Poradna duly
Jana Čurdová
Čágo všechny těhulky
,
určitě je zde mnoho maminek, které rodí už v Prosince tohoto roku ![]()
moc ráda bych si o tomhle téma popovídala
Čekám dvojčátka a termín máme 22.12.2012 ![]()
Tak jdeme hezky popořadě, já mám termín PM 13.12. a PU 15.12.
a taky se už moooc těším.
Ahoj, já mám termín 1.12 a 5.12., už druhé dítko…prvnímu je 1,5 roku, tak to bude asi nářez… ![]()
A jakpak se cítíte holky, já čekám druhou holčinu, ale první je už 15 let. Dlouho jsem nemohla otěhotnět a jsem po IVF.
@Dana 79 ahoj já čekám druhého syna, první ma 7 a taky sem nemohla otěhotnět 4 roky, ale když jsem se na to vše vyprdla vysadila sem hormony a stěhovala se, tak jsem zrovna otěhotněla
, ale můžu říct, že mi to dáva víc zabrat než to první!
Kalomi, tak to jsem ráda, že nejsem jediná komu to dává zabrat, o první jsem ani nevěděla a teď funim jak lokomotiva, v noci nespim protože mě bolej kyčle a nemůžu dýchat až se mi zvedá žaludek i když ležím na boku
a to moc ani nepřibírám. No jo ještě 3 měsíce a máme zlatíčka u sebe. ![]()
Mě je celkem dobře, nic mě nebolí, za to mám ale obrovský břicho oproti prvnímu…tak si někdy říkám, že nevím, jak přežiju ještě další tři měsíce… ![]()
@MartaaO píše:
Mě je celkem dobře, nic mě nebolí, za to mám ale obrovský břicho oproti prvnímu…tak si někdy říkám, že nevím, jak přežiju ještě další tři měsíce…
Jo jo cítím to uplně stejně, taky si říkám jěště takového času do porodu, to nedám
. Taky mám břicho jak meloun, poprvé jsem měla mini bříško a dcera měla 2225 g a 46cm, ale tahle druhá bude asi obřík ![]()
@Dana 79 jé tak já to mam tak přesně stejné
a chodíš do práce? já jo, ale už nemůžu fakt!!!
u syna jsem byla ještě v 8 měsíci, a ted teprve v 6 a už to prostě nejde
![]()
Ahoj, mohu se ještě připojit? Termín mám 11.12 a 15.12 první miminko ![]()
Kalomi, nechodím do práce já mám práci doma, dělám pro skoro tchýni administrativu, tak doma u počítače a občas objedu naše strážný a přijmu někoho. Tak to se docela dá, ale hlídám malou holčičku přez týden a tý je 2,5 tak je to taky mazec a bývám unavená, když se jí večer nechce spát. Malá ve mě má momentálně nohy někde u žaludku a není mi nic moc, dneska strašně kope
.