Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
5.9.12 15:56

@saruselib Já sleduju www.maminkam.cz každý týden a tam je pokaždé napsaná váha a míry. Tady mě právě překvapilo, že holky vědí, jak je na tom přímo jejich drobeček! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.12 15:59

Jo a objednala jsem se na ten 3D UZ, jdeme příští týden a foto stojí 200,– a DVD 300,–, tak pokud se nám mrňousek ukáže, tak si dáme asi obojí! :dance: Ale sestřička říkala, ať se připravíme i na to, že to nepůjde, že stačí aby mělo mrně třeba jenom ručičku přes obličejíček a není nic vidět… :think: Na posledním UZ byl náš fešák otočenej obličejíčkem směrem do mě, takže nebylo taky nic moc vidět, tak uvidíme, jak na tom bude za týden! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
5.9.12 16:02

Mě tedy taky doktorka neříká míry miminka, takže děkuji za pomůcku. Já občas mrknu na http://www.tehotenskakalkulacka.cz/, tam si zadám termín a taky mi tam vyběhnou různé info o miminku a jeho vývoj. Máme hold asi doktory se starším vybavením :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
5.9.12 16:05
@Boboušek píše:
Jo a objednala jsem se na ten 3D UZ, jdeme příští týden a foto stojí 200,– a DVD 300,–, tak pokud se nám mrňousek ukáže, tak si dáme asi obojí! :dance: Ale sestřička říkala, ať se připravíme i na to, že to nepůjde, že stačí aby mělo mrně třeba jenom ručičku přes obličejíček a není nic vidět… :think: Na posledním UZ byl náš fešák otočenej obličejíčkem směrem do mě, takže nebylo taky nic moc vidět, tak uvidíme, jak na tom bude za týden! :P

Teda vy se máte, takhle levný 3D, to tady neseženu, taky jsem o něm uvažovala, protože jsem chtěla jistě vědět, co to bude, ale nakonec počkám buď na velký UZ ve 30tt a nebo teda až do prosince :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.12 16:11

@Miry No u nás se to asi tak pohybuje normálně, protože jsem původně byla objednaná do nemocnice a tam to stálo 400,–, ale rozbyla se jim včera sonda, tak jsem musela volat jinam… :roll:
A ve 3Ott se dělá nějakej velkej UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
5.9.12 16:28
@Boboušek píše:
@Miry No u nás se to asi tak pohybuje normálně, protože jsem původně byla objednaná do nemocnice a tam to stálo 400,–, ale rozbyla se jim včera sonda, tak jsem musela volat jinam… :roll:
A ve 3Ott se dělá nějakej velkej UZ?

No tak u nás za 3D zaplatím od 800,– výš, já si myslím že ve 30tt se dělá poslední velký UZ, pak už se chodí jen na monitor na srdíčko a pak až v porodnici mi dělali UZ a to mi teda řekli i jak by měl být velký, ale úplně jim to nevyšlo, měl mít 3,3kg nakonec 3,9kg 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.12 17:13

@Miry Jooo? Poslední UZ? 8o No tak to čumim! Já se chci v příští poradně zeptat, jak je velkej a jestli to třeba nevypadá, že by se mohl vyklubat dřív! ;) Ale teď mě napadlo, že bych se mohla zeptat ten příští týden na 3D UZ, tam budou mít rozhodně techniku lepší než moje MUDr… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
5.9.12 17:23
@Boboušek píše:
@Miry Jooo? Poslední UZ? 8o No tak to čumim! Já se chci v příští poradně zeptat, jak je velkej a jestli to třeba nevypadá, že by se mohl vyklubat dřív! ;) Ale teď mě napadlo, že bych se mohla zeptat ten příští týden na 3D UZ, tam budou mít rozhodně techniku lepší než moje MUDr… :think:

No tak u nás se chodí na velký UZ ve 12tt, pak 20tt a pak si myslím 30tt a pak až porodnice, od 32tt se podle mě chodí na srdíčko na monitor a mezi tím jsou samo návštěvy u doktora, ale ta moje UZ normálně nedělá, jen kdyby se jí něco nezdálo, jinak vyšetří čípek a pak si poslechne srdíčko mimča :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.12 17:39

@Miry Aha, to jsem netušila. Tak uvidím, jestli je to u nás taky tak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
5.9.12 19:56

Jééé holky, můžu se přidat? My máme termín 9. a 13.12. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.12 20:14

@vesna No jasný! :mavam: Tak oproti nám jste dřív, takže větší šance, že budete na vánoce doma! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
5.9.12 21:18
@Boboušek píše:
@vesna No jasný! :mavam: Tak oproti nám jste dřív, takže větší šance, že budete na vánoce doma! :lol:

No já počítám, že malý bude hodně spavej, takže si letos napeču v klidu cukroví. :palec: A ne jako vloni, kdy jsem pekla po nocích do půlnoci a ráno v pět vstávala do práce. :zed: Vánoční úklid neřeším, ale atmosféra bude 100%ně jiná než vloni „jen“ s Terezkou, která měla ke všemu teplotu. Jsem zvědavá, co nám zítra dr řekne, jak nám roste. Od soboty si tam snad přistavuje další místnost, to je vrtění a kopání :nevim: a to celé dny. S malou to nepamatuju, ta se vlnila, že se mi hýbalo celé břicho, ale nekopala, jako tenhle divoch. Co vaši mimískové? Jsou spíš spaví nebo taky pořád v akci? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.12 21:39

@vesna No já s tím vánočním úklidem to zrovna 2× přehánět nebudu, jelikož se budeme ještě v průběhu října stěhovat, takže to odbydu v tom říjnu a pak už jen tak běžne… :jazyk: Cukroví asi mít nebudeme, jelikož přítel to nebaští a předpokládám, že se natolik nudit nebudu, abych pekla jenom pro sebe! ;) Jinak u nás budou letos vánoce zcela výjimečný - poprvé budeme s přítelem spolu! Jenom ještě nevíme kde, jestli v nemo nebo doma! :lol:
Jinak mě mrňousek kope průběžně celej den, ale k večeru je to asi nejintenzivnější. :palec: Že by to ale byly nějaký akrobatický čísla to ne, vždycky tak kopaneček sem, kopaneček tam - docela si říkám, že by to mohlo být spíš častější! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
5.9.12 22:03
@Boboušek píše:
@vesna No já s tím vánočním úklidem to zrovna 2× přehánět nebudu, jelikož se budeme ještě v průběhu října stěhovat, takže to odbydu v tom říjnu a pak už jen tak běžne… :jazyk: Cukroví asi mít nebudeme, jelikož přítel to nebaští a předpokládám, že se natolik nudit nebudu, abych pekla jenom pro sebe! ;) Jinak u nás budou letos vánoce zcela výjimečný - poprvé budeme s přítelem spolu! Jenom ještě nevíme kde, jestli v nemo nebo doma! :lol:
Jinak mě mrňousek kope průběžně celej den, ale k večeru je to asi nejintenzivnější. :palec: Že by to ale byly nějaký akrobatický čísla to ne, vždycky tak kopaneček sem, kopaneček tam - docela si říkám, že by to mohlo být spíš častější! :P

Jééé tak to buď ráda. Já kolikrát nevím, jestli ten kopanec ustojím a nebo se počůrám. :zed:

Tak to budete mít krásné vánoce s přítelem, poprvé spolu sami. :palec: a mimísek tomu ještě dodá na jedinečnosti. A kdy máte termín? Nečetla jsem všechny příspěvky. :oops: A kluk nebo holčička? My se vloni stěhovali v listopadu, takže úklid byl tak trochu už za mnou, ale nastupovala jsem zároveň do nové práce a byl to teda stres to všechno stihnout. Naštěstí manža i Terezka se spokojí hromadou perníčků, linečkého a pak trochu nepečeného cukroví. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.9.12 22:12

@vesna Tak stím počůráním jsi mě rozesmála! :dance: No my máme termín 23.12.! :lol: Jsem trošku nesvá s tím stěhováním, už bych chtěla mít klid a vše si připravovat, ale takhle musím čekat… Tak to jsi to loni měla taky výjimečný! ;) Ale věřím, že bejt čerstvě přestěhovaná, nová práce a vánoční přípravy muselo stát dost sil! ;) Tak letos budete mít pohodičku a krásnej vánoční dáreček k tomu! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí