Poradna duly
Jana Čurdová
@elis_an3
Přesně tak
. A už vím, kde si budu kupovat i další výbavičku ![]()
Holky, máte už vybrané nějaké chůvičky? Já se zrovna po některých koukám…Zatím se mi jeví dobře Philips SCD 505/00, nebo 510.
@saruselib já jsem si chůvičky naporoučela od rodiny jako dáreček pro miminko, tak snad nekoupí nějakou blbos, třeba ten detektor pláče, to by mě asi trefilo
ještě se snažím někde v bazaru sehnat monitor dechu
@elis_an3
Ten mám naštěstí slíbený od bratránka, tak snad mi ho opravdu půjčí
, jinak to jsou fakt pálky
.
Já jsem hroznej cimprlich, co si nevyberu sama, tomu nevěřím
, takže po rodině raději nic moc nechci… A když, tak drobný finanční dáreček… Vím, že jsem hrozná, ale nemůžu si pomoct ![]()
@saruselib píše:
Holky, máte už vybrané nějaké chůvičky? Já se zrovna po některých koukám…Zatím se mi jeví dobře Philips SCD 505/00, nebo 510.
chůvičku bude kupovat přítelovo mámá:-) a monitor budu půjčovat ![]()
@saruselib no já jsem ale podobná z toho si nic nedělej, já mám záchvati paniky z toho, co vyberou, kladla jsem švagrové na srdce, ať zajde za mým taťkou a nechá jeho vybrat, jemu věřím, že vybere nějakou technickou vychytývku, cenově přijatelnou…nechat to na švagrové, tak bych asi v noci nespala, dokud bych ten její objev neviděla ![]()
Když já mám strach i z toho, že pak chtějí vidět vděk a já se fakt neumím přetvařovat
. A pak mi to je líto, že nám chtěli pomoct a já se chovám fakt na ![]()
@saruselib píše:
Když já mám strach i z toho, že pak chtějí vidět vděk a já se fakt neumím přetvařovat. A pak mi to je líto, že nám chtěli pomoct a já se chovám fakt na
tak co jim poslat třeba nějaký návrh konkrétní třeba dvě značky?
@lecka
Jj, asi jediné řešení
. A doufat, že nekoupí jinou variantu ![]()
@lecka to je dobrý nápad, nebo pošli si přímo odkaz co chceš ať to seženou
@saruselib píše:
@lecka
Jj, asi jediné řešení. A doufat, že nekoupí jinou variantu
Pokud jsou aspoň malinko rozumní tak vyberou něco z toho co jim pošleš jako typ
Holky, jak to plánujete s plínkami? Já jsem si myslela, že bych kombinovala jednorázové s bavlněnými. Teď koukám jako puk, oni se dělají i bambusové
…
Jojo jak říkáte, jdu dnes kuknout k nám do pidi obchudku tak uvidím s čím příjdu.:-) taky sem si radši nechala dat penizky a k maximalni spokojenost
protoze jak není to co si představuju je to akorát na průser, moje rodina chápe, tchyně nakoupila milion kravin a k ničemu, aktivně odsavačky hlenů, flašku za 400atd. a úplně k ničemu..:-( nepoužiju. nebo spíš koupim lepší…:-)
@saruselib píše:
Holky, jak to plánujete s plínkami? Já jsem si myslela, že bych kombinovala jednorázové s bavlněnými. Teď koukám jako puk, oni se dělají i bambusové…
Já to vydím na jednorázovky ![]()
@saruselib tak já jsem našla obchod kočárky ostrava, mají jak kamenný, tak si můžeš objednat a už jsem mu ohledně kočárku psala email a odpověděl mi, takže jsem spokojená, já svého prodejce už mám
přesně ten malý obchůdek, kde to jeden člověk vede, objednává kočárky a prodává je nejlepší, protože ten člověk o tom ví, neřekne ti jen ten je modrý a ten červený, tak si vyber