Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, ženy, maminky
Ani nevíte, jak mi pomáháte, když je mi ouvej, nebo si krátím čas čekáním na TT, jako nyní
Ve středu 6.2.13.jsem byla na KET v přirozeném cyklu. Zavedeno 1 embryjko 6AA. Teď mám do 18.2. vydržet
No mně to prostě nejde, jsem nedočkavá
Už bych testovala, ale měla jsem 9.2. Pregnyl 5000,takže nic ![]()
Jak jste na tom vy? Je tu někdo s podobným čekáním a zkušeností? ![]()
Ahoj moc drzim palce at to vse vyjde
![]()
myslim ze na testovani je moc brzy, ja jsem to vyzkousela 10 den po ET a byl tam dusik
druhy den uz carka byla evidentni tak jsem volala CAR a sla na krev a jeste tyz den odpoledne me bylo potvrzeno tehotenstvi
no co ti budu vykladat byla jsem prestastna a ted se tesime ne mimnko. musim teda uznat ze jsem od te doby celkem nervozni, ale to k tomu asi patri. Uz jsem za pulkou tak ted to uz bude jen a jen dobre
jinak to bylo nase 5. IVF
Jůůů tak to móóóc gratuluji
Jsem ráda, že ti to vyšlo
Já jsem po jednom IVF, ET jsem nestihla, měla jsem přes 50 vajíček, tak mě nechali odpočinout
První KET jsem měla předloni v listopadu a bez úspěchu
Podruhé jsem byla na KET loni v květnu pro 2 embryjka. Chytli se a v 8.měsíci jsem obě potratila
No a teď jsem po dalším KET, tak proto ta nervozita
Zkusili jsme přirozený cyklus, tak uvidíme ![]()
@jolanečka no jak pisu drzim palce
take jsou dobre kratke, klidne prochazky at je deloha hezky prokrvena
a ty jsi potratila v 8 mesici nebo to byl preklep a myslela jsi v 8 tydnu ![]()
Je vidět, že mám prokrvenou dělohu a ne mozek
Měl to být 8.týden
To už byl třetí potrat, tak snad mám vybráno a teď to vyjde?! ![]()
@jolanečka nene, bud v klidu to se ti rozbiha tehotenska demence
![]()
@jolanečka no jasne prece
a stim casem to je tak, snaz se co nejvic zabavit pro tebe prijemnyma cinnostma ![]()
Ahojky tak přeji aby čekání brzy uteklo, já byla v sobotu na prvním ET, máme vloženou jednu holčičku bohužel žádného mrazáčka
takže jsem taky napnutá jak to dopadne ![]()
Jééé Petulllko držím všechny palečky
budeme čekat spolu
Kdy máš dělat TT a máš nějaké léky? Já jsem před dvěma KET toho brala dost, ale teď mám jen Estrofem 1-0-1,Duphaston 1-0-1,Prednison 1/2 a Fraxiparin a pár vitamínků, aby se miminku u mně líbilo ![]()
@jolanečka píše:
Jééé Petulllko držím všechny palečkybudeme čekat spolu
Kdy máš dělat TT a máš nějaké léky? Já jsem před dvěma KET toho brala dost, ale teď mám jen Estrofem 1-0-1,Duphaston 1-0-1,Prednison 1/2 a Fraxiparin a pár vitamínků, aby se miminku u mně líbilo
no TT test si mam delat až 14 dní po ET ale to nevydržím
čili 22.2. bych měla nejpozději vědět jak jsme na tom, ale 19.2. bych měla už dostat MS tak snad nedostanu. Ja jsem měla krátky protokol, stimulovala jsem 11 dní gonalem, 7 dní cetrotide, do toho femibion, prednison a anopyrin, po OPU beru prednison 1-O-O. anopyrin O-O-1/2, femibion 800, a utrogestan 1-1-1. Měla jsem 13 folíku, 13 vajíček, 8 zralych oplodněno ICSI, Bohužel na 6 z nich dělali PDG a zbyla nám do transferu jenom jedna shodou okolností i nejlepší zralá blastocysta, která už je od soboty 9.2. od rána u mě v bříšku a je to holčička
dnes jsem teda 4 dny po ET a už bych nejradši testila
ještě že doma nic nemám ![]()
Dobré ránko
Tak to jsme na tom stejně, chodím kolem lékárny a svrbí mi ruce
My máme zamraženo ještě šest embryí, ale u mě v bříšku mám jednoho chlapečka. Doma už máme 7 letou holčičku, tak by to byl hezký páreček
To druhé se nám vůbec nedaří
Tak snad teď?!
A jak se cítíš, pozoruješ nějaké příznaky? ![]()
PS:už jsem si koupila krabičky na léky, jako mají důchodcí
Páč je toho nějak moc ![]()
@jolanečka píše:
Dobré ránkoTak to jsme na tom stejně, chodím kolem lékárny a svrbí mi ruce
My máme zamraženo ještě šest embryí, ale u mě v bříšku mám jednoho chlapečka. Doma už máme 7 letou holčičku, tak by to byl hezký páreček
To druhé se nám vůbec nedaří
Tak snad teď?!
A jak se cítíš, pozoruješ nějaké příznaky?
PS:už jsem si koupila krabičky na léky, jako mají důchodcíPáč je toho nějak moc
jo tak tu já mám už od zahajení stimulace
my máme doma taky už holčičku 2,5 let nedonošenou Anetku, narodila se v 28 t. t. A jak se cítím? no zatím asi dobře
jen chodím častěji na zachod ale to je asi i tím utrogestanem. A mám větší hlad, a prsíčka mě hřejí, sem tam čuchám čuchy, které tu nejsou ale jinak jsem v pohodě a co ty? věřím, že už ti to vyjde ![]()
A ty sis píchala pregnyl až po KET? já si píchala ovitrelle dvě dávkyx před OPU 2.2. a v těle už ho nemám tak snad se na testíku brzy zase objeví doušek ![]()
No já měla tři dny po KET píchání v podbřišku, odpoledne spím, páč jsem k. o.,ale může to být asi i lékama?!
Jinak prsa mě bolet nemůžou, páč žádné nemám
Nebolely mi ani, když jsem čekala malou
No a jinak mi není nic. Možná se už moc pozoruju, ale znáš to… ![]()
Děkuji za podporu, i já tobě držím palečky, dobře to znám ![]()
PS:Přeji ti moc hezký den, musím letět, odpo. písnu
papa