Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky jak přesně funguje Angelsound, kde jste ho koupily a za kolik?
Možná působím jak neandrtálec, ale radši se ptám… ![]()
Koukni na mimibazar a nebo jestli chceš nový, podívej se na heureku.Jak funguje nevim
ale myslim, že jako stetoskop ![]()
Ahoj Holky, hlásím se do klubu
Jsem doma na neschopence a tak nevím co roupama, tak jsem si řekla, že se zkusím za Vámi podívat ![]()
Já i miminko jsme v pořádku ťuky, ťuk. Srdíčko nám tluče jedna radost
Ikdyž máme nějaké komplikace a užili jsme si i jízdu rychlou, tak jsme v pořádku.
Náš pan doktor nám řekl že jsme dneska 6+4, v nemocnici jsme dneska 7+3, no tak si vyberte ![]()
A kdy mám rodit netuším, podle mých odhadů přelom duben/květen. Lékaři mi ještě neřekli datum. Podle doktorů jsem přes svou poslední menstruaci už těhotná byla (menstruace to ani nebyla, jen takové špinění růžové).. Tak sama nevím co a kdy
tak snad jsem tady dobře ![]()
CHelsie, děkuji za přivítání a koukám podle metříku, že už toho taky máš dost za sebou. Tohle je mé 4 těhotešnství, tak doufám, že tohle už vyjde ![]()
tak zkouším dát metřík ![]()
Ahojte holky,
Vítam taky nováčka Nina Filipi já jsme nováček od včerejška tak se taky rozhlížím…Teda 4těhotenství, tak snad už bude vše v pořádku…a jakto, že si jela rychlou?
amille aha tak to jooo tak držím pěstičky, určo vše bude v pořádku v nic jinýho holky nemužeme ani doufat…
Koukám, že ty hematomy vás některý pěkně potrápili nebo trápi je to hrozný…tak hlavně dávejte holky na sebe a prdítky pozor a odpočívejte…
@chelsea001 bude to dobrééé musí
věřím tomu ![]()
Mám teď i jiného partnera a ten je neskutečně hodný a milý, snaží se a stará se o mě… Teď to vyjde i Tobě ![]()
Angelsound si prostě přiložíte na bříško, je to něco jako UZ, ale o minimálních vlnách a sluchátkama posloucháte srdíčko. Já si to koupila protože jsem po ZT a bojím se.
Jinak já ten angelsound mám taky už vybraný jen si ho asi obejdnám až po tom screeningu…projistotu nebo já nevím…stejně sem teprve 10+4tt tak nevím zda bych něco slyšela…tak pořád váhám…kdy ho mám objednant, já si teda objednala po jedné mamince i s poštou za 640kč… tady máš popis jak to funguje:
Domácí ultrazvuk pro monitorování prenatálních zvuků a tlukotu srdce ještě nenarozeného dítěte. To vše můžete nahrát do počítače nebo na CD. Přístroj je vhodné používat cca. od 12. týdne těhotenství. Pomocí něj uslyšíte srdeční tep, pohyby, kopání či škytání. Přístroj funguje na principu ultrazvuku. Nahrát můžete také tlukot vlastního srdce a pouštět ho později miminku pro uklidnění (když s ním třeba zrovna nebudete).AngelSound má dva výstupy pro poslech zvuků, můžete tedy zvuky poslouchat zároveň se svým partnerem. Funguje na jednu baterii. Balení obsahuje:•Monitor AngelSounds JPD-100S •Kabel pro propojení s PC •Sluchátka •Jednu baterii •Český manuál.
@Olčík jsem doma na nemocenské proto, že krvácím trošku..
Jenže v to úterý ráno toho bylo hodně
tak jsem šla ke svému gynekologovi a miminko je v pořádku…chtěl mě hospitalizovat, řekla jsem že budu ležet doma
bych totiž v té nemocnici zešílela…všechny to známe, není o co stát.
A večer si tak sedím u televize s notýskem na kolínkách a najednou cítím takové žuch a teplo mezi nohama…
To bylo krve, že vložka menstruační byla celá, kompletně celá špinavá od začátku do konce. To se mi nikdy nestalo ani když jsem měla mentruaci. Jdu na záchod a tam to ze mě teklo jak z vodovodu
a vypadl ze mě kus něčeho… Holky bylo to velké asi jako koblížek i to tak vypadlo. Kus masa kulatej s dírou uvnitř, to jsem začala hysterčit, tak jsme volali sanitku.
Ikdyž teda té krve bylo pořádně, tak miminko i tak je v pořádku. Je to neskutečný bojovník ![]()
Holky jak já se bála a brečela, to si nedovedete představit.
Vzývala jsem všechny svaté
a anděly, že mi přeci miminko nemůžou vzít…a že ať jsou semnou, že se moc a moc bojím. A pan doktor zapnul UTZ, předemnou se rožl veeeliký monitor a jak jsem viděla toho broučka začala jsem bulet…i srdeční akce tam byla.
Bylo mi řečeno, že jsem teď měla mít menstruaci což je pravda a že se to tam potřebovalo pročistit a teď by krvácení mělo ustat… Ustat sice ustalo, ale stále je to pár kapek.. Bylo mi řečeno, že kdyby se to nezlepšilo, mám přijít a že mě hospitalizují. Musela jsem slíbit že budu jen ležééét, tak ležíím
přítel se o mě stará
a bere to teda setsakra vážně to moje ležení ![]()
@Olčík týý jo, tak to je skvělý! angelsound, to jsem nikdy neslyšela
Ty brdo to je mazec!!!a co to z tebe vypadlo ptala ses dr???byla to náký sraženina???
Já u první dcery špinila a u druhé jsme krvácela a pak asi ještě 14dní špinila tak sjem byla v nemocnici, ale to z duvodu, že mě řekly, že se jedná o zamlkly potrat a šla jsme jako už na revizi, ale muj dr. že at mě ještě při interním vyšetřením odeberou krev i na hCG a už sem byla připravena, že pro mě dojedou a jdeme na sál a najednou dojde sestřička a říká hCG roste jako při prosperujícím těhu…měla jsme být už 8tt a byla jsem teprve necelý 6tt, no tak druhý den jsme šla zase na ulz no a najednou tam bylo srdíčko a během 3dnu přeskočila 3týdny a už sem byla skoro 9tt dobrý co…no a kdyby nebylo mýho dr.,že at odeberou ještě hCG tak mě udělaly revizi zdravého mrnouska…ted sem teda problém se špiněním a krváením zatím neměla, ale ted prozměniu min. týden sem chytla přiušnice i když sem byla očkovaná jako díte, díky bohu to byl jen lehčí pruběh a prý tam velké riziko postížení mimča není že se jedná spíš o to, že u toho jsme vysoký teploty a muže to vyvolat potrat…což já měla jen první den zvýšenou teplotu, tak snad je vše v pořádku do poradny jdu až příští pátek a na screening 25.9.
@Olčík příušnice? no dej pokoj! Ty jsem měla jako dítě, to si pamatuju. A nevyžádala sis dřívější kontrolu u doktora? Já bych volala, že mám strach a jestli by se na mě koukli ![]()
Můj pan doktor říkal, že ikdyby něco, že mám raději přijít, že za ten klid to stojí, než se stresovat.
No byl to kousek sliznice..no kousek, docela kus. Holky, co si budeme vykládat, když je menstruace vypadávají kousky sliznice…ale aby to bylo pravidelně kulaté a s dírou uvnitř, to se mi za 20let co mám menstruaci nestalo… Prej se to zřejmě odlouplo u toho broučka…
Jinak se koukal pořádně, uvnitř sraženiny nejsou, ani cysty, nic. Mělo by to být už OK, dostala jsem předepsaný utrogestan, mám ascorutin a listovku ![]()
Ty jo, tak to je hrozný, už třetí v mém okolí, co má velký hematom, jsem ráda,, že já ho tentokrát nemám, byly to nervy! Ale to jsou i tak ![]()
Já už třetí noc spala jak zabitá, ono jak mi je celkové líp, tak konečně zvládám i něco dělat, spím tak hodinu odpoledne a v noci cca 8 hodin, fakt jak spící panna
Ale je to fajn, alespoň to utíká
Právě snídám rohlík s máslem, to mi zas večer prasknou střeva!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat