Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Přidejte se k bazárku, na kterém najdete spousty super a levných věcí. Všechny jsou bez flíčků a neponičené!!!
http://www.facebook.com/…88644305435/
@Betynka87 Bety tak jak?
Já prozvracela celou noc, spala jsem necelé 4 hodiny.. Brečela jsem, že už dál nemůžu, je to strašný. Jinak se mi to střídá-chvíli je mi fajn, chvíli hrůza, ale snažím se to vždy rozdýchat, zapít a dát nohy nahoru a je mi líp po chvilce.
V noci jsem si vzala Torecan (cca ve 12), to jsem už nemohla. A bylo to horší než lepší, dostala jsem křeče do břicha. A návaly na zvracení ale zvracet mi zaboha nešlo, tak jsem tomu musela pomoct… ![]()
@amille Večer jsem to snažila zaspat, ale moc to nešlo, stejně jsem se ve dvě vzbudila a bylo mi zle. Zkusila jsem alespoň přesnídávku, ale nepolevilo to. Ráno mi bylo dobře, zkusila jsem suchou housku a umíš si představit, jak mi je
A těm návalům taky musím někdy pomoct, ale stejně se moc neuleví. Mě ještě ke všemu bolí už druhý den hlava!
@Betynka87 Jej, tak to jsme na tom byly podobně..
Chudáku, už aby to bylo za náma co? ![]()
@amille ˇAť to trvá klidně 9 měsíců, hlavně, když bude všechno v pořádku ![]()
@amille @Betynka87 teda to je hrůza co prožíváte
, moc přeji ať to brzo poleví
![]()
Na druhou stranu, klidně bych to podstoupila, jen aby mimís vydržel.
Já upřímně závidím všem, kdo ty problémy nemají!
Snažím se být statečná, ale moc to nejde… Ale co mi zbývá, že?
Bety, já bych to tedy 9 měsíců nedala… ![]()
Holky, musíte věřit.. ono se to zlepší. Jen prostě někdo má ty začátky krušnější ![]()
Mě bylo minule taky strašně zle, zvracela jsem od rána do večera a jediný co mi pomohlo byla vychlazená cola a ty těhu lízátka z lékárny a je dobrý když takhle hodně zvracíte koupit si kulíček (je to pro děti a je to dobrý kvůli dehydrataci, která je při zvracení fakt nebezpečná
)jinak fakt neporadim.Je mi vás líto, vim jak vám je ![]()
Já nezvracím nijak extrémně, ale pomáhá mi každý den něco jiného…třeba colu už bych nepozřela a lízátka nezabraly. Nejvíc mi zabral citron, ale jako dá se to vydržet!!
Většinou to kolem 12tt vymizí, tak hlavně vydržet
Bet a jak ti jinak je? Za chvíli se ti blíží kontrola, viď?
@chelsea001 No bojím se, v pondělí tam jdu, ale jiný to nebude
A jinak dobrý, prsa zase bolí, tak uvidíme no ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat