Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Taky přímo nezvracím, ale je mi na
, kolikrát si říkám, že bude lepší se
, jenže to nejde ![]()
Víš, ať mám nevolnosti klidně celé těhotenství, ale hlavně, aby bylo vše v pořádku ![]()
@Anonymní píše:![]()
ja si rikam to same
![]()
tentokrat to vyjde, citim to
Taky mám ten pocit!
Kolik jsi dnes tt.?
@Anonymní píše:
7+2tt a ty?
6+2tt - teda podle menses dýl, ale měla jsem posunutou ovulku
Ahoj můžu se taky přidat? Jsem po 2 zt a teď jsem ve 4 týdnu, k doktorovi jdu až 27.srpna
Ahojky.
Ráda bych se přidala ale zatím jsem testovala dnes odpoledne a zatím nic nevyšlo byla jedna čárečka maličko se cítím že menzes nedojde a na druhou stranu vím že do týdne dojde dneska je to 28.dní co bych to měla dostat ale zatím nic.
Třeba příští týden budu testovat a třeba se přidám třeba né.
Všem těhulkám přeji hezké těhotenství a taky aby to všem vyšlo a nikdo z vás nebyl neštasten moc moc přeji a GRATULUJI. ![]()
Hodně uspěchu při dalších KO a ULTRAZVUKU. ![]()
Ahoj holky ![]()
Koukám, že Vás tu zatím moc není ![]()
Dneska jsem teprve testovala a ukázaly se //.. ale zatím bych to nerada zakřikla.. po domluvě s dr. mám ke konci měsíce dorazit na utz ![]()
@Betynka87
děkuji
ale nebudeme to rozmazávat, abych něco nazakřikla ![]()
A co ty? Jak si užíváš těhulkování? : -)
@Nastys Pár dní nevolností vystřídaly tři dny bez nevolností, tak jsem si říkala, že je určitě něco špatně, ale ne, dnes opět přišly a trvají doteď. Takže si to opravdu užívám ![]()
Ahoj holky, tak jak to jde? Mě zatím vůbec nic, až na pobolívání břicha a bolest v kříži nic není, tak snad to bude ok, už začínám zase plašit ![]()
@Betynka87
To si to teda užíváš doslova ![]()
@chelsea001
neplaš.. snad to bude dobré
koukám, že jdeš dr. v pondělí, to už uteče..
Jj v pondělí, tak uvidim. Kdyby tam už bylo srdíčko, byla bych krapet klidnější ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Betynka87 no ja jsem zvedava kdy to prejde…muj mi dokonce musel navarit na dva dny dopredu kdy je v praci
ja totiz nemuzu jidlo pripravovat…sice ne
ale je mmi desne