, že u mě může být strest, že chci otěhotnět a stresuju kdy to příjde? jinak jiný stres nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
13.2.13 12:06

@Vajki Tak to právě bylo u mě. Hodně moc jsem se stresovala, až mi menstruace přicházela až po 60 dnech. A testy stále negativní, teklo mi mlezivo…pak mi nabrali hormony a měla jsem prolaktin na horní hranici normy, a ten to právě zbůsoboval-nemenstruaci, ten výtok z prsou…
Jak jsem psala, prolaktin je „stresový hormon“, já si to také neuvědomovala, ale právě proto se říká, že člověk musí být v klidu(a to já rozhodně nebyla, no, nakonec mám děti ze zkumavky, ale to už je do jiné diskuze… :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.2.13 12:08

Děkuji pokusím se sklidnit, jednoho syna mám a strašně si přejeme druhé, ale budu muset hodit klidový režim. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
13.2.13 12:12

@Vajki Tak hodně štěstí…jo, a u druhého těhotenství se mě také stalo, že jsem 3 dny slabě menstruovala, ale měla jsem testy pozitivní. Těhotnět jsem se tenkrát snažila 3 roky a vždycky jsem si říkala, že je určitě chyba v testech a hledala diskuze tipu, těhotná a testy negativní…no, nakonec jsem samozřejmě nikdy těhotná nebyla. V životě se mi čárka na testu ukázala dvakrát - a to i 10dní po oplodnění a z každé mám děcko:-) Proto už dnes testům věřím…
Jinak tfuj tfuj a hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
16.2.13 15:31

Tak dneska mi to nedalo, udělala jsem si test a slabounká čárka tam je vidět… tak teď „babo“ raď v pondělí volám dr. a fičím tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
16.2.13 17:44

@Vajki No tak to jsem sama zvědavaá, držím palce a dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí