Poradna duly
Jana Čurdová
@lecka píše:
Rozhodně to dle mně je možné až do dnešního rána jak dal partner ruku na bříško prcek se buď uklidnil a šel spinkat nebo se urazil![]()
dneska prvně cítil pohyby i partner
To je krásný, viď, když to s ním můžeš sdílet. U mě už je i vidět, jak bříško nadskakuje - a tatínek to konečně taky viděl - krása ![]()
A co by jste si přáli, klučinu, nebo holčičku?
@lecka píše:
Mno do schodů se pěkně zadýchám o tom žádná
Jinak pohlaví jsem vědět chtěla ale posledně prcek měl jiný názor a prostě se otořiltak jsem řekla nejpozději na další kontrole a když ne tak až při porodu mno a jelikož můj doktor omarodil a na kontrolu jdu k jinému tak jsem řekla že si počkám
asi je to osud
Jinak gratuluju k holčičce už máš jméno?
Aha, tak bude u vás překvapení trošku dýl
Jinak po dlouhém dohadování jsem taťkovi odsouhlasila Anetku.
@saruselib píše:
To je krásný, viď, když to s ním můžeš sdílet. U mě už je i vidět, jak bříško nadskakuje - a tatínek to konečně taky viděl - krása
A co by jste si přáli, klučinu, nebo holčičku?
Je to super, u mně není vidět na bříšku nic přeci jen nejsem žádná modelka ale holka krev a mlíko
Jinak asi bych raději holčičku ![]()
@MartaaO píše:
Holky, já se teda přiznám, že jsem teď test na cukrovku odmítla…poprvé mi to stačilo, pak jsem byla 3 dny na suchých rohlíkách, jak mi bylo blbě..Doktor mi to schválil, říkal, že to u mě stejně není potřeba- obézní nejsem, u prvního jsem cukrovku neměla, nenabírám nějak extrémně, v rodině cukrovku nemáme..atd.
Přesně jak píšeš od pátku co jsem byla na testu se mi chce pořád zvracet a nemůžu jíst, čekám kdy to přejde a stále nic
.
@Dana 79 píše:@lecka píše:
Mno do schodů se pěkně zadýchám o tom žádná
Jinak pohlaví jsem vědět chtěla ale posledně prcek měl jiný názor a prostě se otořiltak jsem řekla nejpozději na další kontrole a když ne tak až při porodu mno a jelikož můj doktor omarodil a na kontrolu jdu k jinému tak jsem řekla že si počkám
asi je to osud
Jinak gratuluju k holčičce už máš jméno?
Aha, tak bude u vás překvapení trošku dýlJinak po dlouhém dohadování jsem taťkovi odsouhlasila Anetku.
Jen o malinko déle
Tobě se Anetka nelíbí?
@Dana 79 píše:
Přesně jak píšeš od pátku co jsem byla na testu se mi chce pořád zvracet a nemůžu jíst, čekám kdy to přejde a stále nic.
Tak to tě lituju…já jsem na to už tentokrát neměla…
Hlavně potřebuju být v pohodě, abych se mohla starat o 1,5 ročního draka… ![]()
Mě taky pupík nadskakuje a cestuje z jedné strany na druhou, dneska jsem v noci prochodila do 4:00 do rána bylo mi na zvracení a nemohla jsem dýchat v leže, někdy to holt je mazec
.
@MartaaO píše:
Tak to tě lituju…já jsem na to už tentokrát neměla…Hlavně potřebuju být v pohodě, abych se mohla starat o 1,5 ročního draka…
Já přez týden hlídám 2,5 letou holčinu i u nás spí, ale 1,5 to musí být záhul t tě obdivuju
.
@lecka
Tak to ti ji moc přeju
. A jak se cítíš? Některé babské povídačky tvrdí, že holky berou krásu a kluci přidávají. A taky že u kluka jde bříško do špičky a u holky je zase „rozlité tak nějak všude“. Nevím, co je na tom pravdy, ale já čekám chlapečka a bříško už mi do špičky jde. (A taky mi leckdo řekne, že mi to těhu náramně sluší
)
Držím palečky a přeji hodně trpělivosti, já jsem byla děsnej nedočkavec, pořád se nám nechtěl ukázat, až na velkém ultrazvuku se to potvrdilo…
@lecka píše:
Jen o malinko déleTobě se Anetka nelíbí?
Jo jo líbí, ale chtěla jsem Denisku, ale na Anetku jsem si už zvykla, už si s ní ta povídám a oslovuji ji. Co vy máte za jména?
@Dana 79 píše:
Přesně jak píšeš od pátku co jsem byla na testu se mi chce pořád zvracet a nemůžu jíst, čekám kdy to přejde a stále nic.
Tak to mám teda hezké vyhlídky ![]()
@saruselib píše:
Tak to mám teda hezké vyhlídky
Neboj to jsem já a já bojovala se žaludkem celý 4 měsíce od začátku těhotenství, tobě bude fajn určitě
.
@saruselib píše:
@lecka
Tak to ti ji moc přeju. A jak se cítíš? Některé babské povídačky tvrdí, že holky berou krásu a kluci přidávají. A taky že u kluka jde bříško do špičky a u holky je zase „rozlité tak nějak všude“. Nevím, co je na tom pravdy, ale já čekám chlapečka a bříško už mi do špičky jde. (A taky mi leckdo řekne, že mi to těhu náramně sluší
)
Držím palečky a přeji hodně trpělivosti, já jsem byla děsnej nedočkavec, pořád se nám nechtěl ukázat, až na velkém ultrazvuku se to potvrdilo…
mno u mně není vůbec klasické těhu bříško, já jak jsem silná tak to pořád vypadá jak špek
ale co se babských rad týká pak asi čekám chlapečka plet se mi nijak nezhoršila ![]()
@Dana 79 píše:
Mě taky pupík nadskakuje a cestuje z jedné strany na druhou, dneska jsem v noci prochodila do 4:00 do rána bylo mi na zvracení a nemohla jsem dýchat v leže, někdy to holt je mazec.
Ty jo, tak koukám, že to moje těhu je takový pohodový (zatím
), já se teď pro změnu kolem čtvrté budím a nespím tak do 6ti 7mi, ale ne, že by mi bylo blbě, prostě nějak nemůžu spát. A užívám si každý kopaneček od mrňouska
.
@Dana 79 píše:
Jo jo líbí, ale chtěla jsem Denisku, ale na Anetku jsem si už zvykla, už si s ní ta povídám a oslovuji ji. Co vy máte za jména?
u chlapečka je jasný Samuel, a holčička buď Victorie nebo Klaudie ![]()