Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Betynka87 Tak to jsem teda ráda, tak už aspoň nebudu tolik plašit.
@Nastys Mě bylo zpočátku špatně z jídla a teď mi je zle z hladu, tak se snažím pořád něco dlabat, i když teda spíš se snažím ovoce a zeleninu, nechci mít o 30 kilo navíc jak máma ![]()
Ahoj Holky, taky mám termín v dubnu. Už se taky tak těšíte? Nevím jestli jsem divná, ale chci se zeptat… taky už koukáte na kočárky a na postýlky a prostě na různé věci související s mimčem? ![]()
No já si už totiž nepamatuju jak jsem to měla před 20ti lety, vím, že nejdřív mně bylo jen blbě, že jsem moc nejedla, zvracela jsem, ale až ve 4 měsíci, to si pamatuju přesně do tý doby jen nevolnosti, ale víc si bohužel nepamatuju.
@Betynka87
Věřim, je to jak na kolotoči
Snad už bude jenom lépe a lépe ![]()
Jéjda, 30 kg je dost. To bych sama nechtěla : -) Ale někdy to prostě neovlivníš ![]()
@Andysek83
Vítej
To víš, že se těšíme : -) Já zatím teda po ničem nekoukala ![]()
@Andysek83 Občas mám tendenci a na něco mrknu, ale jsem až moc realista a vím, že do konce 1.trimestru je to HOP nebo TROP. Takže to zatím neřeším času dost.
@Nastys Taky bych nechtěla 30 kg=) kdo by to měl potom schazovat, diety drřžet neumím. Tak snad mi nezačne chutnat až moc ![]()
@Betynka87 Já jsem v prvním těhotenství nabrala přes 20kg, tak teď se to taky snažím omezovat, ač děsnej závislák na sladkým, tak od tý doby co jsem se dozvěděla, že jsem těhotná ho nedám do pusy, teda občas nějaká vyjímka, ale fakt jen tak jednou za týden a ještě fakt něco zdravýho.
@radka101 Já kouknu, ale říkám si furt nečum na to!!! Už mám za sebou jeden zamlklý potrat v 8tt v loni o vánocích. Teď jsem 10+5 a zatim dobrý, tfuj, tfuj, tfuj.
Já teda u prvního těhotenství nabrala 14 kg, mám to komplet dole + mám ještě o 4 kg míň než jsem měla : -)
@Andysek83 píše:
@radka101 Já kouknu, ale říkám si furt nečum na to!!! Už mám za sebou jeden zamlklý potrat v 8tt v loni o vánocích. Teď jsem 10+5 a zatim dobrý, tfuj, tfuj, tfuj.
Tak ať to dobré zůstane
tfuj, tfuj, tfuj : -)
@Andysek83 Já jdu příští pondělí na odběry krve a na UZ si zve až ve 13.tt, takže asi za další dva týdny ![]()
Tak já jdu na kontrolu 17.9.,jinak po věcech se fakt nekoukám, na to je času dost. Blbě mi bylo taky hodně a co jsem zvracela 10 krát denně tak mi doktor napsal torecan tak beru dvakrát denně a zvracím jenom jednou a to večer ![]()
@Andysek83 tak to jsi hodně napřed, to už snad bude dobrý, držím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat