Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
531
5.9.12 09:55

Ahoj holky, od té doby, co jste mě tak vybičovaly s výbavičkou, jsem nedělala nic jiného, než koukala a hledala a… No a včera jsem na aukru vyhrála aukci na krásný věcičky pro chlapečka :dance:, už se strašně moc těším, až je budu mít doma!!! Ty jo, čím víc se mi v bříšku ten můj bobánek mele a čím víc koukám po věcičkách na něj, tak se tím víc nemůžu dočkat okamžiku, až ho konečně budu mít v náručí :hug:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
5.9.12 10:05

@saruselib tak to gratuluju ke zdárnému dnávám vítězství, :-) já čekám do neděle jsou tam zas věcičky pro holčičku ale už je tam moc zájemců tak to asik neklapne..:-) dnes objednávám přebalovací pultík. přítel odjíždí na měsíc pryč tak to nechci nechavat na poslední chvilinku, mam termin hned začátkem.:-) dnes sem přemýšlela nad 3D je to u nás pořád pujdem, nepujdem, ale nepujdem, počkám si na malou do prosince..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.9.12 10:34

Holky, tak dneska jsem si byla nechat natočit malou na DVD a ani na 3 pokus to nevyšlo, tentokrát měla obě ruce před obličejem a točila se bokem, tak z ní fotomodelka asi nebude :lol:. Pan doktor mi řekl, že za týden se podíváme jestli nebude mít lepší polohu, když jdu do poradny. Jooo a malá má 27cm a 1140g 8o, za tři týdny přibrala půl kg, pan doktor měl radost jak pěkně přibírá :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
5.9.12 10:42

@Pilulkaaa
No já to mám s 3D to samý, ale asi taky zvítězí až prosinec, nechce se mi za to dávat takový peníze :roll:. To raději přihodím nějaký ten penízek na výbavičku :). Z velkého ultrazvuku máme hezké fotečky, tak mi musí stačit.
Kdyby se toho včera na aukru nechopil můj manžel, tak nevyhrajeme… A to u toho ještě zvládal pracovní telefonát 8o. My to u nás máme nějaký prohozený, já 2 věci najednou prostě dělat neumím :mrgreen:. Taky tam bylo dost zájemců, tak nevěš hlavu. Přebalovací podložku taky ještě nemám, zatím ještě čekám…
To budeš měsíc sama? Tak aspoň budeš obě dvě pořádně opečovávat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.12 10:43

Ahoj holky, můžu k vám? :mavam: Já mám termín 23.12.! :dance:
My jsme teď byli na UZ a mrňousek byl otočenej obličejíčkem přímo do mě, takže jsem viděla všechno zezadu! :potlesk: Příští týden jsmě měli jít na 3D UZ, ale včera volali, že se jim rozbila sonda a nejsou peníze na novou, tak dnes musím obvolat, jestli nás vezmou jinde… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
5.9.12 10:45

@Dana 79
No je vidět, že se jí u tebe hezky daří :-). To mi je líto, že se Anetka zase nechtěla ukázat, tak snad za týden. Já jdu na kontrolu příští pátek, už se těším, jak malá holka, až toho našeho cipíska zase uvidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.12 10:45

Holky, já teda nevím, kolik to stojí jinde, ale já co jsem byla objednaná a padlo to, tak to stálo 400,– :nevim: Ale až dnes zavolám na další číslo, tak se schválně zeptám, kolik za to budou chtít… mám volat po poledni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
5.9.12 10:50

@Boboušek
Pěkně tě u nás vítám :-). To se nám to tu hezky rozrůstá. Pěkný termín, vánočňátko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.12 10:52

Děkuji! Termín je sice hezkej, ale já si to plánuju na první týden v prosinci! :lol: Ná Vánoce a pohádky, aby jsme byli už doma! :potlesk: Hlavně doufám, že se nám to neposune k Silvestru!- tak jsem narozená já a není to zrovna záviděhodný! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.12 10:53

Koukám, že sem píšete váhu a míry miminka. To já vůbec nevím, mě to MUDr. neříká! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
5.9.12 11:10

@Boboušek
Já mám termín DM 13., DUZ 15.12. a taky bych byla radši za dřívější termínek, doufám, že se mu bude chtít vyklubat na svět :-). Jinak já taky neznám míry miminka, můj doktor má na to asi malý ultrazvuk, nebo nevím, ale nějak si s tím nelámu hlavu, vždycky se kouknu, co sem píšou holky a od toho si vyvodím, kolik malej asi měří a váží :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
5.9.12 11:41

No o dřívějším termínu ani nemluvte, já mám sice 6.12. ale mám paniku, že budu přenášet a pak třeba v nemocnici žloutenka a už je po vánoční idylce, takže já chci pro jistotu rodit 1.12. jsem zvědavá, jestli si malá nechá domluvit :-D :-D :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
531
5.9.12 11:53

@elis_an3
Tak to jsme na tom všichni asi stejně :mrgreen: .Ale chtěla bych ještě zkusit napíct nějaké cukroví, jestli teda budu schopná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
5.9.12 12:01

@saruselib cukroví naštěstí nijak nezbožňuje ani přítel ani jeho syn, takže já max. pokud mi to můj pokročilý stav dovolí, tak symbolicky udělám nějaké linecké neco něco ať je na stůl

• Citovat
  • Upravit
637
5.9.12 12:27

Já se taky hlásím, že bych chtěla, aby se to malé vyklubalo dřív než na termín, nebo po termínu :| Tak holky vy máte velkou šanci, že se to povede máte termínky na začátku, ale my 22.12. a to ještě u prvního jsem 10 dní přenášela a pak to taky stálo za to, prostě se mu ven vůbec nechtělo, takže uvidíme, co a jak se to vyklube tentokrát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí