Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak to je dobrá zpráva, neboj se, to bude dobrý, uvidíš. Já jdu až 17.9.,to nevim jak to takovou dobu vydržim ![]()
Teda holky, vůbec nezvádim. Přeju, ať se to brzy uklidní. Já jsem zatím v pohodě, jenom prsa bolí, ale naštěstí nezvracím, protože to teda nevím, co bych v práci dělala ![]()
Tak holky, už nemusím tajně, protože už jsem to ségře, co sem chodí sdělila: tak dneska jsem byla na kontrole a je to v pořádku, je tam jedno (to se mi ulevilo
), srdíčko už ťukalo, odpovídá přesně na termín, jsme 6+3. Tak jsem ráda, zatím je mi dobře, tak to okolí tajím bez potíží. ![]()
@Betynka87 Já doufala, že to budeš mít ok.
Mně taky bolet přestaly a začaly, a pak zase znovu.
Já zvracím teda dost, ale to je v pohodě, horší jsou ty nausea.
To mi je k pláči jak mi je zle, ale musím vydržet. Nezbývá než doufat, že se to zlepší a neskončím na kapačkách.
@Betty03 Gratulace!
@amille No právě ta nauzea, když se nemůžeš vyzvracet, protože v sobě nic nemáš je kolikrát vážně horší, než samotné zvracení. Já to tak měla včera, to jsem vážně skoro brečela! A od včera mě ještě bolí palice!
No a jinak dnes mi bylo hrozně jen odpoledne, pak se to dalo a zase až teď mě žaludek tlačí. Uvidíme zítra. Dobrouky holky ![]()
@Betty03 píše:
Tak holky, už nemusím tajně, protože už jsem to ségře, co sem chodí sdělila: tak dneska jsem byla na kontrole a je to v pořádku, je tam jedno (to se mi ulevilo), srdíčko už ťukalo, odpovídá přesně na termín, jsme 6+3. Tak jsem ráda, zatím je mi dobře, tak to okolí tajím bez potíží.
Jé, gratuluji ![]()
Díky. Dneska jsem teda ospalá až běda, ale děti jsou pokladi, hrajou si a nechali mě i dřímat vedle nich
.
@Betty03
To jsou ale hodné dětičky
Já si taky plánovala odpolední pochrupování, ale nějak na to nedošlo. Malý byl plný energie tak jsme vyrazili ven.
No a teď samozřejmě chrupe ![]()
Tak to já si schrupla
Asi hodinku u televize, ale pak přišly nevolnosti opět - a to jsem si říkala, jak je to super, že je dnes nemám ![]()
My jsme dneska 8+1, už mám i termín na screening. Bohužel bojuji s oparem.
Ahoj holky, tak to už u mě taky začalo, zvracim skoro celý den, po půl hodinách
![]()
@chelsea001 Tak to mě mrzí! U mě už druhý den vůbec nic, jen mám pocit úplně těžkého a plného žaludku. A asi mi upadnou bradavky. Zítra se dozvím, jak to s námi vypadá, tak jsem fakt zvědavá. Ta nejistota a strach, to je fakt děsný! ![]()
Krásný dobrý den těhulky, já se na víkend „zdejchla“ k babičce, a nebudete tomu věřit, ale vůbec jsem neměla žádné nevolnosti (když nepočítám to, že mi po ránu šlo hůř jíst). Spravila jsem se o dvě a půl kila a jedla jsem pak naprosto všechno. Tak se mi zdá, že ty nevolnosti jsou hooodně ovlivněny psychikou…
Modlím se, aby se nevrátily… ![]()
Jak je vám?
@amille mě je čím dál tim hůř, popíjím tu colu, ale vůbec to nepomáhá, ani když se trochu najim, prostě nic. A to musím odpoledne s malým ven, se někde
@Betynka87 neboj to bude dobrý, budu ti držet palce a určo si řekni o fotečku, ať se tady pokocháme ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat