Těhulky od září/říjen 2012

Monulilinka21
20.9.12 18:05

Těhulky od září/říjen 2012

Ahojte holky, ženy :)
chtěla bych poprosit o přidání a diskutování s novými maminkami které právě našly // čárečky nebo akorád na ně čekají :) pokecat si o prvních příznacích, častých nevolnostech :D a pokochat se navzájem prvními ultrazvuky… :) já našla první čáreky v pondělý k dr se chystám příští týden :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
792
20.9.12 18:09
@Monulilinka21 píše:
Ahojte holky, ženy :)
chtěla bych poprosit o přidání a diskutování s novými maminkami které právě našly // čárečky nebo akorád na ně čekají :) pokecat si o prvních příznacích, častých nevolnostech :D a pokochat se navzájem prvními ultrazvuky… :) já našla první čáreky v pondělý k dr se chystám příští týden :)

Ahoj Monulinko,
můu se Tě prosím zeptat, po jaký době jsi našla // a jaké byly Tvé prvotní příznaky? děkuji moc… mám ještě 10 dni do MS, tak jsem netrpělivá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monulilinka21
20.9.12 18:13

@eeellii já to zjistila den před ms ale příznaky žádné až když sem si udělala testík mě napadlo co vše tomu mohlo nasvedčovat :)
bolest prsou, tmavší bradavky, nechut k sexu, obrovská chut na rajčata a plynatost ale každá maminka je jiná a každé těhu jiné takže u někoho to vubec nemusí nic znamenat :) ale držím pěstičky :)

• Citovat
  • Upravit
2890
20.9.12 18:22

Ahoj holky, i já se k vám přidávám. Mám to sice trošku odlišné od vás, co se teda týče početí, pač jsem po umělém oplodnění, ale ty dvě čárky tam mám :lol:
@eeelliii Já jsem třeba měla příznaky píchání v podbříšku a bolest jakoby před menzesem, plynatost a hlavně se mi furt chtělo brkat. teď poslední dva dny začali bolet prsa. Jinak bych měla být 3 až 4 týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
20.9.12 18:25

@Monulilinka21 Ahojky..tak já našla // minulý týden a jelikož jsem po IVF tak jsem byla u dr. už ted v pondělí. HCG hezky vysoké a další kontrola zas v pondělí. Na UTz toho ještě nebylo moc vidět..jen malá černá dutinka..snad v pondělí bude vidět víc. Jsem zvědavá jestli bude jedno nebo dvě…protože jsme dávali dvě embryjka.Kdy jsi měla poslední MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
20.9.12 18:26

@zuzula.82 ahojky..kdy jsi byla na ET? já 3.9. a 9.9. už jsem měla krásné // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
20.9.12 18:32

@MakysekM já byla 11.9. a taky dvě embrya. Včera jsem právě začala trošku krvácet tak jsem musela k doktorve a mám potvrzeno z krve 120 jednotek HCG a na ultrazvuku už šel trošku vidět jeden váček. Tak musím počkat do uterka jestli se uchytili obě nebo jen jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.9.12 18:39
@Monulilinka21 píše: @eeellii já to zjistila den před ms ale příznaky žádné až když sem si udělala testík mě napadlo co vše tomu mohlo nasvedčovat :)
bolest prsou, tmavší bradavky, nechut k sexu, obrovská chut na rajčata a plynatost ale každá maminka je jiná a každé těhu jiné takže u někoho to vubec nemusí nic znamenat :) ale držím pěstičky :)

no já mám pocit, že si dokážu najít každý symptom, ale zatím nic…tak uvidíme koncem měsíce…

Nicméně gratuluji!! musí to být úžasný pocit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
20.9.12 18:39

@zuzula.82 super to máš skoro stejnou hodnotu jako já ve stejný den po ET. Ted v pondělí už jsem měla 1913 :dance: a také jdu v pondělí znovu na krev a UTZ.do jakého CAR chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
20.9.12 18:44

@MakysekM Já jsem moc zvědavá. Tak uvidíme, která znás dvou oznámí dvojčátka :lol: :lol: :lol:
@eeelliii Nic si z toho nedělej, já se chytala každého náznaku :lol: Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.9.12 18:56
@zuzula.82 píše:
@MakysekM Já jsem moc zvědavá. Tak uvidíme, která znás dvou oznámí dvojčátka :lol: :lol: :lol:
@eeelliii Nic si z toho nedělej, já se chytala každého náznaku :lol: Držím pěsti

Děkuju…jen to čekání je nekonečný, ale zatím to nezkoušíme zas tak dlouho a bohužel né pokaždý nám vyjde ovu…ale to těšení obrovský!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
20.9.12 19:03

@eeelliii o tom čekání mi něco vykladej, jsem myslela že se zblázním :lol:
A jak dlouho se snažíte? Doktoři berou normu 1 rok pak teprve začínají něco dělat. Ale třeba moja gyndařka nás na veškeré testy poslala už po pul roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.9.12 19:18
@zuzula.82 píše:
@eeelliii o tom čekání mi něco vykladej, jsem myslela že se zblázním :lol:
A jak dlouho se snažíte? Doktoři berou normu 1 rok pak teprve začínají něco dělat. Ale třeba moja gyndařka nás na veškeré testy poslala už po pul roce

dá se říci, že půl roku…jen u nás je to těžší…přítel je hodně pracovně v zahraničí, tak se do ovu trefíme jen zřídka :roll: spíše netrefíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
20.9.12 19:38

@eeelliii neztrácej naději, znám spoustu holek co otěhotněli mimo ovulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
20.9.12 19:43

.

Příspěvek upraven 17.02.14 v 21:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...