Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
Jsem v půlce 7tt
Je tu některá nastejno se mnou? Zrovna ležim doma se chřipkou
Doufám, že to mé těhotenství nijak nepoznamená
Jsem těhotná poprvé, je to zvláštní pocit, chvílema na to úplně zapomínám
Jaké máte příznaky a pocity?
Ahoj…já jsem 7+1tt…těhotná jsem tak trochu omylem a jak řikáš, taky na to chvílema zapomínám:)
Jinak mi je už týden tak jako vošoufl a děsně mě bolej prsa…už jsi byla na utz?
Ahoj, já mám teda termín začátkem března, ale snad mě tu taky uvítáš
Taky je to moje první těhotenství. No první 2 a půl měsíce to bylo hrozný. Ten první jsem mělapořád pocit že to dostanu, ze všeho mi bylo na zvracení ale nezvracela jsem, jen atak 3×. Od začátku mě bolí prsa a teď někdy ještě podbřišek. Byla jsem strašně unavená a vůbec ale vůbec jsem neměla chuť na sex. Dřív jsem taky měla strašně ráda sladký a ted na něj taky vubec nemám chuť, to je ale jedině dobře, aspoň tolik nepřiberu
jinak za ty 4měsíce jsem přibrala zatím 3kila. tak toť o mě
Přeji ať jsi brzy zdravá a miminko také a hezky roste.
Ahoj holky…můžu se přidat? jsem zatím v 6.tt, takže až za váma…příznaky nemám skoro žádné, akorát mě bolí prsa, sem tam břicho jak na ms a sem tam mě pálí žáha…takže si těhotně vůbec nepřipadám ![]()
@Snowflake87 píše:
Ahoj…já jsem 7+1tt…těhotná jsem tak trochu omylem a jak řikáš, taky na to chvílema zapomínám:)
Jinak mi je už týden tak jako vošoufl a děsně mě bolej prsa…už jsi byla na utz?
Ahoj ![]()
na utz jdu až v 8tt, což bude příští pátek, ale půjdu až v pondělí 17.9. Jestli to teda vydržím a nepoběžím tam hned v pátek
Ty už si byla?
@Sára 22 jj…já už byla dvakrát…letěla jsem tam hned jak mi vyběhly //, protože jsem vůbec nechápala jak můžu být těhu…to jsem byla 5+4 a ještě tam nic nebylo…ale pak jsem byla v 6+3 a už tam byla dutinka a malinkej flíček:) na další jdu 12.9.m to budu 8+2…:)tak doufám, že bude všechno OK ![]()
Ahoj holky, já jsem v půlce 6tt. Zítra jdu na UTZ. Povedlo se nám to po 9ti měsících snažení. Pořád mě pobolívá v podbřišku, jako bych měla dostat MS a dneska ráno jsem trošku špinila, tak doufám, že to není nic špatnýho. Prsa mě bolej taky, ale jak! Blbě mi zatím není - mohlo by to vydržet ![]()
Ahoj holky, já bych měla mít termín asi koncem března/začátkem dubna. ![]()
@lilianalila píše:
Ahoj, já mám teda termín začátkem března, ale snad mě tu taky uvítášTaky je to moje první těhotenství. No první 2 a půl měsíce to bylo hrozný. Ten první jsem mělapořád pocit že to dostanu, ze všeho mi bylo na zvracení ale nezvracela jsem, jen atak 3×. Od začátku mě bolí prsa a teď někdy ještě podbřišek. Byla jsem strašně unavená a vůbec ale vůbec jsem neměla chuť na sex. Dřív jsem taky měla strašně ráda sladký a ted na něj taky vubec nemám chuť, to je ale jedině dobře, aspoň tolik nepřiberu
jinak za ty 4měsíce jsem přibrala zatím 3kila. tak toť o mě
Přeji ať jsi brzy zdravá a miminko také a hezky roste.
Ahoj
to je jasný, klidně se přidej
Jaký si teda týden? Já taky milovala sladké a teď vůbec
což mi taky nevadí, naopak
Jinak mě bolí prsa, trochu už se zvětšily
občas bolí podbříšek, jako před ms. Zatím sem nezvracela, jen mám občas pocit, že brzy půjdu
![]()
@principeska píše:
Ahoj holky…můžu se přidat? jsem zatím v 6.tt, takže až za váma…příznaky nemám skoro žádné, akorát mě bolí prsa, sem tam břicho jak na ms a sem tam mě pálí žáha…takže si těhotně vůbec nepřipadám
Ahoj ![]()
to si skoro jako já
já sem 6týdnů a 4dni ![]()
mě bolí prsa, občas břicho, někdy je mi na zvracení ale nezvracím
. A vůbec nemám chuť na sladké
jen slané a kyselé ![]()
@Julietta píše:
Ahoj holky, já jsem v půlce 6tt. Zítra jdu na UTZ. Povedlo se nám to po 9ti měsících snažení. Pořád mě pobolívá v podbřišku, jako bych měla dostat MS a dneska ráno jsem trošku špinila, tak doufám, že to není nic špatnýho. Prsa mě bolej taky, ale jak! Blbě mi zatím není - mohlo by to vydržet
Ahoj ![]()
ty bláho, 9 měsíců, to ti moc gratuluji
a přeji, aby bylo vše v pořádku
my sme si s přítelem řekli, že to zkusíme v srpnu poprvé a ono to vyšlo
nemohla sem tomu uvěřit, sme asi nějaký přírodní úkaz v dnešní době ![]()
@Sára 22 Dneska začínám jedenáctý. Když si zapneš podpisy, tak všechno uvidiš.
![]()
Když si najedeš tady nahoře na stránku, tak pod názvem diskuze máš zapnout podpisy. ![]()