Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Olčík já měla taky rychlej porod, cca 7 hodin, ale vyvolávanej a končil kleštěma ![]()
@Olčík máš krásný dítka
fakt ti to po porodu slušelo, já budu určitě zase vyblitá a vyházená těma tečkama ![]()
Vy jste toho teda nakecaly:-D Já byla na skok u sousedky, a teď jste mě docela navnadily na kulajdu, mňam. Si jí snad udělám. A jinak tu mám rajskou s knedlíkem - normálně jí nejím moc a teď bych se užrala ![]()
Co se porodnice týká, tak u nás se tuším registrovat nemusí, ale to uvidím ![]()
@chelsea001 jj, je hezkej a měl by mít nejlehčí kostru vůbec, což ocením, protože já pořád jezdím autem, tak to tam budu muset šoupnout…
Já měla špagety s provensálskou omáčkou a asi budu
nějak mi nesedly, jako poslední dobou všechno ![]()
Holky, co se týče kočááááru..no ani nevím, jaký jsou a ani jsme se na to nekoukala
a teda po porodu jsi vypadala famozně ![]()
@neila Tak s tímhle tématem se k vám přidat nemůžu
Jdu dělat rajskou, papa Holky.
No vidíte, já pořád něco do sebe cpu a ani jsem si neuvědomila, že už je oběd…zajedu pro moji (téměř) puberťačku a něco uvařím
děsně se těším na večeři, uděláme si tousty s ďábelskou směsí, to bude mňam…
Jinak v neděli jsme byli na foodparade na Tróji a řeknu vám to byl zážitek
pro těhotnou pořád hladovou fakt svátek
Tolik dobrot, i mé milované sushi…juj, hned bych šla znovu ![]()
Já rpvní dceru měla 8hodin a přišlo mě to šíleně dlouhý…my naštěstí téměř bez komplikací oba porody…
Já měla první porod bez komplikací a trval 4 hodiny : -)
Tak doufám, že tento bude ještě kratší ![]()
Ta fotka před porodem je asi 40min. ořed porodem
…
no říká se že vždy se další porod o pulku skrátí, první sem měla 8hodin ted 3hodiny tak, že kdyby to bylo taky tu 1,5h.tak by mě to nevadilo hihihi
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat