Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elis_an3
31.8.12 18:54

@Miry ještě ten monitor nemám, no taky jsem říkala, že moje mamka odchovala dvě děti bez monitoru, ale přítelt o měl u prvního, tak to chce zase a znám i maminky, kdy jim to mimčo zachránilo, s miminkem třásli a volali sanitku, nakonec byli několik měsíců v nemocnici, kdyby to nepípalo, tak by ho našli třeba až za několik hodin, to mě trochu děsí

• Citovat
  • Upravit
637
31.8.12 19:14

Jo jasně, proto říkám, je to dobrá věc, taky jsem četla o několika případech, ale také jsem slyšela názor, že pokud je to právě to náhlé úmrtí kojenců, tak nepomůže ani monitor, nikoho nesoudím ;) já si takové scénáře nepřipouštím, to bych se musela ze všeho zbláznit, je toho tolik čeho se bát :zed: mě se kryštůfek začal dusit ještě v porodnici, nemohl se nadechnout a byla jsem taky šílená strachy, naštěstí to bylo to jediné a poslední, kdy jsem se o něj tak strašně bála a byla jsem vyplašená :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
31.8.12 19:26

@Miry no uvidíme, jak to u nás dopadne :-) ale děkuji za názor, konečně někdo, kdo má jiný pohled, než všichni pořád, že bez toho to nejde, kdysi to bez toho šlo a bylo

• Citovat
  • Upravit
637
31.8.12 19:29

Není zač. Myslím, že to bez toho jde, ale kdo chce, ať si ho pořídí pro klid duše :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
2.9.12 15:15

Holky, zítra jdu na ultrazvuk, tak držte palce at je vše OK :palec: Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
2.9.12 18:36
@Cassia píše:
Holky, zítra jdu na ultrazvuk, tak držte palce at je vše OK :palec: Děkuju :hug:

Jj, budeme :-). Tak ať jsou klucí v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
3.9.12 08:22
@Cassia píše:
Holky, zítra jdu na ultrazvuk, tak držte palce at je vše OK :palec: Děkuju :hug:

Určitě to bude vše v pořádku a krásně si to užijete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
3.9.12 15:53

Tak holky, mám už výsledky oGTT aje to ok 6,6,tak že v pohodě, ale byl to hroznej hnus a tři dny mi bylo hooodně špatně od žaludku :mrgreen:. Chci se zeptat v poslední době jim strašně malinký porce jídla, protože se do mě nic nevejde a cítím se pořád plná, máte to někdo taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
3.9.12 16:50
@Dana 79 píše:
Tak holky, mám už výsledky oGTT aje to ok 6,6,tak že v pohodě, ale byl to hroznej hnus a tři dny mi bylo hooodně špatně od žaludku :mrgreen:. Chci se zeptat v poslední době jim strašně malinký porce jídla, protože se do mě nic nevejde a cítím se pořád plná, máte to někdo taky?

ahoj výsledky ještě nemám:-( doktor měl dovolenou takže všechno je zpožděné. S jídlem mám to samé dřív jsem v pohodě snědla porci jídla a teď zmáknu max půlku a tak max 3 denně jídlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.9.12 16:56

Uff, vše dopadlo velice dobře! Kluci při vyšetření spinkali :lol:,ale ted budu muset pít byliné čaje :palec:.Dneska Patriček a Adámek kopali v bříšku jako kdyby začla 3 světová :mrgreen: Mějte se pěkně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
3.9.12 19:04

@Dana 79 já jím hodně méně, když si dám porci, jak jsem zvyklá, tak si pak musím lehnout cítím, že malá tlačí na žaludek,
jinak se malá konečně dopracovala k žebrům, tak mě do nich občas kopne, zítra jdu na kontrolu, tak se zeptám doktora kolik váží, jestli to teda ten jeho UTZ pozná, jestli k tomu není třeba nějaký speciální, protože jak jsem se ho ptala kolik měří, tak říkal, že mi to jen odhadem řekne, že to přesně nezměří. Taky jsem zvědavá kolik jsme zase nabraly :-D celkem jsme začaly ujíždět na sladkém a pozdních večerních svačinkách a ubylo dost dost pohybu, před měsícem jsem měla skóre 3kg, takže max. spokojenost, ale tuším, že budou zase další 2kg nahoře :-)
@Cassia jee to je super, že kluci jsou OK, proč MUSÍŠ bylinné čaje??? Já jsem vždycky ráda, jak kope, protože vím, že tam je a že je v pořádku :-)

• Citovat
  • Upravit
791
3.9.12 20:01

@lecka @elis_an3 Jé holky, tak koukám, že je to všude stejný, taky kopání do žeber, malé porce a miminko až u žaludku. Někdy si říkám, že je to malá chobotnička, když mi buší do močáku a zároveň do žaludku, nějaká dlouhá :lol:. Já jdu ve středu si nechat natočit malou na DVD, tak doufám, že tam bude i obličej a né jen prdelka :lol:,taky jsem zvědavá kolik přibrala, mému Dr. to nakonci vyjede takovou tabulku a tam má všechny míry.
@Cassia super,že klukánci jsou ok, ty máš ty kopance ve dvojité dávce viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
3.9.12 20:11
@Dana 79 píše:
@lecka @elis_an3 Jé holky, tak koukám, že je to všude stejný, taky kopání do žeber, malé porce a miminko až u žaludku. Někdy si říkám, že je to malá chobotnička, když mi buší do močáku a zároveň do žaludku, nějaká dlouhá :lol:. Já jdu ve středu si nechat natočit malou na DVD, tak doufám, že tam bude i obličej a né jen prdelka :lol:,taky jsem zvědavá kolik přibrala, mému Dr. to nakonci vyjede takovou tabulku a tam má všechny míry.
@Cassia super,že klukánci jsou ok, ty máš ty kopance ve dvojité dávce viď.

Chobotničky jsou to děsný :D během 5 vteřin je prcek schopen přesunout se od kopádní do žeber ke kopání do močáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
3.9.12 20:22

@lecka já mám chobotničku v jiném směru, mě do močáku moc nekope, občas do něj šťouchne, ale včera veřer jsem měla na každém boku jednu bouli, si říkám, že už je fakt velká, když si lehnu na bok, tak taky většinou kope na obou stranách :-D

• Citovat
  • Upravit
5215
3.9.12 20:28
@elis_an3 píše:
@lecka já mám chobotničku v jiném směru, mě do močáku moc nekope, občas do něj šťouchne, ale včera veřer jsem měla na každém boku jednu bouli, si říkám, že už je fakt velká, když si lehnu na bok, tak taky většinou kope na obou stranách :-D

Aha:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital