Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@chelsea001 Mně kola
vyvolávala..
Asi jsem divný případ… Ale nezabíralo mi vůbec nic, ani zázvor, prostě nic. Jen jet k babi a postupně jsem pila půl dne ledový mlíko a odpoledne jsem měla víc a víc jídla a druhý den jsem jedla všechno- i oběd.
Hlavně buď v klidu, ono to přejde..
No já nevim, nejhorší je, že se musím postarat o malého, teď spí tak je to v pohodě, lae jestli se to bude zhoršovat tak nevim a to jde zítra první den do školky na seznámení a já tam s nim 2 hodiny budu, doufám, že tam ne
nějaký dítko ![]()
Tak já se hlásím též do klubu, dnes mi je odpoledne děsně blbě, zatím ne
, ale nemám k tomu daleko, čuchla jsem k obědu a málem jsem letěla, zatím se mi to daří rozdejchávat. V prvním těhu jsem
až ve 3 a4 měsíci, tak uvidíme jestli se to bude opakovat.
@amille držím
ať je ti už dobře ![]()
Mě začalo být špatně asi před hodinou, ale najedla jsem se, myslela jsem, že je to z hladu a asi není…
Ahojky holky!
Jsem z kontroly doma. Jsem dnes 8+2tt, odpovídáme 8+5tt – něco takovýho říkal – já ale byla v tranzu:-))) Měříme 2,06 cm, srdíčko bije a za 14 dní jdu na odběry a pro průkazku.
@Betynka87 Jéé, supr zprávy! ![]()
Já jdu na odběry příští týden, v úterý, to budu na začátku 8tt. A taky mi vydá už průkazku… Těším se na mrňouska, na další fotečku.. ![]()
Jak se vám všem daří holky?
Ahoj holky, v pátek na UTZ bylo vidět
. Byli jsme 5+6. Mohu se přidat. Sice jen opatrně, mám své zkušenosti… minule to nedopadlo.
@Betynka87 Super zpráva
krásný fotečky
. Já jdu v pátek, utíká to děsně pomalu.
Udělal se mi v puse opar, nemá te s tím některá zkušenosti, vadí to v 1. trimestru?
@Betynka87 píše:
Gratuluji, my máme 1,7 cm.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat