Poradna duly
Jana Čurdová
@elis_an3 Z košíku mám hroznou radost! Ale opět je to dědictví, jinak bych ho taky nekupovala - miminko je v něm chvilku, tak si myslím, že by to byla zbytečná investice…
Cestovní postýlku jsme dostali od švagrový a ještě jsem jí neviděla, prý je oranžová!
Až bude košík malej, tak mám v plánu jí dát taky do obýváku!
Tý jo, tak se těšíš na kočárek, viď? To já byla jako na trní, když jsme si pro něj jeli! ![]()
@Boboušek ty já nevím, ale ten kočárek nějak neprožívám, spíše až ho uvidím spožený, tak mi bude líto, že se s ním ještě nejezdí, no my koupili cestovku novou, původně jsme chtěli nejlevnější, ale pak se naši nabídli, že si máme vybrat a oni zaplatí, no tak neber to, tak máme tuhe, má měkoučkou matraci, závěsné lůžkou pro malá miminka, že se nemusíš ohýbat až dolů a přebalovací pultík a navíc je úplně nádherná, tak jsem z ní nadšená…úúúúplně maximálně, ale máme ji už tak dva měsíce, včechno je teda u našich, jsem trochu pověrčivá ![]()
@elis_an3 No jasný, to by byla sakra škoda toho nevyužít! To závěsné lůžko pro miminko je prý moooc fajn!
A je fakt krááásná!!! ![]()
@Boboušek jako nebýt mých rodičů, tak nemáme nového nic, jako kočárek jsme platili sami, ale třeba na tu postýlku, pak koupili jídelní židličku (trochu předstih, ale vzalo se to při jednom
) a vybavení do postýlky, jedno povlečení, mantinel a tak, ještě chtějí kupovat nosítko a se švagrovou vysílačky a občas mi dali ať jdu malé koupit nějaké oblečky a tak, takže já bych si bez nich asi ani neprdla
@Boboušek ahojky, to se máš, já si na kočárek počkám minimálně do konce října..:-( musíme naspořit..:-( dnes jsem zkoušela veškeré rifle, (a že jich je) a jestli se do nich nacpu za rok bude to zazrak..:-( hrozně se u nás ochladilo, a najednou nemám co na sebe, jen sukni a 3/4 ťáky,
tak dnes jdu hodit čučandu do města..:-
)
co se týká chlapečků u nás vůbec, jedna kamarádka porodila cca před měsícem holčičku a druhá včera..:-) a já už si tak přála ať už je ta naše taky venku..:-)
@elis_an3 no mě moje mamka koupila postýlku a povlečení, postýlka je z druhé ruky, naši jsou rozvedeni a navic se stěhovala do nového bytu a ted je ráda že je ráda..:-) tchyně nakupuje drogerku což je super kdyby ještě to tak mě picne, jinak máme matraci do postýlky, peřiny, sadu od Tomma Tippeeho, a dečku do kočárku novoum jinak vše přes MMB, ted´jsme tam kupovali přebalovací komodu s vaničkou za 1000 kdybych chtěla novou tak si připlatim 3000.. tak sem ráda že jsme narazili. Oblečení, sterilizátor, vše s druhé ruky. chtěla bych nové věcy ale bohužel.
a to když si představím kolik věcí nám ještě chybí..:-( švagrové mám dvě obě mají malé děti, od nich se akorát dočkám toho že mi půjčí něco co je totálně v rozkladu. Otce zajímá akorát kdy bude svatba, ale že by třeba přiložil aspon pětistovku. to neeee. Zrovna včera se mě na to ptal jasně sem mu řekla že jsme se přestěhovali do pronájmu, musíme se vzít abychom měli šanci na hypo, která nám nevyšla, do toho mimoušek, a něco do bytu, tak sem oodvětila že svatba bude ve 4. každej by po nás chtěl velkou svatbu a nikoho nezajímá že na to nejsou peníze..:-))
@Pilulkaaa já jednu svatbu měla, byla nááááádherná, ale stejně bych znova už takovou nechtěla, chtěla bych intimčo, svatba je hlavně o těch dvou a ne o kopě rodiny a o spoustě her, aby se hosté bavili, bylo to krásné, ale znova bych to chtěla jinak
já jsem si nové z našich peněz koupila akorád fusak a zavinovačku do autosedačky a teď ten kočárek, jinak si nejsem vědoma, že bych měla něco nového (dudlíky, lahvičky nepočítám, to by mi bylo nepříjemné mít po někom), taky nakupuju v MMB a v sekáči a mám naprosto krásné věci, přebalovací pultík máme taky použitý, monitor dechu taky a nijak zvlášť mi to nevadí, měla jsem štěstí a narazila vážně na krásné věci, na kterých to nejde poznat
@elis_an3 je fakt že když sem pokukovala po obchodě a za úplně stejnou kombinézku chtěla paní 799Kč a já ji mám doma skoro jako novou za 129Kč byla sem na sebe pyšná jakej jsem borec.. ![]()
my navíc s rodinou nevycházíme, takže pro nás ideální řešení..:-)
@Pilulkaaa ono se vyplatí nvestovat čas a projíždět ten mimibazar každý den, sice je to žrout šasu, ale já tam našla tolik věcí, malá bude jako princezna a přitom má všechno použité ![]()
Holky, s těmi financemi se k vám přidávám! Já nebejt našich, tak nemám taky ani prdek! Naši nám koupili kočárek a mamka mi taky občas dá nějakou kačku, ať něco hezkýho koupím! Třeba zrovna včera nám koupila 5 bodýček a sehnala krásnou zimní kombinézku- sice použitá, ale fakt mi to nevadí! Pak ještě ty větší věci jako je monitor dechu, cestovní postýlka, přebalovák jsme dostali od švagrový! A s tou svatbou, přesně tak, jedině maličkou se svědkama!
Ono, kdyby se mělo kupovat úplně všechno nové, tak by to vyšlo na takový prašule, že bych brečela! Ale proč? Miminko z toho rozum nemá, navíc to má na chviličku a ty věcičky jsou jako nový, že by člověk neřekl, že jsou už zděděný nebo koupený po jiným miminku!
@Boboušek ale já jak pořád razila, že se znova vdávat nechci a že maximálně za několik let, až bude malá větší a spíše z praktických důvodů, tak teď bych se i ráda vdávala
musím odolat, byla by to zase blbost
@elis_an3 Víš, že ty jsi mě překvapila? Já si představovala tak 23letou studentku… ale když píšeš, že už jsi jednou vdaná byla, tak soudím, že budeš asi starší. Třeba by to blbost nebyla! Já bych jednou chtěla taky, tak uvidím…
@Boboušek je mi 22
studentka jsem tak napůl (studuju dálkově a k tomu jsem pracovala, teď mám nemocenskou) Ale jo byla by to blbost, ten rozvod pak není jednoduchý i když se domluvíte, tak se to táhne, stojí to peníze atd…mám zbořeny ideály ![]()
Fakt? Tak teď jsi mi udělala radost, splnila jsi mé představy! Mě je 25, vdaná jsem sice nebyla, ale s bejvalým máme stále hypotéku, i když s ním už 4 roky nejsem, tak vyvázání není tak jednoduchý… táhne se to se mnou pořád! ![]()