Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
27.8.12 13:24

@lecka
Ti závidim, mě bylo do včera zle, fujjjjj :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
27.8.12 13:28
@Dana 79 píše:
@saruselib
No tak to máš dobrý, že jste se shodli aspoň na jednom jméně, my nebyli schopni se dohodnout na ničem :mrgreen: .Tak jsem na konec ráda, že máme vybranou Anetku :). Ještě je čas, tak vybírejte, my nejsme manželé, tak chci v září na matriku, proto spěchám :mrgreen:.

Tak to jo :-). Anetka je taky krásné jméno, taky záleží, jak to jde k příjmení. Mě se líbí dost jmen, ale když si je pak řeknu v plném znění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.8.12 13:29

Holky 5.9. si jdu nechat znovu natočit malou na DVD, tak jsem zvědavá jestli to nedopadne jako posedně, když nám ukázala jak má krásná zádíčka :). A z půl hodinového videa jsem měla 30 vteřin půlky obličeje :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
27.8.12 13:31
@lecka píše:
Klaudie se mi taky moc líbí ale přítel bojuje za Victorii :) uvidíme jak dopadnem :-DJinak po cuktovce já byla naprosto ok, hlavně že už je to za tebou

Přítel bojuje, bojuj taky ;-). I když to říká ten pravej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.8.12 13:31
@saruselib píše:
Tak to jo :-). Anetka je taky krásné jméno, taky záleží, jak to jde k příjmení. Mě se líbí dost jmen, ale když si je pak řeknu v plném znění…

No k tak blbému příjmení jako bude mít po tatínkovi opravdu nic moc nejde :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
27.8.12 13:33

Ahojky můžu se přidat? termín máme 9.12 a čekáme holčičku Darinku…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
27.8.12 13:35
@Dana 79 píše:
@saruselib
No tak to máš dobrý, že jste se shodli aspoň na jednom jméně, my nebyli schopni se dohodnout na ničem :mrgreen: .Tak jsem na konec ráda, že máme vybranou Anetku :). Ještě je čas, tak vybírejte, my nejsme manželé, tak chci v září na matriku, proto spěchám :mrgreen:.

Mám to samé jinak bych chlapa nedonutila k rozhodnutí matrika nás čeká ve středu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
27.8.12 13:36
@Dana 79 píše:
Holky 5.9. si jdu nechat znovu natočit malou na DVD, tak jsem zvědavá jestli to nedopadne jako posedně, když nám ukázala jak má krásná zádíčka :). A z půl hodinového videa jsem měla 30 vteřin půlky obličeje :).

Jé, tak to budu držet palečky ;-). My si ho nakonec asi natočit nenecháme, máme úžasné fotečky, tak snad si s tím vystačíme. I když musím říct, že to se mnou dost cloumá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
27.8.12 13:37
@Pilulkaaa píše:

Vítej mezi námi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
27.8.12 13:37
@saruselib píše:
Přítel bojuje, bojuj taky ;-). I když to říká ten pravej :lol:

Bojuju, uvidíme jak dobojujem máme čas jen do středy :mrgreen:

@Pilulkaaa píše:

vítej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.8.12 13:41

@Pilulkaaa
Ahoj :mavam:,Darinka je taky krásné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tadynek16
27.8.12 13:42

Ahoj holky, můžu se přidat? Termín mám 30.12.a čekám chlapečka.

• Citovat
  • Upravit
791
27.8.12 13:44
@tadynek16 píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Termín mám 30.12.a čekám chlapečka.

Ahoj se nám to rozrůstá, to je dobře :lol:, máš super termín jestlipak nebude silvestrovej :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
27.8.12 13:55

@Dana 79 děkuju..:-)měli jsme s vybráním holčičího jména celkem boj..:-) chtěli jsme něco co se dá různě skloňovat.. a nakonec z toho vzešla Darča mno..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.8.12 14:01

@Pilulkaaa
My měli boj s každým jménem, protože jsme se nedokázali shodnout a vůbec co nám do toho ti tatínci pořád kecaj :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí