Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já mám holky hned po ránu chuť na hamburgera od Mekáče.
To jsou oprvadu chutě po ránu ![]()
AHoj holky, můžu se přidat na pokec?
Jsem taky dubnovka (tedy zatím to tak mudr vidí
) a právě hodně přemýšlím, do které porodnice v Praze se zaregistruju. Protože jsme se teď přestěhovali ku Praze, měním všechno včetně doktora, vybavuje mi ho tchán…protože vybrat si sama, to nedám…
Tak budu protekční, ale v tomhle za to špatné svědomí mít nebudu
Vy už máte tohle vyřešené, nebo řešíte? ![]()
@neila Já mám jasno, budu rodit (dá-li Pán Bůh) v Podolí, tam to totiž nebolí. Kdyby mi to Tvůj tchán zařídil taky, nezlobila bych se. ![]()
Polévka už stojí na plotně
aaa co to povídáte o jaké registraci do porodnice? To jako už teď?? Co to je, holky? To je teda šílenéééé
Jak to tak čtu, tak jsme tady skoro všechny pelešnice (píšeme z pelechu) ![]()
@Nina Filipi no v Praze je takový dobrý zvyk, že se do 14.tt (tuším) musíš zaregistrovat na porod do nemocnice kam bys chtěla. Jinak se ti může stát, že tě odmítnou… ![]()
Tak sem tu byla tu kámoška s malou, holky si pohrály my pokecaly…a vy toho zase napsaly, za tu chvili…
Já rodit budu tady asi 30km od nás je to menší porodnice a registrovat se tam nemusím…
Jinak já sem jediná snad nepelešíci
…
@Olčík já taky nepeleším
ale někdy bych opravdu ráda, stěhování a teď následné „zabydlování“ je docela mazec…
![]()
@neila píše:
@Nina Filipi no v Praze je takový dobrý zvyk, že se do 14.tt (tuším) musíš zaregistrovat na porod do nemocnice kam bys chtěla. Jinak se ti může stát, že tě odmítnou…
no dej pokoj, to jsou mi moooresy ![]()
@Nina Filipi
njn, v Praze blaze
Taky jsem se s tím ještě nesetkala, ale nebude to snad nijak dramatické
Snažím se, už je to nejhorší za námi, takže teď už se jen tak potloukám, utírám, vytírám, leštím, myju okna tak pomalu (každý 3.den jedno
), vařím, peču a užívám si náš krásný nový domeček
Nijak to nehrotím, těžší práce čeká na přítele až dorazí z práce ![]()
@Nina Filipi Já teda ne, já sedím u PC v práci a makám. A ještě mi přišel dopis ze sociálky, že příjdou v říjnu na kontrolu, kontrola za 3 roky, mě jebne ![]()
…jo a žeru, to jsem zapomněla uvést…
Mávám takové návaly hladu, že bych sežrala i notebook… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat