Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
26.8.12 17:22
@lecka píše:
Ahoj, mohu se ještě připojit? Termín mám 11.12 a 15.12 první miminko :D

Ahojky, taky tě zdravím :mavam:,copak čekáš víš a jakpak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.8.12 17:24

Jojo, mě taky kope ostošest :D, jinak to musí byt teda záhul hlídat tak malý škvrně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.8.12 17:26

Někdy to záhul je, ale snad to ještě zvládnu :). Vůbec se ti nedivím, já bych teď taky do práce nemohla chodit, tak odpočívej co to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
26.8.12 17:31
@Dana 79 píše:
Ahojky, taky tě zdravím :mavam:,copak čekáš víš a jakpak se cítíš?

Bohužel nevím co čekáme, jinak se cítim skvěle aspoň teď když nejsou ta hrozná vedra :lol:

Co vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.8.12 17:35
@lecka píše:
Bohužel nevím co čekáme, jinak se cítim skvěle aspoň teď když nejsou ta hrozná vedra :lol:Co vy holky?

Noooo, tak to ti závidim, já sotva občas lezu, buď ráda, že je ti fajn. Já poprvé taky v pohodě no jo no už mi není 18 :lol:… Tak budeš mít překvápko při porodu, já jsem strašně zvědavá, tak to vím už dávno, že je to holčina :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
26.8.12 18:29

Ahojky holky, já čekám klučinu, první miminko :-). Během těhu jsem neměla žádné „b..cí stavy“, takže po téhle stránce super, no, zas asi tak ne, už mám nahoře 11kg, tak jsem zvědavá, kam až to poleze :roll:. Ale taky jste tak unavené? Teď už jsem na tom teda líp, ale z kraje těhu jsem vždycky přišla z práce a lehla jsem… A do schodů taky pěkně funím :-D.
Ještě se chci zeptat, byla jste už některá na vyšetření na cukrovku? Já jdu zítra, tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat…Když tak zítra poreferuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
26.8.12 18:46
@kalomi píše:
Jojo, mě taky kope ostošest :D, jinak to musí byt teda záhul hlídat tak malý škvrně :lol:

No, já jsem byla teď týden u své mamky, tam bobánek kopal o 106, ode dneška jsem už doma s manželem a v bříšku je klid. Myslíte, že je vůbec možné, že by už vnímal tatínkův hlas a takhle ho uklidňoval? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.8.12 19:44

@saruselib myslím že jo, měla sem už taky takový dojem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.8.12 20:47
@saruselib píše:
Ahojky holky, já čekám klučinu, první miminko :-). Během těhu jsem neměla žádné „b..cí stavy“, takže po téhle stránce super, no, zas asi tak ne, už mám nahoře 11kg, tak jsem zvědavá, kam až to poleze :roll:. Ale taky jste tak unavené? Teď už jsem na tom teda líp, ale z kraje těhu jsem vždycky přišla z práce a lehla jsem… A do schodů taky pěkně funím :-D.
Ještě se chci zeptat, byla jste už některá na vyšetření na cukrovku? Já jdu zítra, tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat…Když tak zítra poreferuju

No já na testu byla v pátek a musim říct, že se to dá zvládnout, ale jelikož mám dost citlivý žaludek, tak jsem si ho tou glukozou rozhodila. Jinak že nemusim sladký, tak mi to chutnalo, nebo spíš nevadilo, ale měla jsem takovej hlad, že mě to zasitilo na ty tři hodiny co jsem tam musela čekat :). V 7:00 krev, v 8:00 vypít 0,4 glukozy a v 10:00 znovu krev, pak jsem mazala domu, vem si něco na čtení protože se nesmí moc chodit, ale být v klidu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.8.12 20:51
@saruselib píše:
No, já jsem byla teď týden u své mamky, tam bobánek kopal o 106, ode dneška jsem už doma s manželem a v bříšku je klid. Myslíte, že je vůbec možné, že by už vnímal tatínkův hlas a takhle ho uklidňoval? 8o

Jo jo prej už rozpoznávaj známé zvuky a hlasy, mě malá taky kope a druhý den je klidná, pak dorazí taťka a nakopne mě znovu, asi si říkaj toho pána znám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
26.8.12 21:04
@Dana 79 píše:
Noooo, tak to ti závidim, já sotva občas lezu, buď ráda, že je ti fajn. Já poprvé taky v pohodě no jo no už mi není 18 :lol:… Tak budeš mít překvápko při porodu, já jsem strašně zvědavá, tak to vím už dávno, že je to holčina :lol:.

Mno do schodů se pěkně zadýchám o tom žádná :mrgreen:
Jinak pohlaví jsem vědět chtěla ale posledně prcek měl jiný názor a prostě se otořil :mrgreen: tak jsem řekla nejpozději na další kontrole a když ne tak až při porodu mno a jelikož můj doktor omarodil a na kontrolu jdu k jinému tak jsem řekla že si počkám :nevim: asi je to osud

Jinak gratuluju k holčičce už máš jméno? :kytka:

Příspěvek upraven 26.08.12 v 21:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
26.8.12 21:05
@saruselib píše:

Na cukrovce jsem už byla a musím říct že jsem se děsně bála a nakonec to nebyl takový horor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
26.8.12 21:07
@saruselib píše:
No, já jsem byla teď týden u své mamky, tam bobánek kopal o 106, ode dneška jsem už doma s manželem a v bříšku je klid. Myslíte, že je vůbec možné, že by už vnímal tatínkův hlas a takhle ho uklidňoval? 8o

Rozhodně to dle mně je možné až do dnešního rána jak dal partner ruku na bříško prcek se buď uklidnil a šel spinkat nebo se urazil :mrgreen: :mrgreen: dneska prvně cítil pohyby i partner

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
26.8.12 21:17

Holky, já se teda přiznám, že jsem teď test na cukrovku odmítla…poprvé mi to stačilo, pak jsem byla 3 dny na suchých rohlíkách, jak mi bylo blbě..Doktor mi to schválil, říkal, že to u mě stejně není potřeba- obézní nejsem, u prvního jsem cukrovku neměla, nenabírám nějak extrémně, v rodině cukrovku nemáme..atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
26.8.12 21:17

Děkuji holky, no, já jsem spíš největší strach měla z toho, že mám jít na lačno… Když se ráno brzy nenasnídám, tak mi je docela šoufl. Někdy dokonce brzy vstanu, najím se a pak si jdu zase lehnout :lol:. Ale když ta glukóza zasytí, nemám se čeho bát :-). A knížku beru, díky za tip ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí