Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
986
27.8.12 14:12

@Dana 79 u nás to bylo to samé na jakekoliv jmeno byla reakce typu.. jezis ta dela u nas v kanclu takova mura, apod.. darinku nezname ani jeden takže super, vybrali jste nakonec? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.8.12 14:15

@Pilulkaaa
Nakonec jsme vybrali Anetku, taky žádnou neznáme a reakce byly stejný jako u vás :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tadynek16
27.8.12 14:16
@Dana 79 píše:
Ahoj se nám to rozrůstá, to je dobře :lol:, máš super termín jestlipak nebude silvestrovej :lol:.

No jen doufám, že nebudu fakt rodit na Silvestra! To raději dřív a nebo až po Silvestru.

• Citovat
  • Upravit
tadynek16
27.8.12 14:20

Holky chtěla jsem se zeptat, jsem 22týden a do 18 týdne jsem přibrala jen 4 kg a teď za ty 4 týdny jsem nabrala 4kg. Není to nějak moc?

• Citovat
  • Upravit
986
27.8.12 14:25

@Dana 79 jeee, anetka, taky moc krásné..:-) @tadynek16 já měla do poslední kontroly +3kg, a za poslední měsíc už další 3, navíc posledních 14 dní mám šíleně moc chutě na sladký, včera siesta a 2 balení polomáčenek. :oops: nejde to ovládnout, nechci přibrat moc sem líný tvor a vím že už to nikdy neshodím.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.8.12 14:27
@tadynek16 píše:
Holky chtěla jsem se zeptat, jsem 22týden a do 18 týdne jsem přibrala jen 4 kg a teď za ty 4 týdny jsem nabrala 4kg. Není to nějak moc?

Já mám od začátku 6 kg nahoře a jsem 26 tt, tak nevím, ale má se přibírat co týden to 0,5 kg, ale buď v klidu každá přjbíráme jinak. V prvním těhu jsem přibrala 6 kg za celé těhotenství a teď taky kynu rychleji :lol: .Jen si užívej a nestresuj se pak to zhubneme :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
27.8.12 14:27
@tadynek16 píše:
Holky chtěla jsem se zeptat, jsem 22týden a do 18 týdne jsem přibrala jen 4 kg a teď za ty 4 týdny jsem nabrala 4kg. Není to nějak moc?

Každá to máme jiné ale celkově 8kg není nijak moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
27.8.12 14:28
@tadynek16 píše:

Je to asi individuální, já mám 24tt + 4 a mám už 11kg navrch :roll:. Přibírám teď každý měsíc cca 2-3 kg… Takže jsem zvědavá, kam to až poleze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.8.12 14:29

Malá Jája se vzbudilatak jdeme na procházku, má rýmu, tak je protivka. Zatím pa :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
27.8.12 14:32
@Dana 79 píše:
Malá Jája se vzbudilatak jdeme na procházku, má rýmu, tak je protivka. Zatím pa :mavam:.

Pa :mavam:, užij si sluníčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tadynek16
27.8.12 14:44

Díky holky za odpovědi. Musím trochu omezit to sladké :oops:

• Citovat
  • Upravit
68
28.8.12 19:53

No tu se to rozeběhlo nestačím ani číst :mrgreen: Jinak už máme rozhodnuté jména pro naše klučíky budou to Adam a Patrik. A škoda, že nečekáme holčičku a chlapečka byl by to totiž Adam a Eva :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
28.8.12 20:00

Jeee ahoj holky, taky rodím v prosinci termín 5.12., zběžně jsem diskusi pročetla. My čekáme holčičku (já první mimčo, přítel má už skoro 6ti letého Honzíka) jméno jsme vybírali od začátku a byl to boj, nakonec to bude Sofinka :srdce: jelikož dálkově studuji a za chvíli mi začne kolotoč ve škole, tak se chystám v září prát výbavičku, jak se na to díváte vy? Kdy perete a co vám ještě chybí?

• Citovat
  • Upravit
tadynek16
28.8.12 20:43
@elis_an3 píše:
Jeee ahoj holky, taky rodím v prosinci termín 5.12., zběžně jsem diskusi pročetla. My čekáme holčičku (já první mimčo, přítel má už skoro 6ti letého Honzíka) jméno jsme vybírali od začátku a byl to boj, nakonec to bude Sofinka :srdce: jelikož dálkově studuji a za chvíli mi začne kolotoč ve škole, tak se chystám v září prát výbavičku, jak se na to díváte vy? Kdy perete a co vám ještě chybí?

No já už mám nakoupené vše i kočárek, ale zrovna dnes jsem taky přemýšlela kdy to vše operu, vyžehlím a naskládám do skříně. Říkám si jestli to není v září moc brzo.

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
28.8.12 20:56

@tadynek16 já o tom dneska pročítala staré diskuse, mě jde o to, že září je asi poslední možnost to udělat v klidu, potom začnu řešit předtermíny na zkoušky, tak jsem četla diskuse o praní výbavičky a někdo má názor takový, že se za ty 3 měsíce do toho dostanou bakterie a kdo ví co ještě, na druhé straně nekdo nepere vůbec, někdo pere průběžbě, hned jak něco koupí…takže jsem se zařídila podle sebe a prostě to příští týden vyperu, aspoň bude ještě sluníčko a budu to moct sušit venku, to by v listopadu asi moc nešlo už a jak jsem u praní, v čem budeš prát?. Kočárek mám vybraný, ale z pověrčivosti ještě není koupený, a pro mimčo mi chybí už jen drogerka, lékárna ty drobnosti…ještě pár věciček, ale dá se říct, že kdybych do prosince stávkovala, tak mimčo má vše potřebné…smozřejmě počítám, že koupím ještě spoustu zbytečností, v září se chystáme do ikei dokoupit věci na doladění pokojíčku :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex