Miminko duben/květen 2013

531
4.9.12 10:38

miminko duben/květen 2013

Ahoj holky :mavam:
Jsem v půlce 7tt :) Je tu některá nastejno se mnou? Zrovna ležim doma se chřipkou :( Doufám, že to mé těhotenství nijak nepoznamená :( Jsem těhotná poprvé, je to zvláštní pocit, chvílema na to úplně zapomínám :) Jaké máte příznaky a pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
155
4.9.12 10:50

Ahoj…já jsem 7+1tt…těhotná jsem tak trochu omylem a jak řikáš, taky na to chvílema zapomínám:)
Jinak mi je už týden tak jako vošoufl a děsně mě bolej prsa…už jsi byla na utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.12 10:51

Ahoj, já mám teda termín začátkem března, ale snad mě tu taky uvítáš :-) Taky je to moje první těhotenství. No první 2 a půl měsíce to bylo hrozný. Ten první jsem mělapořád pocit že to dostanu, ze všeho mi bylo na zvracení ale nezvracela jsem, jen atak 3×. Od začátku mě bolí prsa a teď někdy ještě podbřišek. Byla jsem strašně unavená a vůbec ale vůbec jsem neměla chuť na sex. Dřív jsem taky měla strašně ráda sladký a ted na něj taky vubec nemám chuť, to je ale jedině dobře, aspoň tolik nepřiberu :D jinak za ty 4měsíce jsem přibrala zatím 3kila. tak toť o mě :-) Přeji ať jsi brzy zdravá a miminko také a hezky roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
4.9.12 10:56

Ahoj holky…můžu se přidat? jsem zatím v 6.tt, takže až za váma…příznaky nemám skoro žádné, akorát mě bolí prsa, sem tam břicho jak na ms a sem tam mě pálí žáha…takže si těhotně vůbec nepřipadám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
4.9.12 10:58
@Snowflake87 píše:
Ahoj…já jsem 7+1tt…těhotná jsem tak trochu omylem a jak řikáš, taky na to chvílema zapomínám:)
Jinak mi je už týden tak jako vošoufl a děsně mě bolej prsa…už jsi byla na utz?

Ahoj :mavam:
na utz jdu až v 8tt, což bude příští pátek, ale půjdu až v pondělí 17.9. Jestli to teda vydržím a nepoběžím tam hned v pátek :lol: Ty už si byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
4.9.12 11:02

@Sára 22 jj…já už byla dvakrát…letěla jsem tam hned jak mi vyběhly //, protože jsem vůbec nechápala jak můžu být těhu…to jsem byla 5+4 a ještě tam nic nebylo…ale pak jsem byla v 6+3 a už tam byla dutinka a malinkej flíček:) na další jdu 12.9.m to budu 8+2…:)tak doufám, že bude všechno OK :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
4.9.12 11:05

Ahoj holky, já jsem v půlce 6tt. Zítra jdu na UTZ. Povedlo se nám to po 9ti měsících snažení. Pořád mě pobolívá v podbřišku, jako bych měla dostat MS a dneska ráno jsem trošku špinila, tak doufám, že to není nic špatnýho. Prsa mě bolej taky, ale jak! Blbě mi zatím není - mohlo by to vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970

Ahoj holky, já bych měla mít termín asi koncem března/začátkem dubna. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
@lilianalila píše:
Ahoj, já mám teda termín začátkem března, ale snad mě tu taky uvítáš :-) Taky je to moje první těhotenství. No první 2 a půl měsíce to bylo hrozný. Ten první jsem mělapořád pocit že to dostanu, ze všeho mi bylo na zvracení ale nezvracela jsem, jen atak 3×. Od začátku mě bolí prsa a teď někdy ještě podbřišek. Byla jsem strašně unavená a vůbec ale vůbec jsem neměla chuť na sex. Dřív jsem taky měla strašně ráda sladký a ted na něj taky vubec nemám chuť, to je ale jedině dobře, aspoň tolik nepřiberu :D jinak za ty 4měsíce jsem přibrala zatím 3kila. tak toť o mě :-) Přeji ať jsi brzy zdravá a miminko také a hezky roste.

Ahoj :mavam: to je jasný, klidně se přidej :) Jaký si teda týden? Já taky milovala sladké a teď vůbec :dance: což mi taky nevadí, naopak :lol: Jinak mě bolí prsa, trochu už se zvětšily :) občas bolí podbříšek, jako před ms. Zatím sem nezvracela, jen mám občas pocit, že brzy půjdu :poblion: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
4.9.12 11:11
@principeska píše:
Ahoj holky…můžu se přidat? jsem zatím v 6.tt, takže až za váma…příznaky nemám skoro žádné, akorát mě bolí prsa, sem tam břicho jak na ms a sem tam mě pálí žáha…takže si těhotně vůbec nepřipadám :mrgreen:

to si skoro jako já :) já sem 6týdnů a 4dni :D
mě bolí prsa, občas břicho, někdy je mi na zvracení ale nezvracím :D. A vůbec nemám chuť na sladké :D jen slané a kyselé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
4.9.12 11:17
@Julietta píše:
Ahoj holky, já jsem v půlce 6tt. Zítra jdu na UTZ. Povedlo se nám to po 9ti měsících snažení. Pořád mě pobolívá v podbřišku, jako bych měla dostat MS a dneska ráno jsem trošku špinila, tak doufám, že to není nic špatnýho. Prsa mě bolej taky, ale jak! Blbě mi zatím není - mohlo by to vydržet :lol:

ty bláho, 9 měsíců, to ti moc gratuluji :kytka: a přeji, aby bylo vše v pořádku :hug: my sme si s přítelem řekli, že to zkusíme v srpnu poprvé a ono to vyšlo :dance: nemohla sem tomu uvěřit, sme asi nějaký přírodní úkaz v dnešní době :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
4.9.12 11:21

@triada Ahoj :mavam: jaký si týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
4.9.12 11:23

@Sára 22 Dneska začínám jedenáctý. Když si zapneš podpisy, tak všechno uvidiš. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
4.9.12 11:27

@triada @triada Sem tu nová, tak se tu v tom ještě nevyznám :oops:
kde si je mám zapnout? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
4.9.12 11:29

Když si najedeš tady nahoře na stránku, tak pod názvem diskuze máš zapnout podpisy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí