Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, muzu se k vam pripojit? mame za sebou 2 IVF, v prvnim mi KET nevysel, ted nas ceka KET z druheho IVF, doufam, ze uz konence to vyjde-je to nase posledni sance, jinak dalsi IVF…Je fajn precist si, ze i po KETu se muze zadarit…My mame zamrazeny 4 embryjka, tak snad to nektere z ni ch taky zvladne ![]()
@Drbna777 píše:
Drzim palce me to po laznich. Drzim palce at to vyjde.
Diky, me dnes budou rozmrazovat embryjka, a dva dny je budou kultivovat, aby dorostly do blastocysty, ve snat teda transfer-doufam, ze to prcci zvladnou ![]()
Moc a moc drzim palce. Me to uz jednou vyslo bohuzel to nedopadlo a ted uz mame blastocysty. tak snad to konecne vyjde. Uz de snazime 5 let
r
@Drbna777 No tak to si nedovedu predstavit-my sjme rok zkouseli prirozene a uz to bude dalsi rok s IVF…Moc Ti drzim pesti, slysela jsem, ze s blastocystama jsou sance mnohem lepsi! ![]()
Ze dneska nemam moc dobre zpravy, embryjka nejsou hezka, jedno z tech ctyr je dokonce prazdne
Ale snad to nejaky prdola zvladne a doklube se do blastocyty…
No ja se ted chystam do Frantiskovych lazni hodne kamaradkam se pote zadarilo tak budu idealne pripravena. Drzim prdolum vsechny palce
@WhiteWine píše:
Dobrý večer, omlouvám se, že Vám sem takhle vstupuju, ale měla bych dotaz. Po KET bych si měla udělat test za 14dní. Když by byl výsledek pozitivní, myslíte, že se ukáže i dřív
Zdravím, já jsem právě 14.den po ET a // se mi ukázaly poprvé 10.den po ET. U každé je to ale jinak, jelikož některé se do moče dostává HCG více než jiné…
Ja mela pozitivni test 10 den ale ne silne a to jsem cekala dvojcata krasne vysel az 14 den. Podruhe slabe pozitivni a Hcg bylo z krve jen 5.
Zdravím, právě jsem krátce po Ketu zavedení dvou embryjek a ráda bych se k vám přidala. Mám takovou intimní otázku, dnes jsem začala mít svědění a pálení a hustý výtok jak po utrogestanu ale ten polikám mám se obávat že je to zánět a tudíš pokus stracen???
@čekatelka7 ahoj, ja jsem nic takoveho bohuzel nezazila, tak nemuzu poradit, ale je to spis asi otazka na gynekologa, zkus si zavolat do sveho CAR ![]()
@Tereza79 děkuji, dneska už se to hodně zlepšilo, tak doufám že to bude všechno ok.
Ale ještě si raději do CARU zavolám.
Ahoj holky, můžu se k Vám připojit? jsem po 1.neúspěšném IVF…měla jsem nízké HCG a už začínám špinit, tak se zítra jdu domluvit na KET…máme 13 mrazáčků…chtěla jsem se zeptat, zda je možné, když mi vloží 2, aby nakonec byli tři nebo čtyři miminka??? ![]()
Ahoj tady pisete že víte pohlaví..vám to po zavedení řekli? Já jsem 5den po zavedení.. to čekání je strašný.. mám první IVF tak doufám ze to vyjde na poprvé ![]()
@dvorsde ahoj me zaváděli jedno a rekli mi ze z jednoho můžou byt dvě! Ale moc se to prý nestává a kdyby jo tak by to byli jednovajecny:-) tak doufám ze dvě to nebudou to bych asi nedala:-)
@35ivulka - mě doktor řekl, že při KET zavedeme 2, že je větší šance…budeme rádi, když se chytne 1 a když 2? tak budeme mít dvojčata…sice nevím kde bychom je dali, ale nějak by se to udělalo…:-) asi by to byl i záhul ![]()