Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@amille Měla jsem stejný problém - colu jsem vyzvracela, zázvorový lízátka nepomáhaly vůbec, zázvorový čaj ano, na půl hodiny a ode dneška jsem zkusila vymačkaný citron v čaji (ve 2 litrech půlka nakrájeného citronu), nechala odstát a pila studený a světe div se, dnes jsem normálka jedla!!!
@111verunka111 No já se bojím aby to nebylo horší a horší… Jsem ještě studentka a představa, že za pár dní budu utíkat z hodin zvracet, mi docela děsí.
Já si to o těch lízátkách hnedka myslela
, ale ten zázvorový čaj zkusím. Ono už jen pocit, že pro to něco dělám, mi uklidňuje. Od kdy do kdy jsi měla nevolnosti? Já jsem teď v 6tt.
@Betynka87 Tyyy jo, hnedka zkusím zítra!!
A čaj normálně černý? někde jsem četla, že černý by se neměl v těhu a když jo, tak slabší, tak se radši ptám..
@amille Já piju ovocné čaje - ale tak, že si dám do těch dvou litrů jen jeden sáček, tak to je jen obarvená voda skoro
Já mám nevolnosti od 5.tt a teď jsem v 8.tt a stále trvají. A teď právě přicházejí, po celém odpoledni klidu ![]()
@Betynka87 Já jsem si před týdnem pískala, že mne se nevolnosti týkat nebudou. Jak jsem se spletla!!!
Dnešek jsem vyloženě protrpěla. Zítra ráno zkusím než vstanu něco sníst, tady jsem to vyčetla, že to pomáhá. A pak taky prý pořád jíst po menších částech, tak uvidíme. Já trpím nevolnostmi už od brzkého raníčka - v intervalech po 20 minutách cca. Hrůza!! Doufám, že to nebude dlouho trvat.. ![]()
@amille Jo, mě sice nevolnosti začínají až když vstanu, vleže to nevadí, ale dnes ráno jsem zkusila sníst perník a je pravda, že mi bylo celkem dobře, jen na chvíli se mi dopoledne udělalo zle…no zato teď si to užívám, Ležím v posteli a je mi fakt zle ![]()
@amille presne od kdy do kdy nevim uz, ale cca od toho druheho tydne po 3 mesic asi…druh trimestr jsem si uzivala, a ve tretim se mi nevolnosti nekdy vracely. Ale tak ten drobecek za to stoji, pockej na porod
ja zvracela ikdyz jsem byla na klistyru ![]()
Holky, to jsou muka tohle!
V noci jsem spala cca 4 hodiny, ploužím se po domě, abych nezvracela, ve finále v 7 ráno
a je mi o hodně líp - na nějakých půl hodiny. Zblázním se, je to šílený… Nefunguje vůbec nic - ani zázvor, ani citron.. Hladím bříšana a domlouvám mu, aby se trochu uklidnil, copak nevidí, jak maminka trpí? ![]()
@amille
Tak to já spim dobře, jen mě štve to časté lítání na wc ![]()
A sama jsem udivená, že mi zatím není zle.. ale věřím, že to příjde ![]()
@Nastys Závidím!!
Já si pískala do minulého týdne, že mi nic netrápí.. No a teď? Nejradši bych usnula a probudila se za čtyři měsíce…
Holky, já si myslím, že se s vámi brzo rozloučím, sice už se mi stalo, že mi nevolnosti zmizely na 3 dny a pak se zase vrátily a kontrole bylo vše ok, jenže od včera mě skoro vůbec nebolí bradavky, když na ně sáhnu, nemám nalitý prsa vůbec a zle mi je jen tak minimálně. Asi se u mě opakuje ZT
![]()
@Betynka87 Aj…
Snad ne Betynko, držím palečky!
Já sice se ZT problém nemám, ale prsa mi bolely, pak zničehonic přestaly, pak jen trochu bolely a teď už nebolí vůbec, jen je mám nateklé.
Holky, letím na gyndu, neudržím v sobě vůbec nic, už ani vodu…
Snad mi pomůžou.
@Betynka87
nesmíš myslet hned na nejhorší ![]()
@amille
to jsi jak já při prvním těhotenství, ani vodu jsem vypít nemohla.. šla hned ven..
Tak jsem dostala Torecan čípky. Za 14 dnů kontrola. No a včekárně jsem se málem složila, jak mi bylo zle, ale když jsem se vrátila domů a dala nohy nahoru, udělalo se mi líp a teď cítím jen „pocit na zvracení z hladu“ - jestli víte co myslím.
Možná budu mít i nějakou lepší véču než jen rohlík nebo vánočku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat