Ostrava - termín na začátku ledna :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1944
29.9.12 08:48

@kalomi No tak mě ani jednou neřekli, že je to kluk…tak doufám v holku :) Když to bude druhý kluk, jdu do dalšího, dokud to ta holka nebude :mrgreen: Třeba založíme pak vlastní fotbalový tým 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
29.9.12 08:51

@peladom :lol: :lol: jo, já sem taky říkala že teda až porodím tak hned v šestinedělí chci otěhotnět, to je prý největší pravděpodobnost že to bude opačné pohlaví, ale…nee, jedno mimi mi bude stačit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
12.10.12 17:39

Ahoj holky! Můžu se přidat? Koukám, že už jste nějakou chvilku nepsaly… Jsem taky z Ovy a mimíska čekám 19.1. :-) Je mi 22 a nikoho kdo by měl nebo čekal mimíska tady z okolí neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
13.10.12 10:24

@Vendice Ahojky, klidně se přidej, ale je to tu celkem mrtvé :) z které části Ostravy jsi? Já mám termín až v dubnu, je mi 20 a taky nikoho ve svém blízkém okolí, kdo by byl ve stejné situaci, neznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.10.12 15:13

Ahoj holky tak sem z toho měření jelen, po snídani mám mit nezi 6.5 až 7.5mol/l a ja naměřila jen 5.0 :nevim: tak nevim no, a dneska sem byla v KIKU, a mají tam tuhle krásnou kombinezku do autosedačky, je vyborná a jen za 189kč, mezi nožkama to mužete mít bud odděleně nebo spojene, takže i do kočárku super :palec: je mnohem hezčí než na obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
13.10.12 19:45

Jsem z Moravské Ostravy. No koukala jsem, že to tu moc nežije, jako jinde…
@kalomi Vypadá skoro jako fusak :D ale je fakt krásná! Jsou tam i jiné barvy nebo jen hnědé? A ta cena je super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.10.12 19:53

@Vendice je i v bílem. jde to mezi nožkama rozdělit, takže to jde do autosedačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
13.10.12 19:55

@kalomi Tak to jdu zítra koupit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1944
14.10.12 09:27

Ahojte holky :D Tak ta kombinézka je fajná, za tu cenu suprová :think: Já mám už koupenou sladce růžovou :mrgreen: Byla jsem v pátek na poradně a malá je pořád dupkou dole a sedí si na nožkách, takže to vypadá na císaře :( A to by už byl za tři týdny. Pořád mimču domlouvám a dělám takové ty babské rady, ale je tak otočená už dlouho a mudra to už moc nedějně nevidí. Tak se opatrujte s mimiskami, pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí