Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Díky holky, já ho ale nemám na rtu, ale v dutině ústní, zase se mi to rozlézá mám strach že zase budu mít herpetickou stomatitídu.
Oni s tím nic nedělají, bohužel, už jsem takhle skončila i ve špitále, protože jsem měla i teploty a na krku se mi zvětšily uzliny. Tehdy jsem si myslela, že mi dají nitrožilně zovirax a nic. Léčbu prý provádějí pouze tam kde člověk ohrožen na životě, tedy má sníženou imunitu, jako lidé s AIDS a podobně. O mě nejde, mám jen strach o mimčo.
Tak jsi k zubaři a tuhle skutečnost mu řekni, co se ti přihodilo a že jsi těhotná a bojíš se, aby to nepostihlo plod. Uvidíš, co ti řekne. Hodně štěstí ![]()
@Capelucita Bohužel mně na to nezabírá nic, jak je tělo oslabené, šup a je to tam, teď je to buď z toho těhotenství, nebo ze stresu, ve čtvrtek jsme měli dopravní nehodu se zraněním, já jsem z toho byla 2 dny hodně špatná, tak předpokládám, že to je z toho. Opary se mi dělají od mala, od porodu před 20ti lety se mi začay dělat v ústech - nejsou to afty, je to též Herpes.
@Capelucita nám se nic nestalo, ale protistranu odvezla rychlá, ale vina je nejspíš na nás, i když jsem to nezavinila, dost mě to vzalo.
@Betynka87 Tak jsem tam byla, nic s tím nejde, mám si koupit corsodyl a na otázku zda to vadí v 1.trimestru, mi odpověděl, že trochu vadí, ale že s tím hold nic nenadělám
Takže se můžu tak akorát klepat zda to malý ustojí
.
Nejdete někdo v nebližších dnech na screening? Já jdu na něho 25.9. a týdenpředtím na krev. Prodělali jste i nějaké jiné vyšetření než ultrazvuk?
@luckabrno ja jdu na screening26.9. takže týden po tobě ![]()
holkytaky vás boolí břicho??? taková bolest jakoby se natahovalo
![]()
Tak jsem byla u dr. ve středu a jsem v prý v 7. týdnu, takže zřejmě nás to čeká koncem dubna, na screening jdu taky 26.9., tak snad bude vše v pořádku. Mě břicho teda ani moc nebolí, ale je mi pořád zle, nemám absolutně na nic chuť…Cítím se přeně tak, jako když jsem po flámu, akorát ted už to trvá dost dlouho
Pro mimíska to ale vydržim ![]()
Tak včera utz, srdíčko bije, další kontrola za 14 dní. K oparu se přidala bolest v krku, teplota, zánět močáku a to vše během 3dnů ![]()
Já jdu na kontrolu za týden v pondělí, už mi to přijde jako celá věčnost, sice jsem u něj byla teď ve čtvrtek kvůli nevolnostem, ale to mi ani ultrazvuk nedělal, jen napsal torecan a poslal mě domů, fakt nevim co by mu udělalo, kdyby mi ten ult udělal, zvlášť když jsem po dvouch potratech. ![]()
@radka101 gratuluju k srdíčku a je mi líto, že jsi tak onemocněla ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat