Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
986
10.9.12 09:16

Dobré ránko, tak tady to přes víkend naskákalo.:-)
jdu si postěžovat..:-) nastěhovali jsme se do nového bytu- zatím pronájem díky bohu, původní omladina co bydlela před náma se jen posunula o patro výše, a dělají hroznej bugr, komentovat to jak náš byt vypadal ani nebudu.. :-( v sobotu celý den celou noc, měli pánové dámskou návštěvu v 5 ráno přítel vstával do práce chudák nevyspalej, já se přesunula do obývaku že zkusim usnout tam, dnes to samé, spali jsme 5 hodin..:-/ a mají psa kterej celý den vyje!! masakr, takže super víkend.
druhá věc je spíše varování..:-)
eshop KOČÁRKY KLADNO!!! prosím už nikdy, před měsícem a půl jsem tam objednávala zboží, zboží přišlo po 14 dnech, polovina věcí tam nebyla, peřinka s rozměry 100×135 měla na každé straně 8cm méně, s povlečením to vypadalo děsne, paní odvětila že je to normální, řekla sem že to chci vrátit, a jestli mi uhradí i poštovné, ano ano samozřejmě, a že chci doposlat zbytek věcí které mám zaplacené! věcy dorazily za dalších 14 dní, po 3 týdnech jsem se odvažila zeptat kdy mi jako hodlají vrátit peníze a že do měsíce, měsíc uplynul a víte co mi drahá paní majitelka napsala? že poštovné mi neuhradí že peřinka byla v pořadku, má jediné štěstí že nebere telefon.. :cert: :cert: :cert: protože tohle už mi nepříjde normální… jinak sem objednala peřinku z jiného obchodu a kvalita a míry sedí do centimetru.. takže mohu-li radit a narazíte li na tento eshop vyvarujte se mu… ufff.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.9.12 10:28

@Miry Já mám třeba strach, abych neplašila zbytečně a nebo druhá variata - abych nečekala na poslední chvíli a pak to vůbec stihla do nemo! :think: Ale s mojí hysterií bude spíš mnohem reálnější ta první varianta! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.9.12 10:37

@Pilulkaaa Zdravím! :mavam: Tak s tím stěhováním ti závidím, že už to máš z krku, mě to čeká v říjnu a mám obavy, že už těch sil tolik mít nebudu! Navíc už bych si chtěla připravovat věci pro mrňouska na svý místo atd.. To sis taky mákla co?-na tom úklidu, já byla v pronájmu jednou, takže si dokážu představit, v jakém to tam asi bylo stavu! :cert: Ale ta ponocující omladina by mě teda dováděla k šílenství!!! :cert: :cert: :cert:
Díky za varování na eshop! Ten jsem sice nevyužila, ale už teda ani nevyužiju! Já kupovala peřinky na www.baby-centrum.cz spolu s kočárkem a fusakem, ale nepřeměřovala jsem je - to mě nenapadlo! 8o Tak doufám, že budou O. K.
A můžu se zeptat, jaké máte povlečení? Mě se dobu žádné nelíbilo, ale teď jsem konečně natrefila na mou představu, tak je příští týden objednám! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
10.9.12 10:57

@Boboušek Pokud budeš plašit dřív, tak to vůbec nevadí, myslím že jsou na to zvyklí a proto tady taky jsou :jazyk: No a varianta číslo 2, toho bych se nebála, fakt to poznáš, nefunguje to tak jako ve filmech a už vůbec né u prvorodiček neboj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
10.9.12 11:30

@Boboušek já mám povlečení do postýlky takovéto, je to bez peřinek jen povlečení byla sem zvědavá jak to vypadá, respektive sme fotili budoucí babičce na co přispěla, :-) ještě máme v oranžové barvě.. já těm čápům neodolala mno..:-) :D ještě že mě napadlo to porovnat, já už taky plaším dnes začínám 3 trimestr, a mám pocit že nic nemám a hlavně finance nejsoooooou :-DD kočár bude asik až na poslední chvilinku..:-) dnes nám příjde přebalovací pultík, sice z ruky ale za super peníz a zítra sterilizátor, taky za super cenu..:-) jak je člověk doma tak se nudí mno..:-D
no o stěhování nemluvim, příští měsíc se chceme vzít a pak zažádat o hypo teď nám právě jako nemanželům nevyšla..:-( takže nás to snad do půl roku čeká zase..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.9.12 11:45

