Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Andysek83 píše:
@Nastys Budeme tu všichni postupně přidávat fotky do fotoalbumu
Jojo.. to bude bezvadný
![]()
Tak se tu měj te těhule, já jdu odpočívat není mi nějak dobře od žaludku
Ahoj a dobrou noc ![]()
@Andysek83 píše:
@ikyki Ahoj a jak se cítíš?
Ahojky, cítím se krásně je to vymodlené mimo po 2 letech v CAR ale je mi blbě…nezvracím ale šoufl od žaludku mi je
Holky omlouvám se, jsem tu jen na skok, slibuji, že diskuzi zase dočtu a budu přispívat. ![]()
Mám po kontrole, byla jsem včera 7+3, dle CRL 7+6
. Dostala jsem i krásnou průkazku, fotečku miminka pošlu později - odpoledne. Mrňous za těch 14 dnů vyrostl jak blázen, už měříme 16,5 mm. ![]()
Dělali mi náběry, takové to základní vyšetření, ale napsal mi doporučenku na genetiku (nevyžádala jsem si jí), prvotrimetrální screening. Holky, platí to za mě pojišťovna, když mi doktor napsal doporučení, nebo si to musím hradit sama (popř. kolik?)? Já bych tam tak i tak šla, ale tohle mi zajímá… ![]()
Jak se máte vy?
@amille ono záleží jak u koho, já třeba platit nebudu, protože má můj gyndař nějaký certifikát a dělá to sám. Ale jinak se cena pohybuje okolo 1000-1500 myslím. Jinak se mám dobře, nevolnosti mám jen trošičku. Nejhorší to je teda pořád večer to
,ale přes den už se to dá ![]()
@amille Přesně jak píše @chelsea001 jak kde. Ceny opravdu kolem 1000-1500Kč. Ale je to tozhodně lepší než Triply, které jsou zadara a dělají se plošně. Screening má 95% spolehlivost, triply jen kolem 65% a často bývají falešně pozitivní.
Jinak vítám nově příchozí.
Holky jak to že vám dávají tak brzy těhu průkazky?, mně bylo řečeno až po 12tt.
@radka101
Těhu průkazku mi měli vystavovat až příští pátek. Ale kvůli vinobraní a omezené dopravě, mi ji vystaví tento pátek ![]()
Ahoj holky, v poslední době se prý lékaři přiklánějí k tomu, že nejspolehlivější je pořád ta plodovka. Ale začíná se normálně krví v 10+x, pak NT screeningem v 13+x a pak eventuélně ještě triply a… a pak některé jdou i na plodovku. Ale nikdo Vás na to nemůže proti Vaší vůli nutit.
Jinak mě trápí nadýmání, beru už pár dnů espumisan, večer i ráno 2 tobolky. Jak se zesbe ten vzduch dostanu, tak je to chvíli lepší. ![]()
@ikyki To jsme na tom stejně vymodlené mimi po Ivf, ale bohužel i také s jednou ztrátou, která se řešila revizí v 8tt o vánocích
Ale teď je mi o hodně lépe a dnes jsem 11+0, nevolnosti zcela ustoupily, bolest prsou minimálně jen někdy citlivé bradavky a nafouklé břicho to mám teda dost, ale to už mám od stimulace. Hodně štěstí nám přeju holka
Kdo nezažije nepochopí, viď ![]()
@chelsea001 Taky mi je večer hůř, ale nezvracím. U nás Genetika v Plzni chce 1000,– nevím jak je to jinde.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat