Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
531
26.8.12 21:22
@lecka píše:
Rozhodně to dle mně je možné až do dnešního rána jak dal partner ruku na bříško prcek se buď uklidnil a šel spinkat nebo se urazil :mrgreen: :mrgreen: dneska prvně cítil pohyby i partner

To je krásný, viď, když to s ním můžeš sdílet. U mě už je i vidět, jak bříško nadskakuje - a tatínek to konečně taky viděl - krása :srdce:
A co by jste si přáli, klučinu, nebo holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.8.12 21:29
@lecka píše:
Mno do schodů se pěkně zadýchám o tom žádná :mrgreen:
Jinak pohlaví jsem vědět chtěla ale posledně prcek měl jiný názor a prostě se otořil :mrgreen: tak jsem řekla nejpozději na další kontrole a když ne tak až při porodu mno a jelikož můj doktor omarodil a na kontrolu jdu k jinému tak jsem řekla že si počkám :nevim: asi je to osud

Jinak gratuluju k holčičce už máš jméno? :kytka:

Aha, tak bude u vás překvapení trošku dýl :) Jinak po dlouhém dohadování jsem taťkovi odsouhlasila Anetku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
26.8.12 21:31
@saruselib píše:
To je krásný, viď, když to s ním můžeš sdílet. U mě už je i vidět, jak bříško nadskakuje - a tatínek to konečně taky viděl - krása :srdce:
A co by jste si přáli, klučinu, nebo holčičku?

Je to super, u mně není vidět na bříšku nic přeci jen nejsem žádná modelka ale holka krev a mlíko :oops: Jinak asi bych raději holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.8.12 21:33
@MartaaO píše:
Holky, já se teda přiznám, že jsem teď test na cukrovku odmítla…poprvé mi to stačilo, pak jsem byla 3 dny na suchých rohlíkách, jak mi bylo blbě..Doktor mi to schválil, říkal, že to u mě stejně není potřeba- obézní nejsem, u prvního jsem cukrovku neměla, nenabírám nějak extrémně, v rodině cukrovku nemáme..atd.

Přesně jak píšeš od pátku co jsem byla na testu se mi chce pořád zvracet a nemůžu jíst, čekám kdy to přejde a stále nic :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
26.8.12 21:33
@Dana 79 píše:
@lecka píše:
Mno do schodů se pěkně zadýchám o tom žádná :mrgreen:
Jinak pohlaví jsem vědět chtěla ale posledně prcek měl jiný názor a prostě se otořil :mrgreen: tak jsem řekla nejpozději na další kontrole a když ne tak až při porodu mno a jelikož můj doktor omarodil a na kontrolu jdu k jinému tak jsem řekla že si počkám :nevim: asi je to osud

Jinak gratuluju k holčičce už máš jméno? :kytka:

Aha, tak bude u vás překvapení trošku dýl :) Jinak po dlouhém dohadování jsem taťkovi odsouhlasila Anetku.

Jen o malinko déle :) Tobě se Anetka nelíbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
26.8.12 21:35
@Dana 79 píše:
Přesně jak píšeš od pátku co jsem byla na testu se mi chce pořád zvracet a nemůžu jíst, čekám kdy to přejde a stále nic :mrgreen:.

Tak to tě lituju…já jsem na to už tentokrát neměla… :? Hlavně potřebuju být v pohodě, abych se mohla starat o 1,5 ročního draka… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.8.12 21:37

Mě taky pupík nadskakuje a cestuje z jedné strany na druhou, dneska jsem v noci prochodila do 4:00 do rána bylo mi na zvracení a nemohla jsem dýchat v leže, někdy to holt je mazec :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.8.12 21:39
@MartaaO píše:
Tak to tě lituju…já jsem na to už tentokrát neměla… :? Hlavně potřebuju být v pohodě, abych se mohla starat o 1,5 ročního draka… :mrgreen:

Já přez týden hlídám 2,5 letou holčinu i u nás spí, ale 1,5 to musí být záhul t tě obdivuju :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
26.8.12 21:41

@lecka
Tak to ti ji moc přeju :-). A jak se cítíš? Některé babské povídačky tvrdí, že holky berou krásu a kluci přidávají. A taky že u kluka jde bříško do špičky a u holky je zase „rozlité tak nějak všude“. Nevím, co je na tom pravdy, ale já čekám chlapečka a bříško už mi do špičky jde. (A taky mi leckdo řekne, že mi to těhu náramně sluší :oops: )
Držím palečky a přeji hodně trpělivosti, já jsem byla děsnej nedočkavec, pořád se nám nechtěl ukázat, až na velkém ultrazvuku se to potvrdilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.8.12 21:42
@lecka píše:
Jen o malinko déle :) Tobě se Anetka nelíbí?

Jo jo líbí, ale chtěla jsem Denisku, ale na Anetku jsem si už zvykla, už si s ní ta povídám a oslovuji ji. Co vy máte za jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
26.8.12 21:44
@Dana 79 píše:
Přesně jak píšeš od pátku co jsem byla na testu se mi chce pořád zvracet a nemůžu jíst, čekám kdy to přejde a stále nic :mrgreen:.

Tak to mám teda hezké vyhlídky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.8.12 21:46
@saruselib píše:
Tak to mám teda hezké vyhlídky :mrgreen:

Neboj to jsem já a já bojovala se žaludkem celý 4 měsíce od začátku těhotenství, tobě bude fajn určitě :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
26.8.12 21:47
@saruselib píše:
@lecka
Tak to ti ji moc přeju :-). A jak se cítíš? Některé babské povídačky tvrdí, že holky berou krásu a kluci přidávají. A taky že u kluka jde bříško do špičky a u holky je zase „rozlité tak nějak všude“. Nevím, co je na tom pravdy, ale já čekám chlapečka a bříško už mi do špičky jde. (A taky mi leckdo řekne, že mi to těhu náramně sluší :oops: )
Držím palečky a přeji hodně trpělivosti, já jsem byla děsnej nedočkavec, pořád se nám nechtěl ukázat, až na velkém ultrazvuku se to potvrdilo…

mno u mně není vůbec klasické těhu bříško, já jak jsem silná tak to pořád vypadá jak špek :oops: ale co se babských rad týká pak asi čekám chlapečka plet se mi nijak nezhoršila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
26.8.12 21:47
@Dana 79 píše:
Mě taky pupík nadskakuje a cestuje z jedné strany na druhou, dneska jsem v noci prochodila do 4:00 do rána bylo mi na zvracení a nemohla jsem dýchat v leže, někdy to holt je mazec :lol:.

Ty jo, tak koukám, že to moje těhu je takový pohodový (zatím :-) ), já se teď pro změnu kolem čtvrté budím a nespím tak do 6ti 7mi, ale ne, že by mi bylo blbě, prostě nějak nemůžu spát. A užívám si každý kopaneček od mrňouska :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
26.8.12 21:49
@Dana 79 píše:
Jo jo líbí, ale chtěla jsem Denisku, ale na Anetku jsem si už zvykla, už si s ní ta povídám a oslovuji ji. Co vy máte za jména?

u chlapečka je jasný Samuel, a holčička buď Victorie nebo Klaudie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí