Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elis_an3
30.8.12 09:21

@saruselib tak já jsem našla obchod kočárky ostrava, mají jak kamenný, tak si můžeš objednat a už jsem mu ohledně kočárku psala email a odpověděl mi, takže jsem spokojená, já svého prodejce už mám :lol: přesně ten malý obchůdek, kde to jeden člověk vede, objednává kočárky a prodává je nejlepší, protože ten člověk o tom ví, neřekne ti jen ten je modrý a ten červený, tak si vyber

• Citovat
  • Upravit
531
30.8.12 09:26

@elis_an3
Přesně tak :-). A už vím, kde si budu kupovat i další výbavičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.8.12 09:30

Holky, máte už vybrané nějaké chůvičky? Já se zrovna po některých koukám…Zatím se mi jeví dobře Philips SCD 505/00, nebo 510.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
30.8.12 09:38

@saruselib já jsem si chůvičky naporoučela od rodiny jako dáreček pro miminko, tak snad nekoupí nějakou blbos, třeba ten detektor pláče, to by mě asi trefilo :-D ještě se snažím někde v bazaru sehnat monitor dechu

• Citovat
  • Upravit
531
30.8.12 09:44

@elis_an3
Ten mám naštěstí slíbený od bratránka, tak snad mi ho opravdu půjčí :), jinak to jsou fakt pálky :roll:.
Já jsem hroznej cimprlich, co si nevyberu sama, tomu nevěřím :mrgreen:, takže po rodině raději nic moc nechci… A když, tak drobný finanční dáreček… Vím, že jsem hrozná, ale nemůžu si pomoct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
30.8.12 09:49
@saruselib píše:
Holky, máte už vybrané nějaké chůvičky? Já se zrovna po některých koukám…Zatím se mi jeví dobře Philips SCD 505/00, nebo 510.

chůvičku bude kupovat přítelovo mámá:-) a monitor budu půjčovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
30.8.12 09:54

@saruselib no já jsem ale podobná z toho si nic nedělej, já mám záchvati paniky z toho, co vyberou, kladla jsem švagrové na srdce, ať zajde za mým taťkou a nechá jeho vybrat, jemu věřím, že vybere nějakou technickou vychytývku, cenově přijatelnou…nechat to na švagrové, tak bych asi v noci nespala, dokud bych ten její objev neviděla :-D

• Citovat
  • Upravit
531
30.8.12 10:04

Když já mám strach i z toho, že pak chtějí vidět vděk a já se fakt neumím přetvařovat :-(. A pak mi to je líto, že nám chtěli pomoct a já se chovám fakt na :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
30.8.12 10:22
@saruselib píše:
Když já mám strach i z toho, že pak chtějí vidět vděk a já se fakt neumím přetvařovat :-(. A pak mi to je líto, že nám chtěli pomoct a já se chovám fakt na :pocitac:

tak co jim poslat třeba nějaký návrh konkrétní třeba dvě značky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.8.12 10:28

@lecka
Jj, asi jediné řešení :-). A doufat, že nekoupí jinou variantu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
30.8.12 10:28

@lecka to je dobrý nápad, nebo pošli si přímo odkaz co chceš ať to seženou

• Citovat
  • Upravit
5215
30.8.12 10:38
@saruselib píše:
@lecka
Jj, asi jediné řešení :-). A doufat, že nekoupí jinou variantu :-)

Pokud jsou aspoň malinko rozumní tak vyberou něco z toho co jim pošleš jako typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.8.12 10:40

Holky, jak to plánujete s plínkami? Já jsem si myslela, že bych kombinovala jednorázové s bavlněnými. Teď koukám jako puk, oni se dělají i bambusové 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
30.8.12 11:25

Jojo jak říkáte, jdu dnes kuknout k nám do pidi obchudku tak uvidím s čím příjdu.:-) taky sem si radši nechala dat penizky a k maximalni spokojenost :-) protoze jak není to co si představuju je to akorát na průser, moje rodina chápe, tchyně nakoupila milion kravin a k ničemu, aktivně odsavačky hlenů, flašku za 400atd. a úplně k ničemu..:-( nepoužiju. nebo spíš koupim lepší…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
30.8.12 11:47
@saruselib píše:
Holky, jak to plánujete s plínkami? Já jsem si myslela, že bych kombinovala jednorázové s bavlněnými. Teď koukám jako puk, oni se dělají i bambusové 8o

Já to vydím na jednorázovky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital