Poradna duly
Jana Čurdová
@Monulilinka21 píše:
Ahojte holky, ženy
chtěla bych poprosit o přidání a diskutování s novými maminkami které právě našly // čárečky nebo akorád na ně čekajípokecat si o prvních příznacích, častých nevolnostech
a pokochat se navzájem prvními ultrazvuky…
já našla první čáreky v pondělý k dr se chystám příští týden
Ahoj Monulinko,
můu se Tě prosím zeptat, po jaký době jsi našla // a jaké byly Tvé prvotní příznaky? děkuji moc… mám ještě 10 dni do MS, tak jsem netrpělivá ![]()
@eeellii já to zjistila den před ms ale příznaky žádné až když sem si udělala testík mě napadlo co vše tomu mohlo nasvedčovat ![]()
bolest prsou, tmavší bradavky, nechut k sexu, obrovská chut na rajčata a plynatost ale každá maminka je jiná a každé těhu jiné takže u někoho to vubec nemusí nic znamenat
ale držím pěstičky ![]()
Ahoj holky, i já se k vám přidávám. Mám to sice trošku odlišné od vás, co se teda týče početí, pač jsem po umělém oplodnění, ale ty dvě čárky tam mám ![]()
@eeelliii Já jsem třeba měla příznaky píchání v podbříšku a bolest jakoby před menzesem, plynatost a hlavně se mi furt chtělo brkat. teď poslední dva dny začali bolet prsa. Jinak bych měla být 3 až 4 týden.
@Monulilinka21 Ahojky..tak já našla // minulý týden a jelikož jsem po IVF tak jsem byla u dr. už ted v pondělí. HCG hezky vysoké a další kontrola zas v pondělí. Na UTz toho ještě nebylo moc vidět..jen malá černá dutinka..snad v pondělí bude vidět víc. Jsem zvědavá jestli bude jedno nebo dvě…protože jsme dávali dvě embryjka.Kdy jsi měla poslední MS?
@zuzula.82 ahojky..kdy jsi byla na ET? já 3.9. a 9.9. už jsem měla krásné // ![]()
@MakysekM já byla 11.9. a taky dvě embrya. Včera jsem právě začala trošku krvácet tak jsem musela k doktorve a mám potvrzeno z krve 120 jednotek HCG a na ultrazvuku už šel trošku vidět jeden váček. Tak musím počkat do uterka jestli se uchytili obě nebo jen jedno
@Monulilinka21 píše: @eeellii já to zjistila den před ms ale příznaky žádné až když sem si udělala testík mě napadlo co vše tomu mohlo nasvedčovat
bolest prsou, tmavší bradavky, nechut k sexu, obrovská chut na rajčata a plynatost ale každá maminka je jiná a každé těhu jiné takže u někoho to vubec nemusí nic znamenatale držím pěstičky
no já mám pocit, že si dokážu najít každý symptom, ale zatím nic…tak uvidíme koncem měsíce…
Nicméně gratuluji!! musí to být úžasný pocit ![]()
@zuzula.82 super to máš skoro stejnou hodnotu jako já ve stejný den po ET. Ted v pondělí už jsem měla 1913
a také jdu v pondělí znovu na krev a UTZ.do jakého CAR chodíš?
@MakysekM Já jsem moc zvědavá. Tak uvidíme, která znás dvou oznámí dvojčátka
![]()
@eeelliii Nic si z toho nedělej, já se chytala každého náznaku
Držím pěsti
@zuzula.82 píše:
@MakysekM Já jsem moc zvědavá. Tak uvidíme, která znás dvou oznámí dvojčátka![]()
![]()
@eeelliii Nic si z toho nedělej, já se chytala každého náznakuDržím pěsti
Děkuju…jen to čekání je nekonečný, ale zatím to nezkoušíme zas tak dlouho a bohužel né pokaždý nám vyjde ovu…ale to těšení obrovský!!
@eeelliii o tom čekání mi něco vykladej, jsem myslela že se zblázním ![]()
A jak dlouho se snažíte? Doktoři berou normu 1 rok pak teprve začínají něco dělat. Ale třeba moja gyndařka nás na veškeré testy poslala už po pul roce
@zuzula.82 píše:
@eeelliii o tom čekání mi něco vykladej, jsem myslela že se zblázním
A jak dlouho se snažíte? Doktoři berou normu 1 rok pak teprve začínají něco dělat. Ale třeba moja gyndařka nás na veškeré testy poslala už po pul roce
dá se říci, že půl roku…jen u nás je to těžší…přítel je hodně pracovně v zahraničí, tak se do ovu trefíme jen zřídka
spíše netrefíme..
@eeelliii neztrácej naději, znám spoustu holek co otěhotněli mimo ovulku.
Ahojte holky, ženy
pokecat si o prvních příznacích, častých nevolnostech
a pokochat se navzájem prvními ultrazvuky…
já našla první čáreky v pondělý k dr se chystám příští týden 
chtěla bych poprosit o přidání a diskutování s novými maminkami které právě našly // čárečky nebo akorád na ně čekají