Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5215
11.9.12 16:15
@Pilulkaaa píše:
@lecka tý brďo..:-) taky super, při mém štěstí to dopadne tak že bude sněžit všude samé závěje a chumelenice… mám celkem štěstí..:-)
se aspoň pěkně projedeme, podíváme na krajinku…:-)

Snih nejak zvladnu, ale nam vzdycky v zimne stavkuje auto:-)) se modlim aby v onu chvily nastartovalo:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
11.9.12 17:53

@elis_an3 A jakýpak jsi vybrala vozítko??? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
11.9.12 17:58

Joooo to já taky doufám, že tu nezapadáme. Přestěhovali jsme se na vesnici, kde končí silnice, ale utěšuju se, že snad pro busy to vyhrabou alespoň traktorem a do Plzně (20 km) se nějak dokloužeme. :think: Ještě musíme Terezku vysadit u tchánovců. :zed: Když se mě dr zeptala, jestli jsem si to takhle naplánovala krásně na vánoce, tak jsem řekla: nejsem blázen rodit v zimě! Vrhli jsme se s předstihem na mimíska, že se povede někdy zjara a ono se povedlo hned :lol: Já se bojím, že budou velké mrazy a my nebudeme moct ven a budeme muset být zavření doma. A mně z toho hrábne. :nevim: S malou jsem chodila hodiny s kočárkem po městě protože jinak nespala. a ve sněhu toho moc nenachodíme. :roll: Ale je fajn, že nemusím řešit pro malou hlídání až zavřou školku jako vloni. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
11.9.12 18:25

@vesna ty jooo…to je jak bych se slyšela, my taky začali dříve s tím, že se to hned nepovede a už je prcek prosincovej :-D :-D muž je asi plodný v tomto období, protože první termín máme téměř na narozeniny jeho prvního syna :-D :-D tak si z něj utahuju, že je má v únoru nějaké mrštné :-D
@Boboušek Tako Laret black odstín 02, růžový (ono je to spíše taková fialková, ale v papírech je uvedeno růžová, teď čekám, kdy to dorazí a jestli ho vůbec mají k mání

• Citovat
  • Upravit
389
11.9.12 18:31

@elis_an3 Moooc hezkej!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.9.12 10:54

Holky, co zimní kombinézka? Máte koupeno nebo vybráno? Mě ve městě nic neoslovilo, tak asi budu objednávat přes net… Máte nějaký vybraný? A jakou velikost budete kupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.9.12 11:05

Jo a pro ty, co rády nakupují v drogerii DM - je možné se zaregistrovat do mimi klubu, dostanete okamžitě slevovou knížečku, ve které jsou slevy na užitečné věci a je tam i 50% sleva na dětské oblečení z CA! Já určitě využiju! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
12.9.12 11:21

@Boboušek
Děkuji za info :-). Taky bych to určitě využila :-).

Jinak co se týče zimní kombinézky, tak zatím koukám jen na internet, ale moc se mi nelíbí :-(. Nejvíc se mi líbí na aukru - sice jsou použitý, ale jsou takový ňuňánkový :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
12.9.12 11:24

@Boboušek na já vím, že tam je ten klub, ale prej se tam můžeš zaregistrovat až dva měsíce před termínem porodu, to psali na stránkách…
Kombinézku jsem odmítla kupovat novou, protože to máš toho prcka v zimě pořád schovaného a už jsem vůbec nechtěla klasickou šusťákovou, tak jsem na mimibazaru objednala takovou tu z venku flaušovou, teplou, velikost je uvedena 0-3m stála pár kaček a je moc pěkná a od švagrové mám půjčenou takovou opravdu škaredou musím říct, šusťákovou, taky úplně malinkou, to mám jako náhradní no a bývalka od přítele nám chce koupit taky k narození miminka kombinézu, snažila jsems e jí vysvětlit, že to bude zbytečné ve 4.měsíci mít novou kombinézku (to by vyšlo, že v březnu by jí malá měla dorůst) ale tak ona je chytrá, jí to nevymluvíš :-D :-D
jo a dneska se mi zdály divoké sny, nic nepříjemného, ale musím se s vámi podělit, včera jsem tak chodila po obchodech, abych si koupila nějaké tričko s dl. rukávem na podzim, delší, ať mi z něj neleze pipík a dívala jsem se na oblečky a strašně se mi líbily v jednom obchodě oblečky na chlapečky, tak asi z toho podnětu se mi to zdálo. Normálně jsem byla těhotná a jela jsem do nemocnice rodit (nic mě nebolelo, žádné stahy, ale jela jsem prostě rodit) tam se mi narodil chlapeček 2,50kg (to bylo asi z toho, že jsem s mamkoíu včera řešila porodní váhy dnešních miminek) dala jsem mu i jméno, ale do rána se mi to vypařilo (mám dokonce pocit, že původně se narodila holčička) hned mě pustili domů, že stačí, když tam zůstane do druhého dne miminko, ale břicho jsem měla pořád, protože v něm byl další prcek, který se měl rodit druhý den, druhý den jsem zase jela do porodnice a porodila chlapečka Marečka 2,20kg…to je psycho sen co??? :-D ale nebyla to žádná noční můra, jen jsem doma začala vytahovat modré oblečky, ani nevím, kde jsem je vzala :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
12.9.12 11:25

@saruselib teď měli hezké kombinézky v kiku, teda mě se aspoň líbily, ale nevím, jaké velikosti

• Citovat
  • Upravit
531
12.9.12 11:34

Holky, tak jsem si myslela, že mám vybraný kočárek, a už jsem zase na vážkách :-(, chjo! O víkendu jsem se byla podívat za rodinou, s mamčou jsme byly na procházce a potkaly paní s 3kolkou Teutonia spirit s3 - docela mě zaujala a tak jsem se paní začala vyptávat :mrgreen:. Osobně jsem původně vůbec do 3kolky nechtěla jít, ale po rozhovoru s paní a přečtení několika diskuzí (a že jich nebylo málo :-D) jsem pro ni rozhodnutá. Jen mám teď dilema, Teutonie je dost drahá (zase v obchodě mi říkali, že v hluboké korbičce je miminko tak cca půl roku a pak jde do sporťáku, tak ať se spíš zaměřím na kvalitu sporťáku, než na velikost korby atd… A kvalitní sporťáky jsou v trojkombinaci holt dražší…) Mrkla jsem na bazoš a jednu tam prodávají za 15tis. po jednom dítku v místě mého bydliště… No ale vzápětí jsem objevila peg perégo GT3 na jedněch stránkách v akci z původních 20tis. na 15… Tak teď váhám - jít do ojeté teutonie spirit S3, nebo do nového PP GT3? :nevim: :nevim: :nevim:.
Samozřejmě diskuzí na téma teutonka nebo PP GT3 jsem si přečetla taky dost, u mě vyhrává zatím ta teutonie, ale zase je jetá a PP GT3 je nový… Chjo, chjo, to jsem já - nerozhodný střelec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
12.9.12 11:39

@saruselib tak pokud o ten ojetý model tak stojíš, tak po 1 dítěti nebude zrasovaný, ale pokud se ti líbí i ten nový, tak bych šla raději do nového, za mě já chtěla nový kočárek za každou cenu, nakonec nás i s autosedačkou vyšel na 8000,– což je o dost méně, než ten tvůj, ale pro nás je to hoooodně, ale já bych šla raději do nového, pokud proti tomu modelu nemáš nějaké výhrady, já bych dlouho neváhala, aby ti to někdo nevyfouk, nebo jim nedošly kusy v akci

• Citovat
  • Upravit
531
12.9.12 11:42

@elis_an3
Super sen :mrgreen:. Mě se zdávají taky dost živé sny, no to máme z toho, jak to všechno furt rozebíráme a řešíme :mrgreen:.
No mě se právě taky ty šusťákový taky vůbec nelíbí… a i ten materiál mi pak přijde nepříjemnej. Tak jsem zvědavá, jakou nakonec pořídíme. Ale jak jste psaly o těch penězích, jsme na tom asi všechny stejně… Takže musím postupně, ještě do toho rekonstrukce obýváku :zed:.
Ale přišly mi už z aukra ty věcičky pro mimíska, jsou nádherný, tak z toho mám obrovskou radost! Teda mám zatím jen věcičky od 0 do 3m, takže pak budu zase něco shánět… Děkuji za tip, do Kiky se taky mrknu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
12.9.12 11:48

@elis_an3
No samozřejmě tam mají jen do vyprodání zásob :think:. Uvidím, volala jsem té paní na inzerát (ještě před tím, než jsem objevila ten v akci), prý je teď v zahraničí, že mi v sobotu zavolá. Za podívání nic nedám… No a pak když tak zkusím štěstí v tom obchodě.
Taky je pro nás dražší, ale nechci pak dávat penízky ještě za sporťák a navíc jsem z Liberce a tady v tom terénu a zasněžený zimě se bude lepší kočárek hodit. Původně jsem měla vybraný taky kočárek kolem 10tis., ale návštěva u mamky mě fakt zviklala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
12.9.12 11:54

@saruselib no za mě, já bych brala raději nový, protože ho přecejen budeš užívat zhruba 3roky, denně, intenzivně, bude v záruce pokud se něco pokazí, kdežto ojetý už asi v záruce není…to mě teda napadlo jako další mínus ojetého kočárku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex