Čekání na // po KET

141
11.2.13 15:03

Čekání na // po KET

Ahoj holky, ženy, maminky :) Ani nevíte, jak mi pomáháte, když je mi ouvej, nebo si krátím čas čekáním na TT, jako nyní :lol: Ve středu 6.2.13.jsem byla na KET v přirozeném cyklu. Zavedeno 1 embryjko 6AA. Teď mám do 18.2. vydržet :? No mně to prostě nejde, jsem nedočkavá :mrgreen: Už bych testovala, ale měla jsem 9.2. Pregnyl 5000,takže nic :roll:
Jak jste na tom vy? Je tu někdo s podobným čekáním a zkušeností? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12067
11.2.13 15:10

Ahoj moc drzim palce at to vse vyjde :kytka: :hug:
myslim ze na testovani je moc brzy, ja jsem to vyzkousela 10 den po ET a byl tam dusik :dance: druhy den uz carka byla evidentni tak jsem volala CAR a sla na krev a jeste tyz den odpoledne me bylo potvrzeno tehotenstvi :dance: no co ti budu vykladat byla jsem prestastna a ted se tesime ne mimnko. musim teda uznat ze jsem od te doby celkem nervozni, ale to k tomu asi patri. Uz jsem za pulkou tak ted to uz bude jen a jen dobre :dance: jinak to bylo nase 5. IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.2.13 15:16

Jůůů tak to móóóc gratuluji :kytka: :D Jsem ráda, že ti to vyšlo :D Já jsem po jednom IVF, ET jsem nestihla, měla jsem přes 50 vajíček, tak mě nechali odpočinout :roll: První KET jsem měla předloni v listopadu a bez úspěchu :( Podruhé jsem byla na KET loni v květnu pro 2 embryjka. Chytli se a v 8.měsíci jsem obě potratila :,( No a teď jsem po dalším KET, tak proto ta nervozita :D Zkusili jsme přirozený cyklus, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
11.2.13 15:21

@jolanečka no jak pisu drzim palce :palec: take jsou dobre kratke, klidne prochazky at je deloha hezky prokrvena
a ty jsi potratila v 8 mesici nebo to byl preklep a myslela jsi v 8 tydnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.2.13 15:27

Je vidět, že mám prokrvenou dělohu a ne mozek :mrgreen: Měl to být 8.týden :D To už byl třetí potrat, tak snad mám vybráno a teď to vyjde?! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
11.2.13 15:33

@jolanečka nene, bud v klidu to se ti rozbiha tehotenska demence :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.2.13 15:37

:D :mrgreen: No tak tím pádem se to asi povedlo :D Ježííííš to neutíkááá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
11.2.13 16:09

@jolanečka no jasne prece :palec: a stim casem to je tak, snaz se co nejvic zabavit pro tebe prijemnyma cinnostma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
11.2.13 16:47

Ahojky tak přeji aby čekání brzy uteklo, já byla v sobotu na prvním ET, máme vloženou jednu holčičku bohužel žádného mrazáčka :( takže jsem taky napnutá jak to dopadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.2.13 20:51

Jééé Petulllko držím všechny palečky :potlesk: budeme čekat spolu :mavam: Kdy máš dělat TT a máš nějaké léky? Já jsem před dvěma KET toho brala dost, ale teď mám jen Estrofem 1-0-1,Duphaston 1-0-1,Prednison 1/2 a Fraxiparin a pár vitamínků, aby se miminku u mně líbilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
12.2.13 08:02
@jolanečka píše:
Jééé Petulllko držím všechny palečky :potlesk: budeme čekat spolu :mavam: Kdy máš dělat TT a máš nějaké léky? Já jsem před dvěma KET toho brala dost, ale teď mám jen Estrofem 1-0-1,Duphaston 1-0-1,Prednison 1/2 a Fraxiparin a pár vitamínků, aby se miminku u mně líbilo :mrgreen:

no TT test si mam delat až 14 dní po ET ale to nevydržím :oops: čili 22.2. bych měla nejpozději vědět jak jsme na tom, ale 19.2. bych měla už dostat MS tak snad nedostanu. Ja jsem měla krátky protokol, stimulovala jsem 11 dní gonalem, 7 dní cetrotide, do toho femibion, prednison a anopyrin, po OPU beru prednison 1-O-O. anopyrin O-O-1/2, femibion 800, a utrogestan 1-1-1. Měla jsem 13 folíku, 13 vajíček, 8 zralych oplodněno ICSI, Bohužel na 6 z nich dělali PDG a zbyla nám do transferu jenom jedna shodou okolností i nejlepší zralá blastocysta, která už je od soboty 9.2. od rána u mě v bříšku a je to holčička :) dnes jsem teda 4 dny po ET a už bych nejradši testila :oops: ještě že doma nic nemám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
12.2.13 08:19

Dobré ránko :) Tak to jsme na tom stejně, chodím kolem lékárny a svrbí mi ruce :D My máme zamraženo ještě šest embryí, ale u mě v bříšku mám jednoho chlapečka. Doma už máme 7 letou holčičku, tak by to byl hezký páreček :mrgreen: To druhé se nám vůbec nedaří :roll: Tak snad teď?! 8) A jak se cítíš, pozoruješ nějaké příznaky? :dance:
PS:už jsem si koupila krabičky na léky, jako mají důchodcí :D Páč je toho nějak moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
12.2.13 08:21
@jolanečka píše:
Dobré ránko :) Tak to jsme na tom stejně, chodím kolem lékárny a svrbí mi ruce :D My máme zamraženo ještě šest embryí, ale u mě v bříšku mám jednoho chlapečka. Doma už máme 7 letou holčičku, tak by to byl hezký páreček :mrgreen: To druhé se nám vůbec nedaří :roll: Tak snad teď?! 8) A jak se cítíš, pozoruješ nějaké příznaky? :dance:
PS:už jsem si koupila krabičky na léky, jako mají důchodcí :D Páč je toho nějak moc :mavam:

jo tak tu já mám už od zahajení stimulace :lol: my máme doma taky už holčičku 2,5 let nedonošenou Anetku, narodila se v 28 t. t. A jak se cítím? no zatím asi dobře :) jen chodím častěji na zachod ale to je asi i tím utrogestanem. A mám větší hlad, a prsíčka mě hřejí, sem tam čuchám čuchy, které tu nejsou ale jinak jsem v pohodě a co ty? věřím, že už ti to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
12.2.13 08:24

A ty sis píchala pregnyl až po KET? já si píchala ovitrelle dvě dávkyx před OPU 2.2. a v těle už ho nemám tak snad se na testíku brzy zase objeví doušek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
12.2.13 08:28

No já měla tři dny po KET píchání v podbřišku, odpoledne spím, páč jsem k. o.,ale může to být asi i lékama?! :nevim: :) Jinak prsa mě bolet nemůžou, páč žádné nemám :mrgreen: Nebolely mi ani, když jsem čekala malou :) No a jinak mi není nic. Možná se už moc pozoruju, ale znáš to… :)
Děkuji za podporu, i já tobě držím palečky, dobře to znám :mavam:
PS:Přeji ti moc hezký den, musím letět, odpo. písnu :mavam: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí