Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj! Jelikož jsme se potkali při tématu „5.týden těhotenství“, tak tam asi nemůžeme zůstat do nekonečna
Zakládám tedy téma vhodnější jak pro stávající diskutérky, tak pro nově příchozí v obdobném termínu. Doufám, že to bude všem vyhovovat ![]()
Přeji všem dobrou zábavu ![]()
Ahoj holky, muzu se pridat? Termin bych mela mit 30. dubna, je to tedy u nas velmi cerstve. Zatim se ani moc neraduju, protoze jsem v dubnu mela potrat a revizi v 10tt, tak ted si opravdu oddychnu a zacnu oslavovat az po prekonani prvniho trimestru.
Ale diskutovat se mi chce ![]()
Tak snad to tentokrat dobre dopadne ![]()
Hlásím se na 17.3.;) teď v pátek jdu na 1.screening, tak snad bude všechno ok! ![]()
Příspěvek upraven 05.09.12 v 16:00
Ahoj. Můžu se přidat? Já mám termín porodu podle MS 29.3. 2012. 17.9. jdu na prvosemestrální screening, tak tam se nad dozvím víc. Ale naposledy jsem byla na kontrole 8+1 a vše bylo v pořádku. Zdravím ![]()
No super, tak to hned ožívá a našly si nás i další kopretinky ![]()
Já mám termín 25.3.2013 (spíš ale dřív) a na screening jdu 12.9.
Tak koukam, ze vsechny mate termin mesic prede mnou, tak tu asi nakonec zustanu posledni ![]()
Můžu taky??? Termín nejspíš 12.4.2013, jsem dnes 8+4tt., v pondělí na kontrole vše v pořádku, ale jsem po jednou ZT v 10.tt, tak stále mám strach. Na odběry na screening jdu 17.9. ![]()
@Vandisuke - trochu odbocka, ale koukam - „vzali jsme se na Mauriciu“ - to musela byt nadhera! ![]()