Poradna duly
Jana Čurdová
@Dana 79 píše:
@saruselib
No tak to máš dobrý, že jste se shodli aspoň na jednom jméně, my nebyli schopni se dohodnout na ničem.Tak jsem na konec ráda, že máme vybranou Anetku
. Ještě je čas, tak vybírejte, my nejsme manželé, tak chci v září na matriku, proto spěchám
.
Tak to jo
. Anetka je taky krásné jméno, taky záleží, jak to jde k příjmení. Mě se líbí dost jmen, ale když si je pak řeknu v plném znění…
Holky 5.9. si jdu nechat znovu natočit malou na DVD, tak jsem zvědavá jestli to nedopadne jako posedně, když nám ukázala jak má krásná zádíčka
. A z půl hodinového videa jsem měla 30 vteřin půlky obličeje
.
@lecka píše:
Klaudie se mi taky moc líbí ale přítel bojuje za Victoriiuvidíme jak dopadnem
Jinak po cuktovce já byla naprosto ok, hlavně že už je to za tebou
Přítel bojuje, bojuj taky
. I když to říká ten pravej ![]()
@saruselib píše:
Tak to jo. Anetka je taky krásné jméno, taky záleží, jak to jde k příjmení. Mě se líbí dost jmen, ale když si je pak řeknu v plném znění…
No k tak blbému příjmení jako bude mít po tatínkovi opravdu nic moc nejde
.
Ahojky můžu se přidat? termín máme 9.12 a čekáme holčičku Darinku…:-)
@Dana 79 píše:
@saruselib
No tak to máš dobrý, že jste se shodli aspoň na jednom jméně, my nebyli schopni se dohodnout na ničem.Tak jsem na konec ráda, že máme vybranou Anetku
. Ještě je čas, tak vybírejte, my nejsme manželé, tak chci v září na matriku, proto spěchám
.
Mám to samé jinak bych chlapa nedonutila k rozhodnutí matrika nás čeká ve středu ![]()
@Dana 79 píše:
Holky 5.9. si jdu nechat znovu natočit malou na DVD, tak jsem zvědavá jestli to nedopadne jako posedně, když nám ukázala jak má krásná zádíčka. A z půl hodinového videa jsem měla 30 vteřin půlky obličeje
.
Jé, tak to budu držet palečky
. My si ho nakonec asi natočit nenecháme, máme úžasné fotečky, tak snad si s tím vystačíme. I když musím říct, že to se mnou dost cloumá…
@Pilulkaaa píše:
Vítej mezi námi ![]()
@saruselib píše:
Přítel bojuje, bojuj taky. I když to říká ten pravej
Bojuju, uvidíme jak dobojujem máme čas jen do středy ![]()
@Pilulkaaa píše:
vítej
Ahoj holky, můžu se přidat? Termín mám 30.12.a čekám chlapečka.
@tadynek16 píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Termín mám 30.12.a čekám chlapečka.
Ahoj se nám to rozrůstá, to je dobře
, máš super termín jestlipak nebude silvestrovej
.
@Dana 79 děkuju..:-)měli jsme s vybráním holčičího jména celkem boj..:-) chtěli jsme něco co se dá různě skloňovat.. a nakonec z toho vzešla Darča mno..:-)
@Pilulkaaa
My měli boj s každým jménem, protože jsme se nedokázali shodnout a vůbec co nám do toho ti tatínci pořád kecaj
.