Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny těhulky, které mají termín v únoru 2013. Některé z nás již diskutují na Prvorodičky a vícerodičky sem… Ale jelikož nás pod tímto názvem diskuse málokterá maminka čekající únorové mimčo objeví, zkouším zavést téma s příznačnějším názvem.
Takže zvu všechny maminky, které si chtějí popovídat. Já mám termín 20.2. a jsem z Havířova. Martina
Ahoj ![]()
Psala jsem si na Prvorodičky a vícerodičky sem
ráda se přidám i sem ![]()
Termín mám 13.2.2013
Zatím ještě nevíme, zda chlapec nebo holčička - už mám dvouletou holčičku.
Milé těhulky, nemáte tip na pěkné těhotenské oblečení? V C&A i v H&M skoro nic není, teda aspoň v Ostravě.
Nějaké trika jsem nakoupila na mimibazaru, ale chtělo by to rifle na zimu. Jenže C&A je má špatně šité, dole jsou nohavice široké, takže se nevejdou do kozaček.
@smaria ahojky, já také ještě nevím, co to bude, protože na posledním ultrazvuku mělo mimčo pupečník mezi nožkami.
Je to nějaký tajnůstkář.
2.10. jdu na velký ultrazvuk i s manželem, tak snad se mimi projeví. ![]()
Já jdu na velký ult 26.9. a moooooooc se těším. Jinak jsem oblečení kupovala v Drážďanech v H&M a u nás teď naposledy džíny v Lidlu asi za 250,– a jsou super. Tady mají třeba super, ale za větší peníze…
http://www.happymum.cz/
Ahoj taky se přidávám..termín 2.2.2013 a zatím nevíme co to bude, ale říkám mu Mates ![]()
Ahojda. Taky bych se přivtěrla:) jsem z karviné a čekám první:) termín máme 2.2. zatím nevíme co budeme mít, ale 3. 10. jdu do poruby na ultrazvuk srdíčka. Doktor říkal, že mi tam poví pohlaví. Je to pravda nebo tam kontrolují pouze zdraví miminka? Popřípadě můžu si tam vyžádat fotku z ultrazvuku a kolik když tak stojí? Uf výslech u konce:D
@mončís píše:
Ahoj taky se přidávám..termín 2.2.2013 a zatím nevíme co to bude, ale říkám mu Mates
Ahoj tak to máme stejný termín:) čekaš první mimi?
@smaria Já jsem si koupila 3 šaty v Espritu, nejsou těhotenské, ale do Vánoc je snad vynosím. Potřebovala bych spíše těhotenské legíny a silonky.
@mončís Vítej v diskusi.
My mu říkáme pořád Fazolek i když už to dávno žádný malý fazolek není.
Uvidíme do ultrazvuku. Ani ještě nevybírám jméno. Spoléhám na to, že mi doktor řekne pohlaví a pak začnu vybírat. U kluka máme jasno, po manželovi Jan, ale u holčičky ještě nevím. Mladší dcera chce Sofii.
@anahita Ahojky, s Porubou nemám zkušenost. Chodím k doktorovi do Havířova, který má v ordinaci i 3D, takže jsem už měla ve 12 tt. krásnou fotečku. I screening mi dělal v ordinaci. Platila jsem 1000 Kč. Za fotku 3D jsem zaplatila 250 Kč.
@maniva ahoj,já se nepřidávám, už to mám půl roku za sebou, jen nostalgicky vzpomínám. Já mám únorňátko 2012.A narodila se 20.2. ![]()
A super těhotenské džíny jsem loni koupila v KIKu ![]()
Všem držím
![]()
@maraida Jé, to je krásné mimčo.
Myslíš, že je únorové mimčo schopno jet v srpnu do Chorvatska?
@maniva děkuji
Určitě je schopno! My jsme byli i s malou v červenci v Itálii. Bylo jí čerstvě 5 měsíců a úplně v pohodě. Jeli jsme obě cesty na noc, celé to prospala a i tam byla neskutečně hodná. Krásně spinkala, papala, moc se jí líbilo koupání. Dokonce jsme tam podnikli i další 2 výlety.
@maraida Snad se nám narodí takové pohodové miminko.
Já čekám už 3., takže cesta autem bude poněkud stísněná. Starší dcery mají 12 a 9 let. Ale máme široké auto a jezdíme taky vždy v noci, aby děti spaly. Letos jsme po dlouhé době vynechali v létě dovču u moře, tak to holkám musím příští léto vynahradit. Ale v dubnu jsme u moře byli, tak nějaké to sluníčko jsme pochytali.
Ať ti prcek krásně roste. ![]()
To jsou parádní fotky. Já na 3D nepůjdu. Jsem netrpělivec to jo, ale s přítelem jsem se dohodli, že když už chceme vědět pohlaví, tak aspoň si počkáme na to jak vypadá až se narodí:) jedinou fotku z ultrazvuku mám z 9tt. Teď v 16tt na ultrazvuku jsme byli oba tak na měkko z toho jak jsme jej pořádně viděli, že jsme se ani jeden nevyžvejkli, že chceme fotku:D doktor mi tedy říkal, ať si řeknu o fotku pak v porubě. Tož tak nevím:)