Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sion tak to budeš mít co dělat a ještě k tomu ta směšná mateřská ![]()
@janinka82 To jo. Nechápu, jak na dvě děti to může být stejné jako na jedno
. Logicky by to měl být dvojnásobek…
Ahoj tak se k vam pridavam po prvnim ne dobry IVF nic.Ted cekam na KET transfer me ceka ve ctvrtek mame jednoho mrazacka hatchující blastocystu po genetickem vysetreni zdrave.. tak jsmd nic zvedavi jestli se chytne ci ne
mate taky nekdo jednoho snehulacka? a chytlo se?? ![]()
Ahoj, prosím má někdo fotky po ket s ovitrellem píchnutým ještě po KEt?
Ahoj holky tak se taky pridavam.. mam za sebou transfer (2den) Zavadeli hatchujici blastocystu (zkratky neznam)???? Rikala dr. nejlepsi kvality 1 jakou mam sanci? Je tu nekdo kdo s jednim mrazackem otehotnel a mel stejnou kvalitu??? jakou mam sanci?
Jsem po prvnim IVF neuspechu, k transferu nedoslo(neprezilo) ![]()
Ahoj holky, ve ctvrtek me zavdeli mrazacka a ze soboty na nedeli v noci me bolelo bricho jako pri MS co to znamena??? ![]()
@Martyla může to být uhnizďování vajíčka a nebo také nic. Po IVF i po KETu jsem se hrozně moc sledovala a pak jsem otěhotněla přirozeně a nic jsem na sobě nepoznala až do 8 týdne, kdy jsem to zjistila.
Tím nic, jsem myslela, že too tak občas bolí i v těhotenství v době kdy má být MS, rozhodně ne že ti to nevyšlo. Určitě se zavrta a vydrží ![]()
@janinka82 doufam ze uhnizdeni
my se prirozene snazit nemuzeme ![]()
Ahoj holky, ja jsem po 4.IVF mela strasny hyperstimulak. Vajec jsem sice mela 29, oplodnilo ISCI se jen 21 a 19 jich prezilo 5den. Ale nemohli mi ani jedno zavest. Ke zmrazeni byli jen dve. Takze jsem to vobrecela. Dalsi mesic jsem na Ket psychicky nemela a tak jsem sla az ten nasledujici. Kvalita vejce B. Pozitivni test jsem mela 12. den po Ketu 1098 jednotek HCG. Ted uz jen doufam, ze to bude ok. Minule jsem o prcka prisla ve 22.tydnu. ale nadeje umira posledni.