Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@amille píše:
@Nina Filipi Jej, tak držím palečky, aby vše bylo v pořádku…Nám se daří dobře, jen mi je opět zle - tentokrát už od rána.
Už druhý den… Už abych byla ve 4. měsíci..
Dneškem končí můj druhý měsíc, začínám zítra 9tt, tudíž 3. měsíc. Hematologie dopadla podle očekávání, jen mi doktorka postrašila všemi možnými riziky a vysvětlila, jak budeme postupovat dál, ale píchat si nic zatím nebudu.
Holky a leze na mě nějaký kašel, včera jsme měli 3 stupně venku a já lítala po doktorech, v noci jsem kašlala a nechytla si bříško a projela mi „spodkem“ hrozná bolest. Snad tedy bude vše v pořádku…
nevím jestli jsi na alternativní věci, ale s tím zvracením by ti pomohla čínská medicína. Ono, když ženy zvrací, tak jim energeticky nestíhá žaludek a když krvácí, energeticky nestíhá játra…a je třeba je podpořit
Čekám na 25.9. to se vrací moje čínská léčitelka z Číny a hned si to k ní štráduju
KDyby tě to zajímalo, najdu ti to podrobněji jak je to s tím zvracením ![]()
@Nina Filipi O čínskou medicínu se nezajímám, ale pro zajímavost víc informací poslat můžeš. Popravdě-budu ráda za cokoliv, co mi uleví, tohle je už vyčerpávající… ![]()
AHojík Nino…máme se fajn, jen nás se Vaneskou(starší dcera)překvapila jaká si rýma…tak jí musím skoči koupit do lékarny kapky do nosu a zásbu kapesníku jinak nic nového…o víkendu chlapy opět makaly a pak jsme byli v sobotu i v neděli na oslvě, tak víkend utekl a v pátek mě čeká poradna i s odběrama na lačno, tak snad tam sebou někde neškrábnu…
@Nina Filipi Proč ty krvácíš? Taky hematom? Co ti řekli u doktora?
Já byla ráno v Endokrinologickém ústavu. Ve čtvrtek si mám zavolat pro výsledky doktorce. Ona se pak rozhodne, jestli mě vezme přednostně, nebo až v listopadu, kdy jsem objednaná.
Jinak už mám termín na NT screening.
@Nina Filipi Ahoj, přeji krásný den! je mi dnes celkem dobře, jen mám problém se zýdy=( Jsem si dnes asi přeležela levou stranu u Lopatky a bolí to jako ta sviňa, asi skříplý nerv, auau. JInak mimi jsem si ráno poslechla a pěkně si bubnuje, takže vše ok. Jak je tobě?
Ahojky @Capelucita tak co dělá Edoušek? Nezlobí tě=) Kdy jdeš teda na ten Screening? Já jdu 24.9. mám z otho celkem obavy ![]()
Dneska blbě, celou noc nám tu běžela sušička na ovoce - sušili jsme houby. Ale byly docela na tlusté plátky, tak běžela v podstatě 12 hodin, před chvílí jsme ji vypla. Je mi z toho houbosmradu blbě. Asi ji odstěhuju ven. Ne, ani. Jdu na to.
Co ty?
Tak ze smradu z hub by mi asi taky nebylo dobře, mě teď stačí když vařím a smažím cibulku, no to bych se mohla víš co
Přitom jindy mi to vonělo.
Mě je dneska dobře, kdybych neměla angelsound už bych na tom psychicky dobře nebyla už byh měla strach, že se něco stalo, protože zamlklý potrat se mi právě takto projevil z ničeho nic mě vše přešlo bolest prsou, nevolnost, ale je vše v pořádku mimísek bubnuje. ![]()
Já se mám holky fááájn
hematom nemám, nic nemám a prej se nemám nijak zneklidňovat, prý některé ženy špiní…tak se nezneklidňuju a prostě si jen ležíím ![]()
Jak se bavíte o těch houbách jo, hmmmmm taky ty normálně miluju, v těhotenství jsem je zatím nezkoušela. Uvidíme, co to udělá. Mám taky nasušeno z letošní úrody.
Andrysku v kterém jsi týdnu? Když už posloucháááš ![]()
@Andysek83 aha, díky za upřesnění. Je mi líto, že máš takové starosti, ale vidím, že to zvládáš opravdu statečně
Tak ať je všechno o. k ![]()
Ahoj holky, co bříška? Už vykukují?? Já jsem pořád bez… kde nic, tu nic, vůbec si nepřipadám jako těhotná
Spíš jen taková „nenažraná“ tyčka
Jediné kdy cítím změnu je, že když si hodím rifle, které běžně nosím, tak si v autě musím povolit knoflík, protože to tlačí ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat