Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
637
4.9.12 08:22

Ahoj holky, vy jste se včera teda rozjely s tím psaním 8o Já jdu na kontrolu za 14 dní, tak tam se dozvím výsledky toho cukru. Jinak koukám, že je to u všech stejné, atleti v bříšku se pěkně roztahují, taky už ho cítím až pod žebry, zrovna jsem si říkala jestli neni ještě brzy, ale koukám, že jsem v normě :D a jsem taky ráda když kope, aspoň o tom pokladu vím, zajímavé je, že většinou začne hodně řádit, když se najím, máte to tak taky nebo nepozorujete změnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
4.9.12 08:59

Dobré ránko :mavam: tak já byla na cukru cca před 14 dny dr. nevolal tak asi vše ok..:-) u nás probíhají útoky na bříško už tak 4 týdny ale teď to začínám být tzv. mazec, přítel nestíhá kulit oči..:-) minulý týden sme jeli autem a malá mi dala tak šílený kopky do žeber- (zrovna sme byli po jídle) a známej co řídil měch chudák strach že budu zvracet jak sem se chytla nečekaně za břicho..:-) budeme mít nějakou divošku.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.9.12 09:09

Jo jo jsou to naši maličkatí akrobati, mě taky malá kope víc když se najím, asi si ´říká zase mi ten plnej žaludek ubírá místo :). Nejvíc naštvaná je když pracuju jak se předklánim nebo jsem u počítače shrbená, tak mě nakopne, takové to narovnej se matko :lol:. Jo a v autě se mi taky blbě jezdí, to je pak točo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
4.9.12 09:28

@Dana 79 :-) no jo dirigujou nás a ještě nejsou ani venku..:-) celé těhotenství mi hrozně utikalo a ted jak sebou furt škube už ji chci mit u sebe, :-) a nemužu se dočkat… mám termín 9.12 takže ještě dlooouhá doba..:-) a nevíte někdo od kolikátého týdne se začíná 3 trimestr? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
4.9.12 10:25

Já myslím, že 3trim. začíná 27 týdnem :think: jinak teď jsem koukala, že v 25 týdnu, což teda jsem by mělo mít mimi v bříšku cca 30cm, což je teda už dost, takže se nedivím, že už si tam dělají místo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
4.9.12 11:05

Ahoj holky, ty jo, vy jste se nějak rozepsaly :-). No, já zatím, jím normálně, žádné problémy (skoro vám závidím, já totiž furt přibírám, fuj! Už 12 Kg :zed:, asi budu brečet) Mě se teda taky pěkně mele, ale do žeber ještě ne, spíš močák nenechá na pokoji :mrgreen:. A mám pocit, že je natočený zádíčky k pupíku, protože ty moje vnitřnosti dostávají docela zabrat :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
4.9.12 13:01

Tak jsme dneska byly na kontrole, já přibrala další 2kg :-) no a malá princezna už váží kilo, to jsem teda čekala méně, ale koukala jsem na net a je to v normě, jsem na konci 27TT, dále mi doktor řekl, že mám ubrat cukr ve stravě, přitom OGTT dopadl dobře a necpu se sladkým skoro vůbec, jediné neřesti jsou med a kakao (nebo ty ochucené mlíka) jako občas si dám nějakou sladkost, ale to tak jednou za týden nějakou tyčinku čokoládovou, tak nevim :nevim: …taky jsem nakoupila tu drogerku, nějak jsem musela něco koupit a oblečků už máme dost :-D přítel pořád strašil, že to bude stát bůh ví kolik a mě to stálo necelé 200,– a to mám i nějaké zbytečnosti, chybí mi teda ten Bepanthen. Koupila jsem tělové mlíko, zásyp a mýdlo (obojí jen proto, že chlap je staromódní a pořád do mě brble, co měli u jeho prvního syna a tak, tak jsem to pro klid doma koupila :-D ) mastičku na dupku, takovou obyč a jako bonus navíc olejovou koupel, že to občas použiju :-) ale chlap prostě zatvrzele tvrdil, že to bude stráááááášně moc drahé všechno no a být to na mě, tak toho koupím ještě méně :-D

• Citovat
  • Upravit
68
4.9.12 13:08

@Dana 79 Ano, ano kopou moc pěkně, ale jsem ráda aspon vím, že jsou v pořádku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
4.9.12 13:34

Je pravda, že té kosmetiky pro dětičky neni moc potřeba a kupuje se jednou za hodně dlouho, horší jsou pak ty plínky a vlhčený ubrousky, to jsou jiná množství, já si plánuji začít tenhle měsíc už nějáký ten balíček plínek koupit budu je mít do zásoby, pokud teda bude nějáká akce :) no a nějáký nový a pěkný věcičky, jako třeba tu kombinézku, čepičky a takový to zimní oblečení, co nemám po malým, jelikož byl letní mimi, tak to koupím po tom ultrazvuku ve 30tt, tam už mi snad budou schopni říct co to je na 100%, když né tak to bude zase univerzální no neudělám nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.9.12 14:23

Ahoj holky 3 trimestr začíná 28tt čili ukončením 27tt. U nás měla malá ve 24tt 25cm a 650g a zítra jdu na to DVD, tak jsem zvědavá kolik přibrala, ale asi dost protože pupík roste strašně :lol:. Kosmetiky moc nekupuju nejlepší je Lenienska na celé tělo a bepanten na prdku a nic víc neni potřeba, plínky měli nedávno v akci v Kauflandu, tak jsem také zakoupila :D. Oblečků mám tolik, že už nesmím do krámu, jinak skříňky prasknou, jak jsou plné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
4.9.12 16:08

@Miry já dneska koupila 2 balíčky vylhčených ubrousků, každé jiné a už mám 4 balíky plínek :-)
A teď jsem si vzpomněla, že ještě nemám ty vatové tyčinky, je ještě třeba něco? Teď nemyslím přímo kosmetiku, ale na jakési otírání toho pupíku?? Já někde jen něco zaslechla, ale jsem mimo :nevim: a zítra se vrhám na praní, v říjnu mi začíná škola, tak ať to pak mám hotové :-)

• Citovat
  • Upravit
637
4.9.12 16:33
@elis_an3 píše:
@Miry já dneska koupila 2 balíčky vylhčených ubrousků, každé jiné a už mám 4 balíky plínek :-)
A teď jsem si vzpomněla, že ještě nemám ty vatové tyčinky, je ještě třeba něco? Teď nemyslím přímo kosmetiku, ale na jakési otírání toho pupíku?? Já někde jen něco zaslechla, ale jsem mimo :nevim: a zítra se vrhám na praní, v říjnu mi začíná škola, tak ať to pak mám hotové :-)

Já budu muset taky hodně vzpomínat, co vše je potřeba, na pupíček jsem koupila, čtverečky z buničiny, či jak se to jmenuje a líh, jinak vím, že jsem kupovala ten bepanthen, na prdelku a na moje bradavky, je to takový univerzální krémík, no pak jsem v lékárně ještě brala olivový olej, přidávala jsem ho do koupele a nebo na mazání, když byl malej vyschlej a jinak si na nic dalšího zatím nevzpomínám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
4.9.12 17:27

@Miry děkuji, ty čtverečky jsem si myslela :-) Tak to ještě musím pořídit a líh jo?? 8o jako normálně v lekárně řeknu, že chci líh? Ježiš už teď se vidím, jak všechno dělám špatně, jak se budu starat o malou :think: s tím bepanthenem počítám, sice mám něco na opruzeniny, ale chci to i kvůli bradavek

• Citovat
  • Upravit
637
4.9.12 17:38
@elis_an3 píše:
@Miry děkuji, ty čtverečky jsem si myslela :-) Tak to ještě musím pořídit a líh jo?? 8o jako normálně v lekárně řeknu, že chci líh? Ježiš už teď se vidím, jak všechno dělám špatně, jak se budu starat o malou :think: s tím bepanthenem počítám, sice mám něco na opruzeniny, ale chci to i kvůli bradavek
:lol: jo normálně řekneš líh na pupíček a oni ti dají maličkou lahvičku s lihem :lol: Neboj všechno budeš dělat jak nejlíp dovedeš a to stačí, nejsme přeci super matky :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
4.9.12 17:46

@Miry děkuji, tak si ještě píšu do seznámku :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex