Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elis_an3
12.9.12 15:34

@Miry já dostala od kamarádky tašku mini bodyček a vše totál růžové :-D ale jsou nádherné, to zkombinuju s bílýma tepláčkama, co mám a bude to ok :-)

• Citovat
  • Upravit
637
12.9.12 15:45

@elis_an3 jojo, bude určitě krásná beruška :*, já už jsem taky zvědavá jakou barvičku nakonec budu kupovat já, ale je fakt že teď automaticky koukám po modré :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
12.9.12 15:49

@Miry a nechtěla bys třeba pro změnu holčičku? Nebo z čeho by jsi měla větší radost, já vím, že hlaví je zdraví, ale snad každý má v hlavě nějakou tu svou představu, co si vysnil :-)

• Citovat
  • Upravit
637
12.9.12 16:18

@elis_an3 hele, tak já jsem si říkala, že nám se ta holčička určitě nepovede, jelikož to ovlivňují chlapy a u manžela v rodině neni žádná holčička, nevim, jestli je to dědičný, ale něják jsem se smířila že já tu růžovoučkou mít nebudu. Když jsem otěhotněla teď tak jsem si říkala, hele to je celý nějáký jiný, jiné příznaky, velké nechutě a takové celé to těhotenství je jiné, tak jsem začala doufat, že bych mohla mít to slaďoučký růžovoučký a hlavně jsem byla trošku sobecká a říkala jsem si že přece jenom ty holčičky víc tíhnou k těm maminkám a třeba v dospělosti bych chtěla mít takový vztah jako mám já se svou mamčou, jsme prostě kamarádky. No ale pak jsem šla na UZ a doktor mi ukázal co tam vidí a myslím že jsme to viděla i já, pak jsem teda šla ještě na to srdíčko a ten doktor říkal že se přiklání k té holčičce, ale ať na něj nespoléhám, no a od té doby to mám zase v sobě, prostě to bude kluk, budou dva parťáci no já s tím nic neudělám a jak říkáš ty hlavně že to bude zdravé a šťastné a pak mi taky je trochu proti srsti, jak moje babička a tak příbuzenstvo, chtějí holčičku a já si říkám a né bude to kluk a já ho chci :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
12.9.12 16:39

Ahoj, můžu se přidat? Termín mám dle PM 29.12.,dle UTZ 23.12.a čekám dvojčátka-dva chlapečky Deniska a Tobiáška, jeden měl svátek včera a druhý dnes!
Taky už mám skoro všechno pořízený, něco novýho něco z druhé ruky.Do DM, taky chodím a jsem spokojená, mají tam fakt levný věci i pro miminka. Koupila jsem tam i vitamíny pro těhotné, taky levně. :dance:
S kočárkama je to u dvojčat těžký, tak budu mít od známé Tako duo drive za 3000,–bydlím na vesnici tak to bude stačit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
12.9.12 16:40

@Cassia Tak jsem si všimla, že to máme podobně dvojčátka i termín! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.9.12 16:57

Holky, tak malej se nám hezounky ukázal! Obličejíčkem byl natočenej k nám akorát tam šmrdlal ručičkama. Máme foto a DVD, tak se těším až si to večer spolu doma pustíme! Fotku u sebe teď nemám, ale já byla nadšená. Přítel mi přišel trošku „unuděnej“ - přišlo mi, že předchozí UZ se mu líbili víc… Ale zakončil to s úsměvem - malej prej vypadá jako černoch z Ugandy! :lol: Ale kecáááá, bylo to hezounký! :*
PS: A je to opravdu kluk!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.9.12 16:59

S těma kombinézkama jste mi teda zamotaly hlavu… :nevim: Musím to ještě teda promyslet… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.9.12 17:02

@Jarmila6 Ahojda, jsem asi nějaká zmatená - my chceme taky Tobiáška, ale co já vím, tak svátek slaví 2.11.. Dnes podle kalendáře slaví svátek Marie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
12.9.12 17:50

@Jarmila6 Ahoj mamino :-) tady se to chlapečkama jen hemží…a vůbec mám pocit, že v mém okolí vídávám těhule, co čekají kluky, nebo v kočárku samí kluci, to je nějaká chlapská generace ne? Aspoň si malá pak bude moct vybírat, až doroste :-D bude na jednu ženskou 5 chlapů :-D
@Boboušek pak sem šoupni fotku :-) to ten mlj z UTZ byl dojatý, ale on byl jen na jednom jediném

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
12.9.12 17:53

@Miry to já byla až hnusná, jak někdo prorokoval kluka, říkala jsem, že ho nechci, ale stejně, kdyby doktor řekl, že to bude kluk, tak jsem stejně nadšená, určitě by teď měl taky už pkojíček nachystaný a asi bych si s ním i více vyhrála, vláčky, autíčka, tapetky…tím, že tam je už jeden kluk, tak jsem to nechtěla přehánět s nějakýma tapetama s vílama atd :-D ale zatím má Sofinka vyhrazenou jen jednu stěnu, má takový kouteček, zbytek zdi je polepený bleskem mcqeenem (nebo jak se to píše) fotbalovýma dresama, Bartem Simpsnem a všude se válí gormiti atd :-D

• Citovat
  • Upravit
762
12.9.12 19:17

@Boboušek Jo dnes je, Marie a Tobiáš ale jak podle kterýho kalendáře. Jsou na to i dizkuze, že toho 2.11.to udělali nově, jinak to bylo právě dnes a jelikož chceme aby to měli kluci spolu, tak to budem slavit toho 12.září, ale záleží na Vás, matriky prý souhlasí s oběma datumy.
@elis_an3 Máš pravdu, bude hodně kluků, já osobně jem chtěla aspon´jednu holčičku, ale už se těším na dva chlapáky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.9.12 11:05

Tak jsem tady včera plašila s kombinézkou a dnes jí mám doma! Dostala jsem od známý po loňským miminku bílou z Tesca s medvídkem vel. 0-3měsíce. Je opravdu moc hezká, takže jsem nadšená! :dance: Jo a už mám doma i proutěnej košík na kolečkách na miminko, příští týden ve městě koupím látku na pošití a budu mít ještě větší důvod k radosti! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.9.12 11:10

@elis_an3 Co kočárek? Ještě nedorazil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
13.9.12 11:17

@Boboušek no vidíš to, super :-) kočárek nedorazil, psali mi včera, že ho pošlou příští týden, oni se mě ptali, na jaký termín ho chci, jestli nespěchám, tak jsem napsala, že to vůbec nehoří a čekala jsem, že to pošlou tak do měsíce, ale ejhle už příští týden mi to zašlou, on je to celkem malý obychůdek, tak jsem myslela, že to nepůjde rychle, já ti závidím ten košík :-( taky bych ho chtěla, ale to už by bylo moc, my koupili cestovní postýlku, lepší a bude v obýváku jako druhá a jak se někde pojede, tak se složí do tašky a bude to, máme caretero medio a je super
@Jarmila6 jedna známá porodila dvojčátka a obě holčičky :-) je to krásné ty dvojčátka, já bych se toho trochu bála, ale člověk tomu neporučí že :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex