Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6177
27.8.12 21:01

@amille Měla jsem stejný problém - colu jsem vyzvracela, zázvorový lízátka nepomáhaly vůbec, zázvorový čaj ano, na půl hodiny a ode dneška jsem zkusila vymačkaný citron v čaji (ve 2 litrech půlka nakrájeného citronu), nechala odstát a pila studený a světe div se, dnes jsem normálka jedla!!!

• načítám...
2242
27.8.12 21:09

@111verunka111 No já se bojím aby to nebylo horší a horší… Jsem ještě studentka a představa, že za pár dní budu utíkat z hodin zvracet, mi docela děsí. :( Já si to o těch lízátkách hnedka myslela :), ale ten zázvorový čaj zkusím. Ono už jen pocit, že pro to něco dělám, mi uklidňuje. Od kdy do kdy jsi měla nevolnosti? Já jsem teď v 6tt.

• načítám...
2242
27.8.12 21:11

@Betynka87 Tyyy jo, hnedka zkusím zítra!! :) A čaj normálně černý? někde jsem četla, že černý by se neměl v těhu a když jo, tak slabší, tak se radši ptám..

• načítám...
6177
27.8.12 21:30

@amille Já piju ovocné čaje - ale tak, že si dám do těch dvou litrů jen jeden sáček, tak to je jen obarvená voda skoro :-D Já mám nevolnosti od 5.tt a teď jsem v 8.tt a stále trvají. A teď právě přicházejí, po celém odpoledni klidu :-)))

• načítám...
2242
27.8.12 21:35

@Betynka87 Já jsem si před týdnem pískala, že mne se nevolnosti týkat nebudou. Jak jsem se spletla!!! :D :,( Dnešek jsem vyloženě protrpěla. Zítra ráno zkusím než vstanu něco sníst, tady jsem to vyčetla, že to pomáhá. A pak taky prý pořád jíst po menších částech, tak uvidíme. Já trpím nevolnostmi už od brzkého raníčka - v intervalech po 20 minutách cca. Hrůza!! Doufám, že to nebude dlouho trvat.. :(

• načítám...
6177
27.8.12 22:24

@amille Jo, mě sice nevolnosti začínají až když vstanu, vleže to nevadí, ale dnes ráno jsem zkusila sníst perník a je pravda, že mi bylo celkem dobře, jen na chvíli se mi dopoledne udělalo zle…no zato teď si to užívám, Ležím v posteli a je mi fakt zle :D

• načítám...
111verunka111
27.8.12 22:52

@amille presne od kdy do kdy nevim uz, ale cca od toho druheho tydne po 3 mesic asi…druh trimestr jsem si uzivala, a ve tretim se mi nevolnosti nekdy vracely. Ale tak ten drobecek za to stoji, pockej na porod :) ja zvracela ikdyz jsem byla na klistyru :D

• Upravit
2242
28.8.12 07:41

Holky, to jsou muka tohle! :twisted: V noci jsem spala cca 4 hodiny, ploužím se po domě, abych nezvracela, ve finále v 7 ráno :poblion: a je mi o hodně líp - na nějakých půl hodiny. Zblázním se, je to šílený… Nefunguje vůbec nic - ani zázvor, ani citron.. Hladím bříšana a domlouvám mu, aby se trochu uklidnil, copak nevidí, jak maminka trpí? :)

• načítám...
22585
28.8.12 08:36

@amille
:mrgreen: Tak to já spim dobře, jen mě štve to časté lítání na wc :roll:
A sama jsem udivená, že mi zatím není zle.. ale věřím, že to příjde :lol:

• načítám...
2242
28.8.12 09:08

@Nastys Závidím!! :) Já si pískala do minulého týdne, že mi nic netrápí.. No a teď? Nejradši bych usnula a probudila se za čtyři měsíce…

• načítám...
6177
28.8.12 09:28

Holky, já si myslím, že se s vámi brzo rozloučím, sice už se mi stalo, že mi nevolnosti zmizely na 3 dny a pak se zase vrátily a kontrole bylo vše ok, jenže od včera mě skoro vůbec nebolí bradavky, když na ně sáhnu, nemám nalitý prsa vůbec a zle mi je jen tak minimálně. Asi se u mě opakuje ZT :,( :,(

• načítám...
2242
28.8.12 09:37

@Betynka87 Aj… :( Snad ne Betynko, držím palečky!
Já sice se ZT problém nemám, ale prsa mi bolely, pak zničehonic přestaly, pak jen trochu bolely a teď už nebolí vůbec, jen je mám nateklé.

Holky, letím na gyndu, neudržím v sobě vůbec nic, už ani vodu… :( Snad mi pomůžou.

• načítám...
22585
28.8.12 09:40

@Betynka87
:( nesmíš myslet hned na nejhorší :hug:

@amille
to jsi jak já při prvním těhotenství, ani vodu jsem vypít nemohla.. šla hned ven..

• načítám...
2242
28.8.12 17:33

Tak jsem dostala Torecan čípky. Za 14 dnů kontrola. No a včekárně jsem se málem složila, jak mi bylo zle, ale když jsem se vrátila domů a dala nohy nahoru, udělalo se mi líp a teď cítím jen „pocit na zvracení z hladu“ - jestli víte co myslím. :) Možná budu mít i nějakou lepší véču než jen rohlík nebo vánočku :D

• načítám...
2242
28.8.12 17:33

Jo, ale musím zaklepat, ať to nezakřiknu… :) :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital