Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
22585
13.9.12 12:27

@Olčík
To by jsi měla příjemnou rychlovku : -) samozřejmě bych ti to přála ;) :)

• načítám...
5370
13.9.12 12:28

@Nastys no vubec by mě to nevadilo hihihi

• načítám...
16186
13.9.12 12:28
@Capelucita píše:
Sushi by se prý v těhu nemělo

njn, já ho otočila dvakrát a cítila jsem se výborně (i cítím) :mrgreen: jediné čemu se snažím vyhýbat jsou zrající sýry a tatarák, ale už teď se hroooozně těším jak si pak nějaký dám :pankac:

• načítám...
5370
13.9.12 12:38

No u první dcery jsme byla šííílená fakt šílená a jedla jen co je napsané že těhotný mužou…zrovna byla epideie listeriozi tak, že žádný sýry atd…ted si hermelín někdy dám hlavně když si ho naložím a dám do trouby rozpustit to je mňamoznííí…

• načítám...
7332
13.9.12 13:00
@Olčík píše:
No u první dcery jsme byla šííílená fakt šílená a jedla jen co je napsané že těhotný mužou…zrovna byla epideie listeriozi tak, že žádný sýry atd…ted si hermelín někdy dám hlavně když si ho naložím a dám do trouby rozpustit to je mňamoznííí…
šmarjáááá ty mi děláš chutěěěěěěěěěěěě :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: jinak hlásím, že polévka je dávno hotová, i jeden talíř už mám v sobě a rajská finišuje na plotně ;)
  • načítám...
6177
13.9.12 13:03

@Nina Filipi Já mám v sobě 2 poloplné talíře kalujdy :-D
A rajskou si dám možná k večeři, teď do sebe nenarvu nic :-)))

• načítám...
7332
13.9.12 13:08
@Betynka87 píše:
@Nina Filipi Já mám v sobě 2 poloplné talíře kalujdy :-D
A rajskou si dám možná k večeři, teď do sebe nenarvu nic :-)))

Kulajdu miluju, na ní jsem si vzpoměla včera…zřejmě bude následovat v dalších dnech :-)

• načítám...
428
13.9.12 13:59

@Capelucita Taky jsem četla, že syrové maso jako tatarák a sushi ani náhodou. Prostě musíme jíst vše dovařené, já mám třeba ráda vajíčka na hniličko, bohužel, přitom ten žloutek je tak dobrý :-O

• načítám...
14396
13.9.12 15:18

@Andysek83 ono u těch vymodlených miminek jsme hodně opatrné

• načítám...
7332
13.9.12 15:28

Taky se vyvaruju plesnivým sýrům, syrovému masu apod. Ale zase na druhou stranu každého věc ;)
Tohle je rozhodnutí moje a to co já považuju za správné, nemusí považovat druhý za správné :hug: a tak je to v pořádku. Že to má někdo jinak, je v pořádku :)
P. S: MILUJU VAJÍČKO NA HNILIČKUUUUU, uáááááááá

Příspěvek upraven 13.09.12 v 15:29

• načítám...
7332
13.9.12 15:28
@Capelucita píše:
@Andysek83 ono u těch vymodlených miminek jsme hodně opatrné

to ano, velmi :kytka:

• načítám...
14396
13.9.12 16:23

@Nina Filipi já bych si zase dala vajíčko na měkko. ALe na takové to měkko, že je to krásně tekuté, jen jemně ztuhlé. Vajíčko se vaří 2-3 minuty. Mnam. No, nedám si to. A teď s tím krvácením už tuplem ne.

• načítám...
7332
13.9.12 16:46
@Capelucita píše:
@Nina Filipi já bych si zase dala vajíčko na měkko. ALe na takové to měkko, že je to krásně tekuté, jen jemně ztuhlé. Vajíčko se vaří 2-3 minuty. Mnam. No, nedám si to. A teď s tím krvácením už tuplem ne.

jo, jo přesně to miluju!!!

• načítám...
2242
13.9.12 22:32

Holky, já jsem totálně ubitá, ale je mi líp než včera. Nauzea a ranní nevolnosti přetrvávají hlavně večer a pak ráno slabě. :( Včera jsem měla migrénu a třesavku, zvracela jsem, dneska „jen“ nauzea, ale tolik bych si přála zvracet, aby se mi ulevilo, tak snad brzo usnu. :( :( Cítíte se podobně nebo jste na tom lépe? :)

Holky, Angelsound, krásná věc, určitě je to i dobrá věc, ale usoudila jsem, že pro mě naprosto nevhodná. Jelikož se denně vystavuju stresu, tak vím, že bych se stresovala ještě víc, kdybych náhodou nějaký zvuk neslyšela, plašila bych a to by mimískovi škodilo. :)

Zítra jdu na hematologii, tak držte pěstičky. :)

Přeji vám krásnou dobrou noc a pohodové vstávání.  :srdce:

• načítám...
5702
14.9.12 08:34

@amille To mně mrzí, že ti je pořád tolik zle, drž se :hug: :hug: snad to brzo poleví. Držím :palec: :palec: ať to dobře dopadne.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+