@Pilulkaaa To máš hezoučký! :palec: Já mám vyhlídnutý s opičkama a míň barevný. :P Tý jo, vy už máte i postýlku postavenou, jo? Tak to my ani zadleka! U mě ty finance taky nejsou, teď z výplaty chci pořídit to povlečení, kombinézku, látku na pošití proutěného koše a třeba i nějakou kosmetiku - chci Weledu, tak to bude pěknej ranec! :evil: O víkendu si přivezu taky přebalovák, po neteřích, a dostali jsme od nich i monitor dechu. :potlesk: Vaničku na stojánku dostanu od sousedky, má jí používanou chviličku, takže bude taky bezva! :dance:
Ještě svatba, jo? :potlesk: Takže svatba, hypoška a vlastní bydlení, jo? No tak toho máte taky požehnaně před sebou! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
10.9.12 12:15

@Boboušek děkujeme :-) já sem první chtěla něco pijánko, všechno mám většinou laděné do vanilkova a hněda, včetně oblečení..:-) oni měli to povlečení o 50% slevněné, tak sem neodolala, :-) tak myslím si že už to nejhorší máme za sebou, postýlka stojí protože z té dobré zkušenosti jsem chtěla vědět jestli je vše ok, ať nepostavím 3 týdny před porodem postýlku a zjistím třeba že má 3 nohy..:-D
monitor dechu máš super, já nemám po kom dědit..:-) a přebalovák je právě taková ta komoda s vestavěnou vaničkou, tak uvidím jestli nebudu nadávat, aspoň mám vaničku z krku..:-)
no my sme to brali trochu opačně první miminko potom byt a pak až svatba..:-))) jo taky když si na to vzpomenu tak se mi nechce, snažili sme se o hypo rok 2× předběžně schválená a ve finále nic, při tom máme platy hodně dobrý tak nevim co by už chtěli.. ale těšim se až budu z tohoto bytu pryč…a to sme tu měsíc..a svatbu planujem ve 4. nejsou finance a my se shodli že by sme radši takovou pidi..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.9.12 14:40

@Pilulkaaa My to máme taky komplikovanější, miminko, bydlení a svatba někdy v příští budoucnosti! ;) Mě by se na svatbu líbil rok 2014, ale drahá polovička to ještě netuší! :lol: Kdyžby ale, tak taky jenom takhle skromnou! :palec: Já nejsem typ na to, abych byla středem pozornosti a věnovala se veškerýmu příbuzenstvu atd… to fakt né! :twisted: A to jsou to podle mě trošku vyhozený peníze! :roll: Navíc přítel už to má jednou za sebou, takže z jeho strany by byl jedině souhlas! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
10.9.12 15:41
@Pilulkaaa píše:
@Boboušek já mám povlečení do postýlky takovéto, je to bez peřinek jen povlečení byla sem zvědavá jak to vypadá, respektive sme fotili budoucí babičce na co přispěla, :-) ještě máme v oranžové barvě.. já těm čápům neodolala mno..:-) :D ještě že mě napadlo to porovnat, já už taky plaším dnes začínám 3 trimestr, a mám pocit že nic nemám a hlavně finance nejsoooooou :-DD kočár bude asik až na poslední chvilinku..:-) dnes nám příjde přebalovací pultík, sice z ruky ale za super peníz a zítra sterilizátor, taky za super cenu..:-) jak je člověk doma tak se nudí mno..:-D
no o stěhování nemluvim, příští měsíc se chceme vzít a pak zažádat o hypo teď nám právě jako nemanželům nevyšla..:-( takže nás to snad do půl roku čeká zase..:-)

Jééé to je hezký! Takový jemný, nic násilnýho! My máme po Terezce žlutooranžovou kombinaci se žirafama.

S těma financema jsme na tom stejně, mám tu hromadu složenek a výplata na cestě. jediné, čím se utěšuju je, že na malého máme skoro všechno kromě vajíčka. Včera u mě začal hnízdící syndrom a když bylo tak krásně, tak jsem umyla kočárek ze sklepa a nechala na sluníčku uschnout. Manža ho dneska odvezl ke tchánovcům, aby nebyl v domě. :palec: Malá se hned těšila, jak bude vozit, no snad jí to vydrží. :) Taky jsem včera dovezla tyčky k postýlce (Terez v ní donedávno spala a mříže měla sundané) a budu honit manžu, ať je přišroubuje. Nějak potřebuju mít pocit, že je vše nachystáno. :nevim: S malou jsme postýlku objednávali na třikrát, pokaždé napsali, že už jí nemají, tak toho se teď chci vyvarovat. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
11.9.12 07:21

@Boboušek no rodím na začátku prosince, tak snad koncem ledna by to možná šlo ty zkoušky, ale zase mě neobdivuj, nikde není psáno, že to zvládnu a ani se nemíním kvůli školy (kterou jsem začala dělat z rozmazu) psychicky zhroutit, takže jam bude malá velký křikloun po mě, tak odkládám školu :-)
já kupovala peřinky v ikei a jsem spokojená s cenou i celkem s kvalitou, je trochu větší než normálně bývají, taks e blbě schánělo povlečení, jedno mám z ikei přímo na to a jedno z penny za 199,– s koníkama Filly, krásné, fialové, jen polštář nesedět, povlak byl větší, tak mi to mamka opravila na stroji :-)
Jinak my včera byli nakupovat boxy na oblečení, zase v ikei, protože jak jsem prala, tak jsem zjístila, že toho mám fakt moc, takže mám komodu plnou malinkých oblečků a 4 krabice od7.měsíců do roku, něco i trochu větší :-D a ještě jsme koupili takovou moskytiéru nad postýlku, když už jsem oželela ty nebesa, tak aspoň toto no, v létě na malou snad nepoletí komáři :-) dnes si jedu pro monitor dechu, co mám z mimibazaru objednaný, tak jsem zvědavá :-D
A s porodem, já bycdlím 25km od porodnice, tak mám strach, že to nestihnu, jedna paní od nás porodila v autě křižovatku před porodnicí, chudák manžel to musel odrodit :-D

• Citovat
  • Upravit
5215
11.9.12 08:41
@elis_an3 píše:
@Boboušek no rodím na začátku prosince, tak snad koncem ledna by to možná šlo ty zkoušky, ale zase mě neobdivuj, nikde není psáno, že to zvládnu a ani se nemíním kvůli školy (kterou jsem začala dělat z rozmazu) psychicky zhroutit, takže jam bude malá velký křikloun po mě, tak odkládám školu :-)
já kupovala peřinky v ikei a jsem spokojená s cenou i celkem s kvalitou, je trochu větší než normálně bývají, taks e blbě schánělo povlečení, jedno mám z ikei přímo na to a jedno z penny za 199,– s koníkama Filly, krásné, fialové, jen polštář nesedět, povlak byl větší, tak mi to mamka opravila na stroji :-)
Jinak my včera byli nakupovat boxy na oblečení, zase v ikei, protože jak jsem prala, tak jsem zjístila, že toho mám fakt moc, takže mám komodu plnou malinkých oblečků a 4 krabice od7.měsíců do roku, něco i trochu větší :-D a ještě jsme koupili takovou moskytiéru nad postýlku, když už jsem oželela ty nebesa, tak aspoň toto no, v létě na malou snad nepoletí komáři :-) dnes si jedu pro monitor dechu, co mám z mimibazaru objednaný, tak jsem zvědavá :-D
A s porodem, já bycdlím 25km od porodnice, tak mám strach, že to nestihnu, jedna paní od nás porodila v autě křižovatku před porodnicí, chudák manžel to musel odrodit :-D

To máš celkem ok já mám porodku 60km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
11.9.12 09:07

@vesna @elis_an3 děkujeme..:-)
tak mi včera oznámila tchýně že ve směs veškerou drogerku má že už jen čeká až přijdou kulatý nůžtičky… super..:-) takže už kočár a autosedačku a jakžtakž to máme…:-)jinak bch se z toho taky picla…:-( taky už bych nejraději aby byl prosinec..:-)
s porodkou jsem na tom tak trochu stejně, prodali jsme auto takže ještě minimálně do ledna bez auta..:-( a to se mi včera jak naschval uštípl podélně zub, a v novým městě bez zubařky, volala sem jedné co sem kní kdysi dááávno chodila, ale ta se tvářila tak příjemně aže prý nejdřív za týden, oznámila jsem ji že jsem těhu a že to nehodlam rozjet tak abych se dopovala pilulema, tak sem pak volala ještě kamošce která má ordinaci z ruky za městem - dovolená ale že mě vtulí hned ve čtvrtek jak příjde, tak snad ok, ale budu tam o hodinu busem driv..
Jinak IKEU ti záááávidim od nás je moc daleko…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
11.9.12 09:14

@lecka tý brďo..:-) taky super, při mém štěstí to dopadne tak že bude sněžit všude samé závěje a chumelenice… mám celkem štěstí..:-)
se aspoň pěkně projedeme, podíváme na krajinku…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
11.9.12 15:11

@Pilulkaaa jo já na ikeu nedám dopustit, teď to máme 50km takže jezdíme fakt plánovaně, ale jak jsem bydlela ve FM, tak jsem se tam občas ocitla i jen tak náhodou
já jsem právě objednala kočárek i s autosedačkou, už se nemůžu dočkat, až dorazí :dance: a už mám doma i monitor dechu, teď jsem ho dovezla a testuju ho na sobě :-D funguje zatím celkem spolehlivě, mě by zadusit nenechal :-D :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
5215
11.9.12 16:14
@Pilulkaaa píše:
@lecka tý brďo..:-) taky super, při mém štěstí to dopadne tak že bude sněžit všude samé závěje a chumelenice… mám celkem štěstí..:-)
se aspoň pěkně projedeme, podíváme na krajinku…:-)

Snih nejak zvladnu, ale nam vzdycky v zimne stavkuje auto:-)) se modlim aby v onu chvily nastartovalo:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí