Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@chelsea001 Tak se potom všichni pochlubímě novýma Těhu Občankama ve fotogalerii ![]()
@Andysek83 píše:
@ikyki To jsme na tom stejně vymodlené mimi po Ivf, ale bohužel i také s jednou ztrátou, která se řešila revizí v 8tt o vánocíchAle teď je mi o hodně lépe a dnes jsem 11+0, nevolnosti zcela ustoupily, bolest prsou minimálně jen někdy citlivé bradavky a nafouklé břicho to mám teda dost, ale to už mám od stimulace. Hodně štěstí nám přeju holka
Kdo nezažije nepochopí, viď
To ne kort u mě, bylo mi 18 když mi vzali oba vejcovody a o rok později mi řekli jestli chcete dítě tak hned…já doufám, že to bude díky mému věku bez komplikací
Holky, mě vyšel až 7. pokus o umělko, je nás tady takových fůra.
@ikyki Taky dobrý
Tak snad bude vše bez komplikací a v dubnu se dočkáte miminka ![]()
@Capelucita píše:
Holky, mě vyšel až 7. pokus o umělko, je nás tady takových fůra.
Taky jsem byla zaražená co jsem potkala v CAR holek za ty 2 roky co mají nějaký problém, je to smutný ale zaplať pánbůh za to, že IVF je…
My teď jsme za půlkou 4. roku snahy. Je to fakt běh na dlouhou trať. Máme toho za sebou stašně moc, dokonce máme požádáno o adopci.
@Capelucita Dříve mi přišlo mít mimi úplně přirozené, neznala jsem nikoho kdo by měl nějaké problémy. V dnešní době už mi to přijde jako civilizační problém a je to strašně nespravedlivý ty co by pro to miminko udělali cokoliv dali mu zázemí a lásku tak těm to nejde a některý se rozmnožují jako králíci a o výchově ani nemluvím. Musíme tý přírodě holt trochu pomoct. 7. pokus ty jsi normálně hrdina ženská!! já už po prvním nevydařeném pokusu jsem byla uplně v p… a už se mi do toho moc nechctělo, bála jsem se další bolístky ze ztráty a nebo z neúspěšnosti. Po druhém pokusu se zatím mimi drží a jsem momentálně šťastná, že jsem po druhé do toho šla.
@Andysek83 jestli chceš, přečti si můj deníček - odkaz v podpise. Je to tam docela dost dobře popsané. Nechci s tím holky tady moc zatěžovat… ![]()
@Capelucita píše:
@Andysek83 jestli chceš, přečti si můj deníček - odkaz v podpise. Je to tam docela dost dobře popsané. Nechci s tím holky tady moc zatěžovat…
Taky se juknu pokud neva
Holky, mně teda včéra taky doktorka nabídla screening, který se musí udělat do 10 - 12 tt. A není to hrazené pojišťovnou ![]()
U prního mi nic takového nabídnuto nebylo ![]()
@Nastys Hrazený pojišťovnou to neni a u nás v Plzni za to chtějí 1000,–, náběr krve a komplet ultrazvuk, všechno tam prej měříi stehení kosti miminka. Tak si o něco starší tak možná proto ti to nabídly a nebo nezměnila jsi gyndaře?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat