Poradna duly
Jana Čurdová
@saruselib Tak já koukala teď na net na oba tvé favority a za mě musím jednoznačně říct Peg Perégo!
Ten druhej je taky hezkej, ale vzhledově mě uchvátil ten Peg Perégo! Navíc, já jsem chtěla jedině novej kočárek… Záleží na tobě, ale můj favorit je jasnej!
@elis_an3 Záleží na jakou narazíš prodavačku v prodejně! Na jednom místě mi řekla, přesně to, co píšeš ty a na druhé mi to paní sama nabídla a hned mi to zařídila! Jsou tam slevenky na plenky, ubrousky, kosmetiku, těhotenské kalhotky, vložky do podprsenek… ![]()
V Kiku jsem na kombinézky běžela hned jak začal platit letáček a bohužel v našem městě nebyly vůbec! Ptala jsem se na prodejně a prodavačka mi řekla, že jim bohužel vůbec nedorazily!
Myslela jsem, že využiju tu 50% slevu do CA na kombinézku, ale mě se tam nelíbí! Teď mám vybranou na netu cca za 500,– bílou s výšivkou. Kombinézku nemám po kom dědit, tak jí hold budu muset koupit! Chystám se na velikost 62.
@Boboušek ale zase jak přemýšlím, tak v průkazce mám psáno, že termín podle PM je 26.11,takže by mi ty dva měsíce vyšly a oni jako kontrolujou tvůj termín porodu někde??? Tam asi hned zítra zajdu teda
a jaká je platnost těch kypónů? Jako kdy končí jejich platnost, kdyby to byla jen chvíle, tak počkám na další vydání raději
@elis_an3 Prosím tě, po mě chtěla paní vědět jenom předpokládaný datum porodu, ani průkazku nechtěla! A slevenky platí do 30.6. 2013.. Já mám termín na vánoce a registrovaná tam jsem už aspoň měsíc, ale napadlo mě vám to napsat až dnes! ![]()
@elis_an3 A lze se registrovat i do Globusu do jejich mimi klubu! - taky už máme a jako dárek jsme dostali balík plenek! ![]()
Ahoj holky, teda vy datlujete
Já myslím, že porody snad něják zvládneme, ikdyž těch 60km do porodnice teda fakt nezávidím. Kočárek za mě na zimu určitě 3trojkolka, taky jsme se pro ní rozhodla, měla jsme Dorjana a byl to dobrý kočárek, ale v zimě ty přední natáčecí kolečka, která měla jiný rozestup než zadní nic moc, jen takový můj postřeh. A pokud bych se měla rozhodnout mezi teutonkou(použitou) a peregem(novým), tak volím spíš perego, líbí se mi víc. U teutonky jsem četla že má strašně nízkou stříšku a pokud máš větší dítě(což já mám) tak mu to pak vadí při sezení, no a perego, myslím že je co do srovnání kvality podobný jako teutonka(oba jsou to kvalitní kočárky), ale mě by zase vadilo, že je poměrně těžký a já kočárek dost často skládám do auta a zvedám a to nemluvím o mhd, když neni nikdo kdo by pomohl, tak chci být aspoň trochu soběstačná
Jinak skládat by měli jít oba stejně i se sportovní nástavbou, což bylo teda u dorjana taky strašně otravné, vycvaknout nástavbu, položit, pak složit kontrukci, dát do auta a pak na to sedačku
To rozhodování je strašně težký, tak jenom můj postřeh, každému stejně vyhovuje něco jiného ![]()
@Boboušek Jinak to dmko, je teda dobrý nápad, sleva 50% do cačka už je dost
Holky a jak teplé ty kombinézy kupujete, pošlete mi obrázek na co koukáte ať vím. Mě se nejvíc líbí takové ty podšité chlupatkové, ale nevim, jestli to stačí, do kočárku do fusaku, pořád si říkám že by mělo, přece to miminko nebudu rvát do nějáké péřové nebo teda vatelínové šusťákové kombinézy a pak ještě do teplého fusaku, to mi příjde moc, stejně s těma drobečkama nemůžem chodit ven když bude nějáká šílená zima, myslím že se může do -5 nebo -10 ![]()
@Miry
no já furt nevím, taky bych asi měla raději volit nový, než ojetý kočárek, ale zase pp GT3 je prý opravdu těžší a hůř skladnější než teutonka, je delší a robustnější, takže do užších míst se nevejde (výtahy, úzké uličky v obchoďáku atd… Teutonka má zase prý líp posazené těžiště - je stabilnější a jízdními vlastnostmi taky lepší (ale sporťák je prý moc narovnaný a miminko sjíždí dolů). U PP se mi nelíbí, že nemá nožní brzdu (má jen ručku), takže v mhd může být problém… (i když píšou, že se dá ta ruční zablokovat do nějaké drážky, ale na to bych nerada spolíhala). Na teutonku jsem koukala, že se když tak prodává prodlužovací nástavec ke sporťáku, takže se ložní plocha zvětší. No uvidím, co mi řekne paní, až se tam přijdu podívat. Jsem asi hloupá, ale furt u mě ještě vyhrává ta ojetá teutonka (i když rozum říká, že raději do nového
) Taky k ní je autosedačka Maxi cosi, což je podle mě lepší, než PRIMO VIAGIO Tri-Fix ISIP, která je v stu u PP… Ale u PP se mi zase líbí, že je na něm přidělaná ledvinka a držák na pití - a je k tomu i nánožník, taška a zimní fusak grátis. To nevím, jak u té ojeté teutonky, v inzerátu tam paní nic nepíše
. No, takže měla bych dát na vaše rady, děvčata, ale moje hlava to asi teď nějak nebere, asi jsem se do teutonie spiritky zamilovala, když jsem ji viděla. Třeba kdybych naživo viděla peg perégo, možná bych změnila názor ![]()
@Miry
Já zatím koukám tady na aukru: http://aukro.cz/…g.php/search?…
a tahle je krásňoučká: http://aukro.cz/…1640563.html
nebo ta: http://aukro.cz/…5694179.html
a co se týče velikosti - to je asi risk
. Jinak v chytré knize co jsem si kupovala, tak píšou, že jak je pod -5, tak s mimískem nevycházet, asi cele šestinedělí budeme tvrdnout doma
@saruselib Hele, pokud si se zamilovala do teutonky, tak jí vem, každý má jiné priority a stejně s tím kočárkem budeš jezdit ty
Podívej se na živo na oba kočárky, zkus si je osahat a uvidíš, jinak ta autosedačka, zase jenom osobní názor já bych do použité nešla, nevíš jak se s ní zacházelo, jestli neni bouraná, každý ti může říct co chce a navíc plasty u sedaček jsou kvalitní a pevné 3 roky, pro bezpečí toho nejdražšího co máme si já určitě kupuji novou autosedačku(jinak maxi cosi je určitě jedna z těch nejlepších) přeji šťastný výběr ![]()
@Miry já bych žádnou extra teplou nevolila, s dětmi 3-6let jsme v práci nesměli chodit ven pokud bylo -8 a více, takže počítám, že s miminkem je to stejné, navíc budeme je mít čerstvě snešené, tzn, že se asi v 6ti nedělí nebudem vydávat na dlouhé procházky už jen kvůli svému zdraví, já mám hodně teplý fusak emitex combi, kombinézku jak už jsem řekla flauš a podšité, pokud bude větší zima, tak malou obleču více, pod tu kombinézku, nebo zababuchám do deky, ale i tak se mi to zdá moc.....ale bude to mé první, takže se řídím jen svým instinktem a názorem, nevím jak to bdue v reálu.
Jinak to Dm je super, já jsem v tom jejich klubu, že mám tu kartičku a jak mám body, tak si vyberu slevovou knížku, jinak tam mají i tak super věci, dokonce se mi doneslo od kamarádky, která měla kožní obtíže, že jí její kožařka říkala, že kosmetika z Avonu je snad to nejhorší (ona používala tuto) a nepřímo ji doporučila tu dmkovskou značku, já mám od nich svad vše na vlasy, sprcháče pro sebe i pro malého, mám u nich i kupované lahvičky pro mimčo, nedám na ně dopustit a ty ceny jsou super, jen plínky mě u nich nenadchly :- na ty jezdím do tesca
Tak jsem si to myslela správně, že to bude do těch -5, to víte no sice doma jednoho lumpa už mám, ale byl letní, tak se tohle zas tolik neřešilo. Ty kombinézky jsou kouzelný, takový jsem měla na mysli přesně já a co jsem četla tak určitě jsou nejlepší ty na dvě řady zapínání, kvůli svlékání a oblekání, no a velikost kombinézky taky nevím, myslím že budu asi koukat taky po velikosti tak 56-62, ty úplně malinkatý asi nemají cenu, když jim pod to člověk něco oblékne, tak to snad bude dobré. Fusak jsem měla taky emitex na první a byl opravdu teploučký, teď chci do Quinnyho přímo jejich fusak a už jsem si taky vybírala na mimibazaru, ale potřebovala bych už vědět jestli mám koukat po modrém, nebo červeném, už se moc těším, tak snad příští měsíc už budu objednávat ![]()
@elis_an3 Jo a jinak je fakt, že to dmko má celkem dobré výrobky, občas tam pro něco taky zajdu a ještě se mi nestalo, že bych byla nespokojená ![]()
@Miry jako já jsem od 3.měsíce doma a tak se nudím, pořád řeším, co ještě na malou atd…mě by asi trefilo, kdybych nevěděla, co to bude, mě se neutrální věcičky moc nelíbí, asi ve 4. měsíci jsem se dozvěděla, že to bdue holčička, ale přmo mi řekl, ať se ho za měsíc raději zeptá znova, tak jsem říkala, ještě nic růžového nebrat, ale taťulda šel do obychodu a už jsme celí růžoví
byla jsem nervózní až do 3D UTZ, že se třeba spletl a chudák chlapeček bude celý v růžovém, ale na tom UTZ to bylo tak náááádherně vidět, že všechny obavy opadly, já seděla neustále na netu a hledala a kupovala
teď už máme pokojíček vymalovaný na fialovo, růžovou lampičku prostě všechno hotovo, už tam chybí jen postýlka
takže všechno jede v holčičím doslova přeslazeném stylu, kdybych nevěděla, co to bude, tak bych byla asi naštvaná ![]()