Poradna duly
Jana Čurdová
Cauky holky, najdu tu nekterou maminku, ktera ma termin v dubnu a už byla na svém prvním ultrazvuku??? rada si popovidam
Příspěvek upraven 19.08.12 v 17:05
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@luckabrno ahojky, já, ale zatím ještě inkognito
nedavno jsem prodelala zamlklé těhu tak to ted nechci zakriknout ![]()
jinak ja uz byla na utz 3× a jsem dnes v 7+2 cca na posledním utz bylo i srdicko a na dlasi kontrolu jdu v pátek
co ty?
Byla jsem na ultrazvuku teď v pátek, jsem v 6tt+3, srdíčko se už ukázalo, už jsem i těhotenskou průkazku dostala, na další kontrolu jdu přesně za 14 dní. Vím, že jsme teprve na začátku. Budu Ti držet palce.
@luckabrno i ja tobe
to ti dala uz v 7tt prukajdu jo? a cekate prvni? a kolik ti je?
Je to moje první. Už budu starší maminka, je mi okolo 35. A Tobě? Zatím vše probíhá v pořádku.
@luckabrno mně je 26 a taky první
jak ti je? ja celý dny jen lezim, nemuzu nic, jsem jak malomocná, žaludek na vodě a únava
co ty? už máš příznaky? jak dlouho jste se snazili?
My jsme se snažili dlouho. Protože musím brát utrogestan, tak občas spím po obědě, jinak se cítím dobře, akorát trochu špiním. Krásný věk. CO bych dala za pár kilo dolů, díky hormonům je mám spíš nahoru. Musíš vydržet, časem bude líp.
Ja bych pár kilo dole taky potrebovala…vazim silenych 65kg
no ale ted se mi stejne zhubnout nepovede
nouž bych chtela byt tak ve 14tt - abych mela po screeningu a aby mi nebylo tak blbe a slabo ![]()
Ahoj, taky se časem snad přidám, jsem teprve 4tt, takže utz možná v úterý, čekám druhé, ale po 20ti letech (takže skoro prvorodička), bude mi letos 38. V lednu jsem měla mimoděložní, tak se dost bojím. Občas sem juknu ![]()
Neboj, uteče to jako voda. Vím, že veškeré vyšetření máme teprve před sebou. Musím valit, opatruj se. Budu tu ve středu navečer.
Věřím, že časem nás tu bude více a budeme se dělit o společné zážitky.
Holky, já bych měla být 4tt, doktor má dovolenou, ordinuje až posl. týden v srpnu a to bych měla být 5-6tt. Kdy nejdříve doktor uvidí mimi na utz? ![]()
Chtěla jsem se jen ten poslední týden v srpnu zajít poptat na léky v těhotenství a celkově poradit o užívání vitamínů. Myslíte, že mi utz udělá hned při té „kontrole“? Díky
Ahoj holky, taky se přidám, zda-li můžu. Jsem dnes 6+2tt. (počítáno podle ovulace, doktor v pátek snad upřesní). Jsem po ZT v listopadu loňského roku, tak se dosti bojím, ale i věřím, že tentokrát se to povede. Už přes týden je mi dosti špatně, z hladu i z jídla, tak jen tak ležím a koukám
No a jsem teda unavená, každý den po obídku spím. Jo a jsem kvůli potratu a kvůli fyzicky náročné práci na neschopence. ![]()
@Betynka87 já mám zase psych. náročnou práci - rozčilování, které nejde podchytit…ale na neschop. asi nepujdu
jinak ja jsem uplne marna, nemuzu nic delat, hned jak se zvednu ze sedacky, tak je mi blbe
ale at, hlavne at to ted vyjde
@amille nejdrive uvidi kolem 6tt, ja byla v 5+0 a videl jen gestacni vacek, pak jsem byla v 6+0 a už bylo mimi a pak v 7+0 a bylo srdíčko
a ted pujdu jeste v pátek…vic me kontroluje, protoze jsem po ZT
@radka101 takže drzim palecky, vyjde to
@Anonymní píše:
@Betynka87 já mám zase psych. náročnou práci - rozčilování, které nejde podchytit…ale na neschop. asi nepujdujinak ja jsem uplne marna, nemuzu nic delat, hned jak se zvednu ze sedacky, tak je mi blbe
ale at, hlavne at to ted vyjde
Jo, taky jsem marná. Dnes je první den, kdy relativně i jím, protože mi není až tak moc špatně. Nevolnosti jsem u minulého těhotenství vůbec neměla, tak se tím uklidňuji, že už to dobře dopadne. Snad už budeme mít štěstí ![]()
V práci nejsem ještě z toho důvodu, že jsou tam různé infekčí onemocnění a je to riziko v těhotenství ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat