Poradna duly
Jana Čurdová
@kalomi No tak mě ani jednou neřekli, že je to kluk…tak doufám v holku
Když to bude druhý kluk, jdu do dalšího, dokud to ta holka nebude
Třeba založíme pak vlastní fotbalový tým
![]()
@peladom
jo, já sem taky říkala že teda až porodím tak hned v šestinedělí chci otěhotnět, to je prý největší pravděpodobnost že to bude opačné pohlaví, ale…nee, jedno mimi mi bude stačit ![]()
Ahoj holky! Můžu se přidat? Koukám, že už jste nějakou chvilku nepsaly… Jsem taky z Ovy a mimíska čekám 19.1.
Je mi 22 a nikoho kdo by měl nebo čekal mimíska tady z okolí neznám…
@Vendice Ahojky, klidně se přidej, ale je to tu celkem mrtvé
z které části Ostravy jsi? Já mám termín až v dubnu, je mi 20 a taky nikoho ve svém blízkém okolí, kdo by byl ve stejné situaci, neznám ![]()
Ahoj holky tak sem z toho měření jelen, po snídani mám mit nezi 6.5 až 7.5mol/l a ja naměřila jen 5.0
tak nevim no, a dneska sem byla v KIKU, a mají tam tuhle krásnou kombinezku do autosedačky, je vyborná a jen za 189kč, mezi nožkama to mužete mít bud odděleně nebo spojene, takže i do kočárku super
je mnohem hezčí než na obrázku.
Jsem z Moravské Ostravy. No koukala jsem, že to tu moc nežije, jako jinde…
@kalomi Vypadá skoro jako fusak
ale je fakt krásná! Jsou tam i jiné barvy nebo jen hnědé? A ta cena je super ![]()
@Vendice je i v bílem. jde to mezi nožkama rozdělit, takže to jde do autosedačky
Ahojte holky
Tak ta kombinézka je fajná, za tu cenu suprová
Já mám už koupenou sladce růžovou
Byla jsem v pátek na poradně a malá je pořád dupkou dole a sedí si na nožkách, takže to vypadá na císaře
A to by už byl za tři týdny. Pořád mimču domlouvám a dělám takové ty babské rady, ale je tak otočená už dlouho a mudra to už moc nedějně nevidí. Tak se opatrujte s mimiskami, pa ![]()